Reklama

Reklama

Láska cez apku 2

  • Česko Planeta nezadaných 2 (viac)
Trailer
Poľsko, 2018, 119 min

Réžia:

Sam Akina

Hrajú:

Agnieszka Więdłocha, Maciej Stuhr, Danuta Stenka, Piotr Głowacki, Weronika Książkiewicz, Tomasz Karolak, Joanna Jarmołowicz, Aleksandar Milićević (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Vzťah učiteľky hudby Anie (Agnieszka Więdłocha) a moderátora televíznej tolkšou Tomka (Maciej Stuhr) zažíva veľkú krízu. Tomek sa nemieni usadiť, zatiaľ čo Ania chce pevný zväzok. Všetko nakoniec vyústi v hádku. Keď sa ukáže, že obaja chcú od života niečo iné, bublina ideálnej lásky praskne a rozídu sa. Lenže musia spolu moderovať priamy prenos vianočnej televíznej šou, na ktorú musia trénovať. A do toho sa tvorca a majiteľ zoznamovacej aplikácie Planéta nezadaných Aleksander (Kamil Kula) zamiluje do Anie, ktorú mu algoritmus aplikácie určí ako tú pravú. Nielenže je pekný a inteligentný, ale aj neskutočne bohatý. Keďže na obzore sa črtá vážny súper o srdce Anie, Tomek sa bude musieť rozhodnúť, na čom najviac záleží. Dá sa obľúbená dvojica znova dohromady alebo zvíťazí presnosť, ktorú určuje aplikácia Planéta nezadaných Aleksanderovi? (TV Doma)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (27)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Pôvodný nápad z jednotky sa už zopakovať nedá, a tak tu tvorcovia trochu varia z vody a naťahujú jednoduchý príbeh o večnej láske. Krásna učiteľka je tu ešte krajšia v princeznovských šatách, len jej prerod z nevinnej učiteľky na dračicu mi akosi nesedel. A tá linka s jogínom, to bolo celkom zbytočné. –––– Mrzí ma, že nie som mužom, ktorého potrebuješ. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

"Ja nie som tučný, mám len problémy so štítnou žľazou." "Aké problémy? Zožral si ju?" Tak to bola hláška. A tých vtipov tu je viac, len škoda, že si to neponechalo ten nádych jednotky - teda viac humoru a trochu romantiky. Tu to je naopak. Je na čom sa zasmiať, ale preromantizovali to trochu. Ale stále to je dosť dobré. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Vztah Anii a Tomka má problémy a věci se ještě zhorší, když muž, který naprogramoval apku na seznamování projeví zájem o Aniu. Občas jsem se zasmál, ale moc humoru zde kromě zácpy není. Pobavil mě bonmot "tvoje agrese mi blokuje čakry, jak mám mít ideální porod". Učitel a slavný televizní host vánočního speciálu musí skrýt ne tak pěknou romanci. Mělo to potenciál na originální vyvrcholení, ale nic. ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Už mi z tých všetkých drám jebalo, potreboval som vypnúť a zmeniť vibrácie a kedže som dnes kráčal kolem polskiego sklepa, bolo rozhodnuté, čo si pustím. Trochu som sa síce obával, že zmena režiséra/ scenáristu bude mať negatívny dopad na konečný efekt filmu ako i na môj emočný stav, ale u tohto žánru je to úplne jedno. Ved' mi šlo len o zmenu vibrácií a "dvojka" svoju úlohu parádne splnila. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Druhé přistání na této svérázné planetě (už si začínám připadat jako Ládínek Smolík) mi nepřineslo takové množství humoru jako předchozí část, ale i tak jsem se vlastně slušně bavil. Velice mě potěšilo, že tvůrci výrazně omezili otáčky své emocionální ždímačky, takže mi teď nehrozilo, že mi odstředivá síla vytáhne oči z důlků. Naprosto mě pak překvapil samotný závěr, v němž humor nečekaně zvítězil na body nad patetickým slzením. Ale přesto... Zase to muselo být letadlo? Vážně? Není to už přece jen příliš provařená záležitost? No, to už je jedno. Méně humoru + méně ždímání = čtyři slabší kousky. 4*- ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)
  • Film sa natáčal vo Varšave (Poľsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama