Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • Česko V oku hurikánu (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Skupina gangstrov sa rozhodla využiť najsilnejší hurikán v dejinách, aby zakryli stopy po lúpeži 600 miliónov dolárov z americkej mincovne. Keď hurikán zosilnie na smrtiaci piaty stupeň a ich dobre premyslený plán sa začne rúcať, potrebujú získať kód k trezoru, ktorý pozná len tajná agentka Casey Corbynová (Maggie Grace), a sú ochotní kvôli nemu aj vraždiť. Agentka však získa nečakaného spojenca - meteorológa Willa Rutledgea (Toby Kebbell), ktorý je aj napriek veľkému strachu z hurikánov odhodlaný dostať svojho brata zo zajatia lupičov. Svoje znalosti o búrkach využije na to, aby pomohol zastaviť zlodejov a zachrániť rukojemníkov skôr, než z mesta zostanú iba trosky. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (126)

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Až som sa ocitol v oku hurikánu, videl som zástup dolárov. Strieľa a páli sa to červeným a zeleným laserom, auta sa vzdúvajú, ale ľudia chodia normálne. Rob Cohen spadol po tom, čo ho búrka vyhrnula hore. Je to len a len o otázke sympatií. Ani jedna strana nemá na to, aby urobila charizmu, a film aj napriek bežnej stopáži začne nudiť. Hurikán je tak veľký, že aj fantasy princ z Perzie by mohol závidieť. Absentuje teda vôľa raziť prvú ligu, a celkový prejav je flagrantný. Taký Cohenovský. (videné 04.10.2018, BDrip) ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Stare cinske prislovie hovori: film ku ktoremu urobi vegetol titulky mi stopro nesadne. Co sa znova potvrdilo. :) Mame tu mix heist filmu s bijakom o tornadach. Proste taka variaca Hard Rain, len namiesto vody tam fuka vietor. A ani Hard Rain nebola ziadna pecka, ktoru by som chcel vidiet znova. Cely ten film mi pripadal strasne sterilny. A nielen kvôli PG-13 ratingu, takze sa ziadnej krvi nedockame, kedze zaporaci pouzivaju radsej uspavacie flusatka namiesto poriadnych kverov a kladaci sa zakazdym trafia do kverov zaporakov. Ano akcia je devätdesiatkovo dokonale prehladna. Ale nejak extra ma nebavila, kedze mi boli postavy uplne ukradnute. Tak nevydareny kasting som uz davno nevidel. Nielen ze postavy neboli prilis zaujimave, ale ani hecom som neveril ich postavy. Maggie Grace ako drsna agentka? Nejaka sexica ako hackerka? Super drsny zaporak, ktory vlastne nikoho nezabije? A Toby Kebbell ako hlavny hrdina definitivne dokazal, ze nielen ze nevie prilis hrat, ale bez CGI masky, ktoru doteraz v ostatnych filmoch mal, postrada aj charizmu. Ani kaskaderske kusky ma nenadchli, kedze akcia pôsobi strasne umelo a CGI je dobre len vzhladom na rozpocet, ale samo o sebe neohuri. Celkovo to je blby film s nonstop CGI akciou, ktora ma vôbec nebavila. 4/10. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa

S výnimkou záverečných 20 minút sm si film užíval, prehnaný záver bol sklamaním. Napriek tomu som sa filmu napokon udeliť hodnotenie nad priemerom, ktorý má na databáze, nakoľko povahové črty postáv sú zvládnuté v podaní hercov pomerne dobre a tak človeku detaily pri streľbe zo zbraní či nejestvujúcich stopách hurikánu pár metrom pred jej okrajom (ani kvapka dažďa či lístok vo vetre) až tak nevadia. V každom prípade to mohol byť výborný akčný film rovnako ako skvelý ktastrofický, v kombinácii je to trochu lepší priemer. Dnešné víťazstvo hokejistov dorastu z môjho mesta nad Slovanom Bratislava som si užil podstatne viac. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Hóóóši! Tak tohle byla mega srajda doprovázená mega supr hereckejma výkonama! Palec hóre za Maggie! Palec za Inesona! Jinak je to totál hovadina s debilním, totálně pičovským, směsným humus sranda digitálem!!!! I přes to, je zde zajímavej a zábavnej děj, celkem solidně uprchající čas a hlavně hvězdy za hlavní role klaďasky a záporáka! 50% ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ako obyčajný akčný film počas katastrofy to funguje. A myslím si, že je to celkom pozerateľné. "The Hurricane Heist" toho moc neponúka, ale myslím si, že to stačí. Príbeh je obohraný, jeho dej je absolútne obohraný, no je tu pár zaujímavých momentiek a twistov, ktoré celkom stoja za to. V prvom rade hlavná dvojka Will a Casey sú celkom dobrí. Will je inteligentný, je odvážny, vie prísť s riešeniami a hoci miestami človek uvažuje, či by to vypálilo tak aj v skutočnosti, tak nemôžem povedať, že by to nebolo aspoň trošku efektné a nápadité. Efekty sú trošku mix. NIektoré sú dobré, niekedy sú ale veľmi jednoznačné a niektoré scénky vyzerajú absolútne komicky. Ako napríklad aj smrť hlavného zloducha. Ten inak moc zaujímavý nie je. Jediný mizernejší padouch je jeho pravá ruka Rice, ktorý je tak neskutočne neznesiteľný, že jeho smrť je absolútne pohladenie na duši. A vôbec keď si poviem pravdu aj šéf polície je pekný magor. A jeho monológy ma fakt neberú. A tú guľku si zaslúžil už len za tú reč. Viem, že je to divné, no keď to budete počuť, tak pochopíte. Hrdinovia sú okey, zloduchovia sú väčšinou buď magori alebo blbci s mizernými monológmi. Ale nakoľko sa film viac sústredí na našich hrdinov, je to celkom okey. Asi tak by som uzavrel hodnotenie filmu. Okey. Hodnotenie: C+ ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (6)

  • Ako prechádza hurikán oblasťou, prináša so sebou prudký dážď a záplavy. Akonáhle sa však oblasť ocitne v oku hurikánu, všetko je „zázračne“ suché. (ČSFD)
  • Vo finálnej scéne s kamiónmi rútiacimi sa po diaľnici je možné všimnúť si, že kamióny stoja na mieste a nehýbu sa. (Johnny.ARN)
  • Casey (Maggie Grace) o sebe v jeden moment povie, že pracuje pre ATF. Tento úrad však má na starosti alkohol, tabak a zbrane a nemá nič spoločné s Ministerstvom financií, pre ktoré by mala pracovať. (ČSFD)

Reklama

Reklama