Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašom „poprvé“ už nebude život ako predtým. Hlavná hrdinka Tessa je vzorom dobrého dievčaťa. Príkladná usilovná študentka, vzorná dcéra, pozorná a verná kamarátka, skvelá študentka prvého semestra s veľkými ambíciami a plánmi do budúcnosti. Jej učebnicový životný plán však nepočítal s tým, že sa objaví tajomný chlapec Harding Scott. Nijako zvlášť obľúbený, drzý a nafúkaný samotár s prenikavým pohľadom a s povesťou "od neho sa drž radšej ďalej". Je nebezpečný... a nebezpečne príťažlivý. Zakázané ovocie priťahuje aj dobré dievčatá a Tessa sa cez všetky varovania vrhá do vzťahu, ktorý zo všetkého najviac pripomína horskú dráhu. Je rovnako desivý ako vzrušujúci, prináša plač i neopísateľné šťastie, nehu i krutosť a nikdy nejde v pokoji po rovine. Má takto vyzerať láska? Sila ich vzťahu a vášne menia všetko, čo doteraz poznala a čo od svojho života čakala. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (159)

rasttea 

všetky recenzie používateľa

No jo, my jsme měli Harlekýnky, další generace mají Annu Todd ;o) Je to něco mezi Twilight ságou a 50 shades. U tohodle jsem si obzvlášť nejprve chtěla přečíst první díl, než uvidím film. A opět se mi potvrdilo, že to byl dobrý nápad. Kvůli stopáži se ne všechno podařilo dostat na plátno. U pár věcí se scénáristka rozhodla apriori o změnu. Nejenom že pozměnila určitou časovou dějovou linku, z Tristana udělala "Tristanu", aby se do děje dostal pár stejného pohlaví pro "vyváženost". S tím vším se srovnám. Na všechny představitele se dívá dobře, Innana Sarkis by z fleku mohla dělat dublerku Mile Kunis (neskonalá podoba). Rozhodně nehrozí, že by se dohadovali zastánci a odpůrci obsazených protagonistů tak, jako u 50 shades. Josephine mi v roli Tessy nevadila, působila po zkušené Selmě Blair na svůj věk herecky vyspělá a uvěřitelná. Hero jako Hardin byl uhrančivý, ovšem bohužel mu jeho trauma nevěřím (ale nutno přiznat, že v tom mu ani moc nepomohl scénář a střih). musela bych ho vidět v dalším díle a třeba s časovým odstupem, abych viděla, jestli Hero neměl možnost se projevit nebo to prostě herecky nedává, popřípadě, jestli herecky roste a zlepšuje se. Mně pardoxně nejvíc vadilo, že mu chyběly piercingy a měl mít potetované celé břicho a záda čisté, ale jakoby MUA neměli při přípravách už čas a prostě to jakože nějak nalíčí, a tak vybrali pár tetování a rozprskli je po trupu... No na rozdíl od 50 shades film vidět znova nemusím, ale další díly si ze zvědavosti přečtu ;o) ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $14miliónovTržby USA $12,000,000Tržby Celosvetovo $55,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Umelina na entú. Ústredná dvojica je aspoň na pohľad roztomilá ale ten tupý dej, zaľúbenie, rozchod,.... to je fakt utrpenie sledovať, konkurencia pre ploché telenovely či kinohity ako Twilight či odtiene prázdnoty. /videl v kine: 20%/ ()

Reklama

Vera2613 

všetky recenzie používateľa

Ak odhliadnem od knihy tak takto objektívne by som asi napísala, že to bolo dosť sladké a romantické ako to aj má byť. Je to predsa film pre tínedžerov. Herci príjemní, bolo to aj v pohode zahrané, hoci pri Fiennesovi to až tak neplatí pretože mal skoro celý film ten istý výraz. Ale najmä Josephine Langford zaujala. Vo filme nebolo dokopy žiadne napätie ani nič zaujímavé, čo by prekvapilo. Celý film bol pre náročnejšieho diváka dosť nudný pretože sa tam nič poriadne nedialo. Avšak nebol to žiaden prepadák to nie. Zvrat na konci možno trochu prekvapil, ale dalo sa to čakať. Film má aj veľmi pekné zábery a dobrý soundtrack. Taktiež nechápem toľké porovnávanie s 50 shades. Vo filme boli dohromady možno 3 trochu dráždivejšie scény, ale inak obyčajný film pre pubertiakov. Myslím si, že ľudia ktorí knihu nečítali sú s filmom spokojní, ale tí ktorí áno, už menej. Ale to je už o inom. Celkovo film hodnotím ako dobrý priemer. ()

TheKniGht 

všetky recenzie používateľa

Nechápu ty recenze lidí dneska už jsou lidi fakt vymazaný a měli by se zamyslet, Film 70-75% O filmu jsem se dočetl že se jedná o romantiku o teenagerech. Čekal jsem klasiku kde bude zamilovanost záběry romantik a klasika film vše splňoval co bylo očekáváno.prostě strucne pocukrovanej film ale bez velkeho napjeti a stresu a velkych zapletek,hlavne hezky zabery a polibek a polibek ( ma to i nazev filmu ) Herci dobrý i sympatický. Hodnocení nechápu ostatních lidí to je jako bych dal hororu dvě hvězdy a napsal že jdu na horor ,že jsem se bál ,tak dávám dvě hvězdy za to ze byl strasidelnej. Film prostě je o lásce na škole a o naschválech lidí klasický romantický příběh z Ameriky takže splnil očekávání žádná chyba. 5 hvezd davam protože je tu spousta a Heteru ze nadavaj na teenager romantiku ktera byla dobre natocena ze to byla teenager romantika,tak proc na to chodi kdyz predem vedi co to bude nebo at nehodnoti film neobjektivne a celkove co ma splnovat. ()

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Ne! Bože neeeee! Tak předvídatelný, naivní, trapný a ubohý "asifilm" jsem ještě neviděl. Tolik klišé narvat do hodiny a půl, to se nevidí. Modelka, model, šablonovité životy, naprosto okoukané - tuctové prostředí, nic nového. Nula. Pro mě naprostá nula a kdyby tam nehrála S. Blair, už to má odpad. Ano, cílová skupina jsou asi tak 12leté holky, ale tím spíše mě vytáčí, jak jim někdo může rvát takové sračky do hlavy. Nemá to s realitou společné zhola nic ! Fuj.... ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (15)

  • Josephine Langford (Tessa Young) přiznala v rozhovoru, že četla prvních pár kapitol „After on Wattpad“ několik let předtím, než byla obsazena jako Tessa. (ČSFD)
  • 20. května 2019 Anna Todd potvrdila pokračování. Pokračování je pojmenované After We Collided (2020) a je založeno na Toddově druhé knize v seriálu „After“. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené