Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tomek (Maciej Stuhr) a Ania (Agnieszka Więdłocha) sa budú brať. Organizáciou je poverený Marcel (Piotr Adamczewski) a napriek všetkému jeho úsiliu nič nebeží hladko. Ania si praje malú perfektnú svadbu na vidieku u Tomekových rodičov. Lenže Tomek s rodinou už dlho nebol v kontakte a ich vzťahy sú dosť komplikované... (TV Doma)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (21)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Do tretice všetko najlepšie. "Planeta Singli 3" tak trošku bohužiaľ vybočuje z toho čo priniesli prvé dva filmy a tentokrát sa rozhodli tvorcovia priniesť svadobne ladenú komédiu. Okey, som zvedavý čo sa z toho dokáže vyvŕbiť. Popravde ale musím povedať, že tento diel je o niekoľko levelov slabší, ako boli prvé 2. Humor pokrivkáva, atmosféru to má často slabú, a neprináša to niečo čo by sme už nevideli niekde inde. Najlepšia momentka je pre mňa asi chlapské posedenie v krčme aj s malým deckom. Tam je niekoľko dobrých častí. Najmä keď je zrejmé, že malému sa páčila myšlienka ísť na pivo. Toto pobavilo. A rovnako aj pes so svojou novou hračkou. Je síce zrejmé, že k tomuto fóru príde, no je spracovaný funkčne a solídne. No postavy ma tentokrát nevedia presvedčiť k tomu, aby som ich opätovne sledoval a rovnako sa to nedarí ani tým novým. Kým prvé dve časti sú podľa mňa klasiky, ktoré by sa mohli pozrieť kedykoľvek keď má chuť niekto na dobrú romantiku, toto je film na jedno pozretie. Škoda. Hodnotenie: C+ ()

Baerdeller 

všetky recenzie používateľa

První třetina filmu se mi moc líbila, až mi na mysli vytanuly myšlenky, že to, i přes slabší hodnocení na csfd, nečekaně vypadá na nejlepší díl série. Bohužel zbylé dvě třetiny jsou natahovaná nuda. Škoda, procenta na csfd tentokrát nelhala a opravdu zde máme nejslabší díl série. 2** ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Jednička byla v rámci žánru lepší průměr dvojka už byla slabá a trojka je taky slabá. Tomek a Ania chystají svatbu zatímco Ania se těší až pozná Tomkovu rodinu Tomek ne jelikož jeho otec je věčně na cestách a jeho bratr je nameděný idiot.  Marcel jim organizuje svatbu a dojdou mu tam dva chlápci co ho ve škole šikanovaly a Anina matka umírá , ale nechce to nikomu říct jelikož nechce pokazit svatbu.  Humorově to šlo od jedničky dole tak, že pokud Vám nepřijde vtipné s kým vším Tomek spal a zpovídá se z toho nebo, že starý dědek píchá 90 letou babku nebo, že píchá manželku hodiny asi to neoceníte. 40 procent ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Ani tretí diel neurobil sérii hanbu. Presunul sa z mesta na vidiek, ale zachoval si dostatočnú dávku bláznivosti aj originality. Ani to klišé nie je až také klišé, ako sa môže zdať na prvý pohľad. –––– Rodina je jedno veľké klamstvo. Ale ty tomu ešte môžeš zabrániť. Poď, utečieme spolu. –––– Telá vyplavuje voda na ohybe rieky. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

O dosť slabšie ako jednotka i dvojka. Prvá polovica sa ešte dá, aj keď prešli už do sexuálne ladených fórov (ale zas ten so psom a umelou frndou bol fajn), druhá polovica je o jednej domrvenej dedinskej svadbe, ale vidím, že v Poľsku to funguje presne ako u nás. Každý sa dobre ožerie, niekto sa pobije a nakoniec to aj tak dobre dopadne. Sympatické. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (Rollo_Tomasi)
  • Film sa natáčal na miestach: Varšava, Lutkówka (Kostol sv. Trojice) a kaštieľ Sosnowo pri jazere Narie. (Arsenal83)

Reklama

Reklama