Reklama

Reklama

Rodina Addamsovcov

  • Česko Addamsova rodina (viac)
Trailer 8

Obsahy(1)

Pripravte si prsty na lusknutie! Na plátna kín opäť prichádza ikonická rodina, ktorá každý rok vyhráva všetky súťaže na Halloween. Tentokrát sa členovia tejto vtipnej a výstrednej rodinky predstavia v animovanej podobe. Malí aj veľkí diváci sa môžu tešiť na skvelú zábavu, pretože Addamsovci sa budú snažiť silou-mocou dokázať, že dobrí susedia sú pre svoje okolie na nezaplatenie. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 8

Recenzie (156)

helraiser 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle se tedy vůbec nepovedlo. Udělat animák na téma Addamsovic rodiny není zrovna moc dobrej nápad a v tomto případě je to znát a vůbec se mi to nelíbilo. Oproti hrané verzi, slušnej propadák a i přes pár dobrých nápadů strašné zklamání. Příště prosím hrané pokračování, tohle nepobaví ani malá děcka. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Pre stále ešte osemročnú dcérku to nebolo zlé, resp. sa jej to páčilo, bolo to uletené a vtipné vraj, ale ja som zvyknutý na lepšie animáky, ktoré zaujmú celú rodinu ála Encanto, prípadne akčné jednohubky, ako naposledy DC Liga Superzvierat. Toto šlo trochu mimo mňa, čo je škoda, lebo námet tejto rodinky skrýva ohromný potenciál a poznám ich roky od klasického čiernobieleho seriálu až po dva hrané filmy. ()

Reklama

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Rodinné problémy jsou nadčasové a všudypřítomné a nevyhne se jim ani nejmorbidnější rodinka všech dob. Wednesday je znuděná svým všednočerným životem a hledá útěchu v růžových končinách, zatímco Pugsleyho čeká náročná zkouška dospělosti v podobě šavlového tance. Podle zdejšího i zahraničního (Imdb) hodnocení jsem čekal něco horšího, nicméně ve výsledku jde o svižně natočený kousek s nejedním dobrým nápadem či hláškou, který se sice nikdy nestane ikonou svého žánru, ale diváka rozhodně neurazí. Na druhou stranu je však pravda, že se z toho určitě dalo vytřískat víc, protože Addamsovic rodinka oplývá velkým potenciálem. ()

JustMeeKatie 

všetky recenzie používateľa

Addamsovu rodinu mám moc ráda, ale musím říct, že tahle animovaná verze se teda moc nepovedla. První půlka mě moc nebavila a myslela jsem si, že filmu dám jen dvě hvězdičky. Druhá už naštěstí byla o něco lepší a hodně to, alespoň u mě, zachraňovala Wednesday s hlasem Chloe Grace Moretz, která, spolu s Charlize Theron, podala asi nejlepší "hlasový výkon". Za zhlédnutí to určitě stojí, ale je to jen další pohádka, která zapadne, a ke hraným filmům, co patří k televizním klasikám, si ani nečuchne. ()

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

Presne ako Grinch z 2018. Hranú verziu nikdy nedobehne atmosférou, čo sa snaží vykompenzovať trikmi od výmyslu sveta, nakoľko si uvedomuje ich jednoduchšie prevedenie skrz animáciu oproti veľkovýpravnosti potrebnej v skutočnom svete. A možno riešim argument poplatný dobe, všeličo sa dá dnes urobiť digitálne aj v hranom filme. No Addamsovci by za to radi neboli, moderný svet im nič nehovorí.  Nuž, to mi práve pripomína jeden vtip zo začiatku filmu, ktorý, ako sa neskôr ukáže, ide na úkor konzistentnosti. Vec si púšťa svoje fetiše na laptope, kým Wednesday ani nevie, čo je to mobil. Niečo podobné platí pre ich vysávač, ktorý nevysáva, ale vypúšťa viac prachu. Síce haha, no ak nie sú ani čiastočne inštitucionalizovaní, neviem si ich predstaviť platiť elektrinu. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (14)

  • Vo filme sa rodina Addamsovcov presťahuje do Westfieldu v New Jersey, mesto, v ktorom sa narodil a vyrastal Charles Addams, tvorca rodinky Addamsovcov. (belinko)
  • Jedná sa o prvý film o rodine Addamsovcov, kde Pugsleyho (Finn Wolfhard) dabuje detský dabér. V dosavadných snímkoch bol vždy dabovaný dospelým hercom. (belinko)

Reklama

Reklama