Reklama

Reklama

Myšiak Stuart Little 2

  • Česko Myšák Stuart Little 2 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Sú tomu dva roky, čo sme naposledy navštívili rodinu myšiaka Stuarta Littla. Odvtedy sa mnohé zmenilo - Stuart je o niečo starší a spokojne žije novým štýlom života. Cestuje do školy vo svojom vlastnom aute, naučil sa lepiť modely lietadiel a je pyšný na to, že sa mu podarilo dostať do futbalového tímu. Rád sa hrá so svojím veľkým bratom Georgom (Jonathan Lipnicki) a s novou sestričkou Marthou, dokonca si začína rozumieť i s večne namosúrenou mačkou Sniežikom.  I napriek tomu Stuart túži po blízkom priateľovi, s ktorým by si rozumel viac ako s ostatnými. Jedného dňa cestou zo školy Stuart začuje hlasný výkrik a na sedadlo spolujazdca v jeho aute dopadne zranený vták. Keď precitne z bezvedomia, tajomná operená slečna sa mu predstaví ako Margalo a vystrašeným hlasom Stuartovi vysvetlí, že je ohrozovaná sokolom - obávaným zločincom, ktorý terorizuje všetky zvieratá z Manhattanu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (101)

ostravak30 

všetky recenzie používateľa

Přestože se vyměnil scénárista druhý díl je možná dokonce o kapku lepší než první. Obsahuje totiž jasnou zápletku, která je přeci jen zajímavější a dramatičtější. Film dle mého názoru obsahuje i více zábavných hlášek a scének. Stuart Little by chtěl dělat věci jako běžní kluci, ale to mu nejde. A tak si musí najít novou zábavu. Naštěstí zápletka s Margalo je trochu složitější a tudíž lehce překvapivá, ale o to zajímavější a napínavější. Je zde prostor pro větší dobrodružství. Pořád docela zábavná podívaná. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Neviem, čo tvorcov prijalo k natočeniu pokračovania, no čakal som niečo horšie. Jednotka je ale prakticky na úrovni prvej časti, takže pohoda. Dej je prostý a strohý, bez titulkov len niečo vyše hodinku deja, takže sa toho ani veľa stihnúť nedá. Ale vzhľadom na pomerne slušný úspech aj druhej časti, som rád, že sa (aspoň zatiaľ) neuvažuje o ďalších pokračovaniach. 55%. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $120miliónovTržby USA $64,956,806Tržby Celosvetovo $169,956,806║ Druhý počin ako skoro vždy je dosť odbytí a ani z ďaleka neponúka nič čo by sme už nevideli, a to je problém hlavne rodinných filmov, ktoré sa len námetovo prevárajú a nič nové nedokážu ponúknuť. V takýchto prípadoch sa teda dá pobaviť aspoň na nejakej tej komickej zábavke a tej tu je tiež len minimum aspoň tej vydarenejšej, čo sa ale tvorcom vydarilo je opäť vizuálne poňatie a teda špeciálne triky, to je jediné čo skutočne poteší, len škoda že tento počin zapadá do nevýrazných priemerov. Presné hodnotenie filmu 50% ()

Aleee89 

všetky recenzie používateľa

Tak tenhle film je typický příklad toho, že dvojky bývají horší a je to taková nastavovaná kaše. Děj a celý film doslova kulhá za jedničkou a prostě ji nikdy nedožene. Filmaři se nechali ukolébat zisky jedničky a dvojka se kvalitou prostě nepovedla, moc se mi to nelíbilo, teda až opět na dabing Martina Dejdara. ()

MRPitivier 

všetky recenzie používateľa

Je to podobné jedničce, užijete si dobrodružství a legraci s malým myšákem, který je pořád ve formě! Děj se mi líbí víc než v jedničce, svižnější! Jinak prostě nemůžu zapomenout znovu na Hugh Laurieho, který prostě vypadá komicky ve srovnání s dalšími rolemi! Film doporučuji k nic nedělání a úplnému vypnutí mozku, kdy potřebujete jen něco sledovat a zasmát se! ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (5)

  • Sokol mal mať pôvodne armádu holubov ako jeho prisluhovačov. (misterz)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 120 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Severoamerické tržby byly 65 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 170 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama