Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (206)

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Christmas Chronicles přišlo zčistajasna a ještě více mě překvapilo, jak je to povedený feel good film na libovolný zimní večer. Samozřejmě člověk nesmí mít přilišná očekávání, tohle je prostě takový ten film na vypnutí myšlenek a užívání si vánoční atmosféry, ovšem s vyloženě geniálním Kurtem Russelelm, jež si netradičního Santu s chutí užil a na place se evidentně vyřádil. Bude letos dvojka? ()

chrispe 

všetky recenzie používateľa

Zapla jsem to bez valného očekávání a ze začátku jsem si říkala, že to bude fakt hezký rodinný film. A najednou bác! scény jako z Need for speed. Jakože vážně? To mi moc nesedlo (celkově ty akční scény). Každopádně... sumasumárum... jsem se u toho nasmála a nejednou se přistihla, že se blbě tlemím. I ty Santovi příšerky se mi líbily. Takže já s hodnocením nemůžu jinak. ;) /// 18.12.2023 V naší domácnosti se z toho stala klasika. ()

Reklama

animaxis 

všetky recenzie používateľa

Bohužel mi Vánoční kronika připadala nevynalézavá snad ve všech ohledech. A že bych přitom od filmu s takovou tématikou a ještě s očividným zaměřením na děti čekal, že autoři trochu povolí uzdu své fantazie. Kurt Russell si roli Santy sice očividně užívá, ale to je asi jediný důvod, proč bych toto vánoční rádoby dobrodružství někomu doporučil. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Tie hysterické deti mi sem tam vadili. Pardon, že deti. Toho chlapca nemohli dať mladšieho? Pomaly budú do filmov o Santovi dávať dredatých tridsiatnikov z antify, aj tak sú väčšinou nezamestnaní, tak nech si privyrobia. Ale inak Russelovi rola výborne sadla a v súvislosti s ním bolo veľa vtipných situácií. Ale na moje počudovanie nedostal toho priestoru toľko, zbytočne to pokazili škriatkami a inými rozprávkovými bytosťami. Možno som príliš chcel, aby to bol Santa pre dospelých, ale ono to bolo orientované skôr na deti. ()

issoumaila 

všetky recenzie používateľa

Veľmi príjemné Vianočné prekvapenie. Kurt Russell charakter Santu Clausa stvárnil vynikajúco. Vlastne nespomínam si kedy mi postava Santu sadla viac ako práve v tomto filme. Naopak však rola Judaha Lewisa bola veľmi nedôveryhodná a z môjho pohľadu nepresvedčivá. Po vizuálnej stránke však dokonolé. Disney a Pixar majú možno proti sebe veľkú konkurenciu a filmom Vianočná Kronika to Netflix (na poli rodinných filmov minimálne) len potvrdil. Určite si k sviatkom tento čarovný príbeh o rok doprajem znovu... a ako vidím možno aj s druhým pokračovaním. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (6)

  • Prvé meno na Santovom zozname mesta San Francisco je Ryder Robinson. Rovnako sa volá aj skutočný syn Kurta Russella a Goldie Hawn, ktorí si tu zahrali Santa Clausa a Pani Clausovú. (Astonko)

Reklama

Reklama