Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (148)

plagát

Holky na lovu (odměn) (2020) (seriál) 

Fajn odpočinkový seriál, dvojčatá ma bavili, humor väčšinu času fungoval. Musím povedať, že niektoré epizódy boli citeľne slabšie, ale dalo sa to pozrieť. Koniec bol plný zvratov s poriadnym cliffhangarom a kvôli tomu mi je ľúto, že netflix seriál zrušil. Druhá séria mala veľký potenciál.

plagát

Šťastné a veselé (2020) 

Veľmi fajn vianočný film so skvelou Kristen Stewart. Jediné čo mi vadilo bolo, že s Mackenzie Davis nemali takú chémiu ako by som čakala. Skôr som fandila postave Kristen a postave Aubrey Plaza (tá si len tak mimochodom kradla každú scénu pre seba). No okrem toho sa mi páčil aj humor, niektoré scény boli veľmi vydarené. Určite odporúčam.

plagát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Jeden z najlepších seriálov aké som kedy videla. Brilantné.

plagát

Vis a vis (Antena 3 / Fox verze) (2015) (seriál) 

Seriál si ma získal od začiatku. Narozdiel od Orange is the new black je Vis a Vis omnoho temnejší, drsnejší a surovejší. A napriek tomu, že Orange is the new black milujem musím uznať, že tento seriál mal lepšiu zápletku. Hlavná postava Macarena je veľmi zaujímavá, čo som nečakala a spravilo mi to radosť. Ešte zaujímavejšou je však šialená (a keď poviem šialená, tak naozaj šialená) Zulema, ktorá si kradne takmer každú scénu pre seba. Postavy vo Vis a Vis buď milujete alebo nenávidíte a nič medzi tým. Niektoré časti sú lepšie niektoré sú možno slabšie, no stále to šliape a baví. Zvraty sú tu veľmi dobré a tiež niektoré momenty sú naozaj stresujúce :D V konečnom dôsledku som veľmi rada, že som tento seriál videla a pravdepodobne si ho ešte niekedy pozriem. A hoci to nie vždy bolo na plný počet, postavy mi prirástli k srdcu a preto dávam Vis a Vis 5*.

plagát

Vis a vis: Hotel Oáza (2020) (seriál) 

Malo to svoje chyby a nedostatky, no aj tak sa mi to veľmi páčilo a bola som spokojná. Maca a Zulema boli od začiatku moje obľúbené postavy a taktiež ich vývin sa mi veľmi páčil. Priznám sa, že som si na konci aj poplakala. Možno som len citlivka haha. Každopádne tieto kriminálničky mi budú veľmi chýbať a určite na ne len tak ľahko nezabudnem. A nakoniec Najwa Nimri je top.

plagát

Vis a vis (Antena 3 / Fox verze) - Série 4 (2018) (séria) 

Lepšie ako tretia séria a zároveň skvelo zakončený seriál. Trochu ma mrzí osud Curly, ale nie vždy všetko končí happyendom. Padli aj slzy a tiež to malo šťavu. 5*

plagát

Vis a vis (Antena 3 / Fox verze) - Série 3 (2018) (séria) 

Macarena a jej drsné nové 'ja' bolo bohovské, no škoda, že tu bola tak málo. Prvé dve časti boli absolútne úžasné ostatok tiež nezaostával, no myslím, že ten začiatok nastavil latku príliš vysoko. Každopádne séria to bola skvelá hoci mi veľmi chýbala Maca. Koniec veľmi zaujímavý.

plagát

Temné lesy (2020) (seriál) 

Priznám sa, že som čakala viac. Námet zaujímavý no malo to na viac. Taktiež seriál ma vtiahol do deja až niekde v 3-4 časti, čo je pri 6 dielnom seriáli dosť neskoro. Povedala by som, že taký priemer.