Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o tom, co dětem může způsobit obyčejné brouzdání po internetu. A rodičům změnit život… (Televize Seznam)

Recenzie (35)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Och, tak to bolo drsné. Ale bohužiaľ, aj také veci sa dejú. Hoci, pre mňa je tak trochu nepochopiteľné, ako sa niekto dostane do takejto špirály vydierania. Vlastne chápem, veď niektorí puberťáci sú až príliš dôverčiví a naivní, a potom to môže dopadnúť aj takto. Aj keď si myslím, že pod paľbou kyberšikany sa skôr ocitajú dievčatá, keďže majú jemnejšiu a aj labilnejšiu psychiku. Každopádne,, toto by malo byť mementom pre každého dospievajúceho tínedžera. Čo sa týka tohto filmu, tak pointa je výborná, ale tie postavy boli také ... dosť divné. 3* ()

Igwar 

všetky recenzie používateľa

"Na hory" je krátkometrážny film so šokujúcim koncom, ktorý má i edukatívny charakter. Nemyslím, že v ňom niečo chýba, ako uvádzajú niektoré komentáre. Kedže pri krátkometrážnom filme nie je dostatok priestoru, autor vybral tú zlú možnosť, aby apeloval ako to nemá byť (vrátane neempatických a nesympatických rodičov). Ak by mal film inú (dlhšiu) formu, dalo by sa polemizovať o miernejšom konci s návodom na riešenie. Inak je film natočený veľmi dobre po hereckej i režisérskej stránke. Čo sa týka zobrazenia nahoty, celé je to natočené v tomto smere pomerne vkusne, bez jej zbytočného explicitného zobrazovania. Dôkazom je aj to, že jedna z dvoch takto "chúlostivých" scén filmu je zachytená aj na bežne verejne vystavovanom filmovom plagáte. Ak niečo láka úchylákov na tento film, tak určite prehnaný komentár aký napísal napr. Vikki O erotike (alebo dokonca o autoerotike) nemôže byť ani reč - absolútne žiadna vo filme nieje. ()

Reklama

jiri.twist 

všetky recenzie používateľa

Velmi dobrý filmový počin, což na české poměry je co říci. Myslím, že film je právě takový, jaký je. Na jiném serveru si někteří stěžují, že jim chybí závěr. Ale závěr tam je tak, jak to tvůrci chtěli - poukázat na tento problém, ne řešení, to by zase jiní stěžovali, že se jedná o výchovný film ... 8888 ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

K filmu som sa dostal iba vďaka tomu, že som na stránke Incredibly strange films narazil na Hills have googly eyes a následne hľadal či tento 7 sekundový film objavím na čsfd. Bohužiaľ rovnako ako ďalšie krátkometrážne filmy o ktoré som na čsfd požiadal sa tu nenachádza ani po zaslaní žiadosti...Na hory má mať výchovný charakter, dojem z filmu však pokazili Patrikovi rodičia. Na druhej strane v mnohých rodinách to tak akosi vyzerá... ()

petrsv 

všetky recenzie používateľa

V podstatě to nejlépe napsal salahadin. Film není natočený špatně, ale chybí řešení. Nad tímhle se někdo zhrozí, možná si někdo uvědomí rizika kyberšikany, ale těm mladým to nepomůže vůbec v ničem. Zakončit to prostým sdělením, že mají děti mluvit s rodiči, přičemž těm rodičům ve filmu bych to na místě kluka neřekl ani náhodou, to je poněkud úsměvné. Film tak vlastně jen sděluje, že tady problém kyberšikany je. Což není nic novýho, píše se o tom furt. Proč vzniká, jak se to dostane do takové krizové situace a hlavně, jak z toho ven, to už se nedovíme. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (4)

  • Termín natáčení filmu byl záměrně naplánován na únor, kdy meteorologové slibovali na horách sníh. V termínu natáčení bylo ale slunné počasí a sníh byl pouze v Praze. (pan.sponka)
  • Je až ironické, že po zveřejnění filmu se mladému Lukáši Veřtátovi, představiteli Patrika, začali přes sociální sítě ozývat nejrůznější individua a požadovali po něm nahé fotografie. [Zdroj: Stream.cz] (Scelleton)
  • Vozidla na natáčení zapůjčila společnost AAA auto. (Duoscop)

Reklama

Reklama