Reklama

Reklama

Hviezda

  • Slovensko Šťastná hviezda (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Malý, ale odvážny oslík menom Bo vždy sníval o tom, že život pri vidieckom mlyne vymení za väčšie dobrodružstvo. Jedného dňa sa odhodlá k úteku a spojí svoje sily s roztomilou ovečkou Ruth a Daveom, smiešnym holubom so vznešenými túžbami. Spoločne s trojicou tiav vtipkárok a niekoľkými výstrednými obyvateľmi stajne sa Bo a jeho noví priatelia vydávajú v ústrety šťastnej hviezde na výprave ich snov. Čaká ich veľa zábavy a navyše sa stanú súčasťou najväčšieho príbehu všetkých čias. (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (29)

lemonova 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa veľké prekvapenie. Natočiť biblický príbeh tak, aby obsahoval všetko podstatné a bol navyše zábavný? Tomuto hovorím zázrak ;) Príbeh výborne funguje, nie je ani banálny, ani príliš výchovný, naopak je dobrodružný, fantastický, milo prerozprávaný pre malé deti a zároveň nenudil ani mňa. V porovnaní s najšpičkovejšími rozprávkami súčasnosti mu možno niečo chýba, ale za tú guráž, s akou sa podarilo tvorcom prerozprávať tak náročný biblický text, dávam plný počet. ()

tommmy89 

všetky recenzie používateľa

Pekný animovaný (biblický) príbeh, no dosť mi tam vadili tie scénky (príbehové klišé), ktoré tam vôbec nepatrili. Ako napr. "hon na Máriu", "mladý somárik z mlyna". Ako chápem, že ten príbeh ani nemal byť presným opisom biblického príbehu, ale mne to proste nešmakovalo. Viac by som si užil ten pravý príbeh, na ktorý sú všetci zvyknutý :) ()

Reklama

Reyer 

všetky recenzie používateľa

Vcelku animované filmy mám rád. A kombinace animace a vzdělání, tak to beru. Narození Ježíše může zaujmout všechny (i nevěřící) v kombinaci s líbivou hudbou a vtipnými scénky. Samozřejmě se najdou tací, co budou kritizovat nevhodnou podkreslující muziku jako (soul, western, Elvis apod…). Za mě skvělý relax společně se vzděláním po boku mých synů. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $20miliónovTržby USA $40,852,824Tržby Celosvetovo $62,812,974Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Je to už taká obohraná príbehová schéma, kde ako výraznú stopu zanechajú zvieratá a to už nehovoriac hlavne pri záchrane Krista. Animačne to je v norme, znesiteľné, hlavne že to nie je dejovo nejako príliš otravné. /55%/ ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

V prvom rade bolo odvážne dať za hlavnú postavičku osla, ktorý sa nápadne podobá na osla zo Shreka. Tento našťastie nieje tak šialený až natvrdlý. Na druhej strane nieje ani komický. Ak chcete animák, na ktorom sa pobavíte, tak toto nieje dobrá voľba. Je to skôr "náučná" road snímka. Ono je to celkom nuda, nieje dôvod si to kedykoľvek pozrieť znova, ale veľa vecí sa podarilo. Animácia je jedna z najkrajších aké som u animáku videl a krásne a zaujímavé sú aj zvieratá. Pochválim aj sexi hlavnú ženskú postavu Máriu, ktorá sa náramne podobá na Jennifer Connelly. Zhrnuté podčiarknuté - nieje to najlepší animák, ale videl som veľa príšerných animákov a preto sa nebojím hodnotiť vysoko. Možno len neviem, či deti pochopia, čo sa to Márií derie z vagíny. ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama