Reklama

Reklama

Hviezda

  • Slovensko Šťastná hviezda (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Malý, ale odvážny oslík menom Bo vždy sníval o tom, že život pri vidieckom mlyne vymení za väčšie dobrodružstvo. Jedného dňa sa odhodlá k úteku a spojí svoje sily s roztomilou ovečkou Ruth a Daveom, smiešnym holubom so vznešenými túžbami. Spoločne s trojicou tiav vtipkárok a niekoľkými výstrednými obyvateľmi stajne sa Bo a jeho noví priatelia vydávajú v ústrety šťastnej hviezde na výprave ich snov. Čaká ich veľa zábavy a navyše sa stanú súčasťou najväčšieho príbehu všetkých čias. (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (29)

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Už, když jsem viděl trailer tak mě to přišlo takové nemastné neslané a realita je stejná. V podstatě je to o tom, že Osel, Ovce, Holub (který zpívá a snaží se být cool) a 3 Velbloudi pomáhají Marii s Josefem do Betléma kde má porodit Ježíše. Přismrdá se do toho ještě jakási myš,zpívající kůň a kozel nebo co to bylo. Naopak po nich jde 1 voják Heroda a 2 psi. Do toho přidejte zhruba 4-5 písní (většinou náboženských sraček ve stylu Narodil se Ježíš velebte ho nebo Marie kdybys věděla, že porodíš spasitele a podobné sračky) z nichž zaujme jen 1 a žádný humor a máte celý film. Chválím animaci a to, že na konci zachránil ty psy (i když to se dalo čekat) + postavu té ovce, která měla jediná potenciál bohužel absolutně nevyužitý. Na podívání ok za den zapomenu o čem to bylo. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Veľmi vydarené „animované“ zachytenie jedného z najznámejších príbehov z Biblii. Sympatické postavy, dobré dialógy a aj z hľadiska animáku dostatočne pekne nakreslený. A ešte k tomu veľmi dobre vybrané songy žánru „christian // miestami christian rock“. Jednoznačne odporúčam jak pre mladých tak aj pre veľkých. Osobné hodnotenie: 100% (*****) ()

Reklama

Reyer 

všetky recenzie používateľa

Vcelku animované filmy mám rád. A kombinace animace a vzdělání, tak to beru. Narození Ježíše může zaujmout všechny (i nevěřící) v kombinaci s líbivou hudbou a vtipnými scénky. Samozřejmě se najdou tací, co budou kritizovat nevhodnou podkreslující muziku jako (soul, western, Elvis apod…). Za mě skvělý relax společně se vzděláním po boku mých synů. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $20miliónovTržby USA $40,852,824Tržby Celosvetovo $62,812,974Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Je to už taká obohraná príbehová schéma, kde ako výraznú stopu zanechajú zvieratá a to už nehovoriac hlavne pri záchrane Krista. Animačne to je v norme, znesiteľné, hlavne že to nie je dejovo nejako príliš otravné. /55%/ ()

tommmy89 

všetky recenzie používateľa

Pekný animovaný (biblický) príbeh, no dosť mi tam vadili tie scénky (príbehové klišé), ktoré tam vôbec nepatrili. Ako napr. "hon na Máriu", "mladý somárik z mlyna". Ako chápem, že ten príbeh ani nemal byť presným opisom biblického príbehu, ale mne to proste nešmakovalo. Viac by som si užil ten pravý príbeh, na ktorý sú všetci zvyknutý :) ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama