Reklama

Reklama

Carnival Row

(seriál)
Trailer 5
Dráma / Krimi / Fantasy / Mysteriózny / Thriller
USA, (2019–2023), 16 h 28 min (Minutáž: 48–67 min)

Hudba:

Nathan Barr

Hrajú:

Orlando Bloom, Cara Delevingne, Jared Harris, Indira Varma, Simon McBurney, David Gyasi, Scott Reid, Karla Crome, Mark Lewis Jones, Tamzin Merchant (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(18)

Obsahy(1)

Neo-noir fantasy seriál. Na kontinentu zvaném Tirnanoc žily víly. V mnohém byly podobné lidem, ale měly křídla a uměly létat. Poté, co o jejich zemi svedly válku dvě mocné země, pokusila se většina z nich uprchnout do země, která válku prohrála - Republiky Burgue. V hlavním městě této země vykonávají s ostatními nelidskými rasami převážně podřadné práce, stále je to však lepší, než život v okupovaném světě. Jednou z těch, která prchá (a současně organizuje útěk ostatních), je Vignette Stonemoss (Cara Delevingne). Kdysi měla vztah s burgueským vojákem jménem Philo (Orlando Bloom). Domnívá se, že je mrtev, on však žije, je policistou a snaží se vyšetřit sérii krvavých vražd, které v hlavním městě kdosi páchá. (Jirka_Šč)

(viac)

Recenzie používateľa iXtr3m3 k tomuto seriálu (3)

Carnival Row (2019) 

Veľmi kvalitná a technicky dokonalá fantasy séria, ktorá sa celá natáčala v Čechách? Prečo nie? Jasné, chcelo by to viac akcie. Jasné, je to hlavne o intrigách, ale je to pútavé, je to brilantne technicky dotiahnuté, je to dosť krvavé a v podstate taká vzdialená variácia na Game of Thrones. Ležalo mi to na disku dlho, tak som sa do toho odhodlal a neľutujem. Len škoda, že to skončilo po druhej sérii, keď boli plány na päť. UPDATE PO DRUHEJ SÉRII: Na násilí sa prtvrdilo s piatou časťou, kedy sa predstavila nová príšera, technicky to stále bolo na úrovni, čo zamrzelo, tak vedomie, že je to nielen druhá ale hlavne posledná séria, tak kvôli tomu človek čakal niečo veľké, čo samozrejme neprišlo. Dostali sme revolúciu, dostali sme intrigy, zmeny strán hlavných postáv, dostali sme uspokojujúci koniec, ktorý všetko uzatvoril a zároveň nechal otvorené dvierka pre prípadné pokračovanie na inej platforme, čo sa samozrejme nestane, ale budiž. Cara Delevingne ma už ale začínala vytáčať, fakt striedala strany, nevedela sa rozhodnúť, ako to tu už niekto písal, jednoducho krava. Rovnako jej BI orientácia, ak sa to tak dá popísať vo svete "víl", tiež bola natlačená nasilu. Škoda seriálu, ešte aspoň jednu radu by si bol zaslúžil. ()

Season 1 (2019) (S01) 

Veľmi kvalitná a technicky dokonalá fantasy séria, ktorá sa celá natáčala v Čechách? Prečo nie? Jasné, chcelo by to viac akcie. Jasné, je to hlavne o intrigách, ale je to pútavé, je to brilantne technicky dotiahnuté, je to dosť krvavé a v podstate taká vzdialená variácia na Game of Thrones. Ležalo mi to na disku dlho, tak som sa do toho odhodlal a neľutujem. Len škoda, že to skončilo po druhej sérii, keď boli plány na päť. ()

Season 2 (2023) (S02) 

UPDATE PO DRUHEJ SÉRII: Na násilí sa prtvrdilo s piatou časťou, kedy sa predstavila nová príšera, technicky to stále bolo na úrovni, čo zamrzelo, tak vedomie, že je to nielen druhá ale hlavne posledná séria, tak kvôli tomu človek čakal niečo veľké, čo samozrejme neprišlo. Dostali sme revolúciu, dostali sme intrigy, zmeny strán hlavných postáv, dostali sme uspokojujúci koniec, ktorý všetko uzatvoril a zároveň nechal otvorené dvierka pre prípadné pokračovanie na inej platforme, čo sa samozrejme nestane, ale budiž. Cara Delevingne ma už ale začínala vytáčať, fakt striedala strany, nevedela sa rozhodnúť, ako to tu už niekto písal, jednoducho krava. Rovnako jej BI orientácia, ak sa to tak dá popísať vo svete "víl", tiež bola natlačená nasilu. Škoda seriálu, ešte aspoň jednu radu by si bol zaslúžil. ()

Súvisiace novinky

37. ročník FAMUFESTu právě začíná!

37. ročník FAMUFESTu právě začíná!

26.04.2021

FAMUFEST a jeho 37. ročník již stojí za dveřmi a čekají, až je příští týden vpustí dovnitř. Od středy 28. dubna do neděle 2. května 2021 se v rámci festivalového dění můžete těšit nejen na nabitý… (viac)

Reklama

Reklama