Reklama

Reklama

Na pár krokov

  • Česko Tři kroky od sebe (viac)
Trailer 2

Dievča s cystickou fibrózou sa zamiluje do chlapca, ktorý trpí rovnakou chorobou, a rozhodne sa vzdorovať nemocničným pravidlám a vyčerpávajúcemu každodennému prežívaniu. Obaja sa však musia vyhýbať akémukoľvek fyzickému kontaktu, aby sa navzájom nenakazili. Musia byť od seba vzdialení aspoň na tri kroky. Stereotypný nemocničný život ich však nudí, a tak sa rozhodnú vzoprieť všetkým jeho pravidlám. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (82)

inachisio 

všetky recenzie používateľa

Vezměme v úvahu otázku, jak by se daly filmy měřit podle smutnosti. Nenapadá mě nikdo, kdo by byl vhodným kandidátem k předloze tohoto prapodivného hodnocení a já asi také ne. U tohoto filmu mi však trvalo docela dlouho, než jsem se rozbrečela, přestože jsem měla namále. Ale pak už jsem nemohla přestat. A nepamatuju si film, který mi ležel v hlavě tak dlouho, jako tenhle. Film byl úchvatný, nenucený a pořád se v něm něco dělo, jako bych zapomněla, že někdy skončí. Stále jsem očekávala smrt někoho z protagonistů, ale ne se strachem nýbrž s nadějí k ukončení nejen jejich trápení ale i toho mého. A přesto jsem doufala, že se to nestane a že všechno dobře dopadne a také doufala, že to dopadne špatně, protože jinak by pak film nemusel mít takovou váhu. A dopadlo to přesně tak, jak mělo. Film celý byl přesně takový, jaký měl být. -- Hlupáci, kteří zde píšou, že by v jejich věku nebyli schopni vymyslet a říct to, co oni si neuvědomují, že tito lidé jsou mnohem hlubší než my. Že když je někdo tak blízko smrti, přemýšlí úplně jinak, je dospělejší. To vezměte v úvahu a buďtě rádi, že to nemusíte být vy. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

S mŕtvymi alebo minimálne smrteľne chorými mladými ľuďmi sa v posledných rokoch na filmovom plátne roztrhlo vrece, že im už dôchodcovia vôbec nestíhajú. To človek už nestíha spočítať koľko tých rakovinových, cystových, fibrózových a kto vie akých ešte akých chorôb stihli ľudia do 18 rokov nachytať. Samozrejme za tým istým účelom - dostať na konci z človeka strašne úprimnú slzičku pri veľmi smutnej hudbe. Viac filmov furt o tom istom už točí len Marvel, ale s tým rozdielom, že tam hlavný hrdina zase nikdy nezomrie. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tak zase niečo o chorobe a umieraní. No som prekvapený, na to ako som tohto námetu v poslednej dobe prejedený, to nebolo až tak zlé. A to aj napriek tomu, že mi tu občas trápne klišé romantických umieracích filmov otrieskalo hlavu o stenu. Napríklad to porovnávanie jaziev, narodeninová oslava.... Nejak mi to v tomto prípade nevadilo. Možno to bolo vďaka sympatickému hereckému obsadeniu, alebo že sa celý príbeh autori snažili poňať reálne a čo to o chorobe aj povedať. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Happens 

všetky recenzie používateľa

Hvězdy nám nepřály. Jenže trochu jinak. Trochu méně ve všem a trochu víc pateticky. Tyhle filmy o smrtelných nemocech jsou takové těžkopádné v tom, jak ždímají ty city z diváka tou lineární cestou. Všechno je terminální a deterministické a hrdinské. To je samozřejmě správně. Ale já asi možná i hypochondricky se prostě ošívám. ()

Paxxx.cz 

všetky recenzie používateľa

Pěkný romantický teenage film, díky kterého si vzpomenete jak je hezké být zamilovaný, ale zároveň i zdravý. K tomu přidejte velmi sympatický pár v hlavní roli, skvěly soundtrack. Jasně je zde několik žánrových klišé, ale vcelku jde o velmi příjemnou podívanou u které pár slz ukápne...8/10. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (9)

  • Len rok po uvedení filmu sa „pravidlo šiestich stôp“ stalo v dôsledku pandémie COVID-19 univerzálnym usmernením a bežne by sa nazývalo „sociálnym odstupom“. (Arsenal83)
  • V traileri je scéna, kde Will (Cole Sprouse) a Stella (Haley Lu Richardson) stoja na ulici oproti sebe a usmievajú sa. Táto scéna sa do filmu nedostala, keďže je to záverečná scéna alternatívneho konca. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v americkom meste New Orleans od 25. mája do 26. júla 2018. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama