Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď depresívny Bertrand trpiaci krízou stredného veku, odpovie na inzerát, ktorý hľadá nového člena do družstva mužského synchronizovaného plávania (áno, máme na mysli mužské akvabely) netuší, že v amatérskom družstve nájde nielen priateľov, ale i novú chuť do života. Komédia nielen o tom, ako dlho musíte zadržať dych, abyste prežili život. (Continental film)

(viac)

Videá (7)

Trailer 3

Recenzie (101)

Radko 

všetky recenzie používateľa

Muži v istom veku strácajú v sebe chlapca. A začína im regulárne preskakovať. Depresie, rozchody, starosti s rodičmi, deťmi. Riešením niekedy bývajú mladšie partnerky. Ale to je tak na chvíľu. Pretože mŕtvičné žily sa hlásia o slovo. Alebo nájsť si nejakú kokocinku, nie na zárobok, lež na zábavu. Komu sa to zadarí o zábavu má postarané. A je úplne fuk, či je z toho nejaká medaila. Chápem, že film to tak musí mať, lebo však komerčný a všetci sme straky túžiace po lesklých hovadzynách. Ale aj bez toho to ide. Lebo inak, bez srandovnej aktivity (alebo aj pasivity) sa naozaj väčšina topí v rôsolovitom stredostavovskom želé. Podarená záležitosť o realizácii zdanlivej nemožnosti v živote zdanlivo na spoločenskom okraji. Hoci trochu moc na efekt, ale tak to v komerčnej kinematografii už chodí. ()

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Po svérázném úvodu jsem čekal zábavu, ale přišlo něco, co bych označil termínem „depresivní komedie“. Lámat se to začalo až v polovině se změnou trenérky. Přihlášením týmu na mistrovství světa vyplněním formuláře na internetu jsme se sice dostali do škatulky sci-fi, což jsem po sociálně pojatém úvodu nečekal, ale proč ne. Nakonec jsem se vlastně i celkem bavil, a ačkoli jsem to nečekal, došlo i na sportovní výkony. Sice mi připadá, že potenciál nápadu byl větší, ale i tak dobrá práce (70%). ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Film o bande lúzrov, ktorých jedinou radosťou v živote sa stane tréning synchronizovaného plávania pri ktorom si chlapi pokecajú o svojich spackaných životoch, dajú hlavy dokopy a asi o milimeter sa posunú v živote ďalej. Nie je to komédia pri ktorej by ste sa od smiechu chytali za brucho. Skôr sa to snaží o takú pohodovú atmosféru, ale napriek účasti niekoľkých mojich obľúbencov to bola celkom nuda s fakt prehnanou stopážou. 4/10. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Prvá polovica nefunguje – je pomerne statická a nečinná. Až druhá polovica je dynamická, svižná, pripomínajúca to, že aké potenciály skrýval príbeh. Z hereckej stránky najviac dominuje L. Bekhti – ona zachraňuje celý film. V tejto forme zbytočne dvojhodinový pasáž (skrátenie o 30 minút by pomohlo). Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Tosi 

všetky recenzie používateľa

Chvilku trvá, než se film najde, ale stejně tak je to o chlápcích středního věku, kteří se ztratili ve vlastním životě. Všechny postavy ve filmu jsou totiž ohromeni životem, at' už samotou, láskou nebo smutkem a právě díky těmhle depresivním postavám film dojemně namíchal humor a emoce. Moc příjemný film. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (3)

  • Hlavní aktéři se poctivě připravovali sedm měsíců před natáčením pod vedením jedné francouzské šampiónky mezi akvabelami. [Zdroj: časopis Cinema 12/2018] (ČSFD)
  • Virginie Efira hrá v tomto filme postavu, ktorá sa volá Delphine. Rovnomennú postavu si zahrala taktiež aj vo filme Cookie (2013). (De Large)
  • Celosvětová premiéra proběhla 13. května 2018 v Cannes FF. (ČSFD)

Reklama

Reklama