Reklama

Reklama

Harley Quinn

(seriál)
Trailer
USA, (2019–2023), 18 h 5 min (Minutáž: 21–45 min)

Hrajú:

Kaley Cuoco, Alan Tudyk, James Wolk, Diedrich Bader, Lake Bell, Rahul Kohli, Jason Alexander, Wanda Sykes, J.B. Smoove, Ron Funches, Tony Hale (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(47)

Harley Quinn se konečně jednou provždy rozešla s Jokerem a pokouší se prosadit jako královna zločinu v Gotham City. V seriálu vystupují Harley Quinn, Poison Ivy a celá řada starých i nových hrdinů a padouchů z vesmíru DC. (HBO Max)

Recenzie používateľa mety6 k tomuto seriálu (2)

Harley Quinn (2019) 

1. séria 80% - výborná séria s veľmi dobrým humorom, kde sa scenáristi nebáli robiť srandu z vlastných postáv. Trochu otravný Joker, ktorý je tu absolútny stereotyp a ku koncu série je to až absurdné.  2. séria 55% - tu to už trochu pokuľháva a viac ako polovica série vyzerá ako nejaká romantická fraška o nepodarenej láske. Vtipy a žarty sú vo veľkom recyklované z prvej série, akurát sú hovorené medzi inými postavami, aby si to divák nevšimol. Väčšina postáv z tímu Suicide Squad predsalen nepatrí medzi najinteligentnejšie postavy, ale keď žralok ako jediný má normálny pohľad na každú situáciu, kde ostatní sa správajú ako 8 ročné deti, niekde v scenári je chyba.  3. séria 10% - takto feministicky nastavenú sériu som ešte v živote nevidel. Z každej postavy, ktorá má chromozóm Y je zrobená totálna troska (Jim), alkoholik (Bruce a Jim), uplakanec s nenaplnenou láskou k žene (Bruce) alebo k herectvu (Clayface), urevanec bez dôvodu (Nightwing), debilko bez charakteru (Joker), slaboch hrajúci sa na psychológa (Twoface) a o Bane-ovi radšej ani nespomeniem, lebo tam to od začiatku vyzerá tak, že čim viac svalov, tým menej mužnosti. Zatiaľ čo prakticky každá ženská postava má osobný vývoj vďaka čomu vyzerá aj prázdnymi rukami v súboji 1na1 akčnejšie a drsnejšie ako chlap v tanku. Fraška, fraška, fraška. Keď sa tretia séria niekomu páčila, odporúčam si to pozrieť ešte raz a zamyslieť sa koľko tam boli urážlivých vtipov voči mužom a zamyslieť sa. ako by to bolo hodnotené, keby to bolo naopak. ()

Til Death Do Us Part (2019) (S01E01) 

Slabší začiatok, ale je vidno, že toto sa bude uberať iným smerom ako zvyšné DC serialy. Určite tomu dám šancu. ()

Súvisiace novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (viac)

Reklama

Reklama