Reklama

Reklama

Charlotte Field (Charlize Theron) je jednou z najvplyvnejších žien na svete. Je šikovná, krásna, vzdelaná, pracuje v diplomacii a má talent na všetko. Fred Flarsky (Seth Rogen) je nadaný novinár na voľnej nohe, ktorý priťahuje problémy. Nemajú vôbec nič spoločné, až na to, že Charlotte bola kedysi jeho opatrovateľkou a on bol do nej zaľúbený. Keď sa po rokoch náhodou stretnú, Charlotte, očarená jeho zmyslom pre humor, sa zrazu vráti v čase a spomenie si na svoje mladícke ideály. V náhlom impulze ponúkne Fredovi, aby pre ňu písal prejavy pre práve spustenú prezidentskú kampaň. A hoci sa on v jej kruhoch pohybuje ako slon v porceláne, iskra preskočí a romanca je na svete... spolu so sériou neočakávaných incidentov na vysokej úrovni. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 1

Recenzie (292)

verbal 

všetky recenzie používateľa

Kde nic není, ani žid nebere! Sračka s láskou alias Long shit je jen další umělohmotná, po sté recyklovaná, ftaláty napumpovaná, nudná a zoufale nevtipná pásová pičovina, navíc poháněná strašlivým nesmyslem pro tumor neuvěřitelně slizkého a toporného fekálního trapáka Vředa Rogena. A tak ten ubohý sterilní zmar nepatrně vytahuje ze žumpy jen Theronovic Karlík, i v požehnaném věku stále ultimativní rozhýbavačka ztuhlých zápěstí a prvotřídní speleologické lákadlo, čili se otrávený až znechucený divák může na chvíli zabavit alespoň přemítáním, jak by asi vypadala nahá na čtyřech čelem k pelesti. Opravdu nechápu, proč plýtvá talentem a seksuálním apelováním v takových žumpoidních svinstvech, kazí si imič po boku odporné a trapné židoobludy a raději nevezme něco vkusnějšího, esteticky přívětivějšího a scénáristicky nápaditějšího, třeba pro Hustlera. Satanžel mají yntelechtuálně založené hospodyňky pořád hromady žehlení a hormonálně destabilizovaní bukvolidé spousty chlupů k depilovaní, takže se tu vyskytuje mnoho slaboduchých smíšků, co budou tyhle tupé a nezáživné šablonovité slátaniny v jednom kuse hystericky nadhodnocovat. No a Vy ostatní, co jste stále schopni rozeznat vkusnou a vtipnou romantickou kokotmédii od prosťáčkovských homopičidžemů si raději pusťte třeba Zelený svět. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Je pre mňa skutočne super, keď môžem povedať, že som od filmu dostal všetko čo som od neho reálne chcel. Že môžem spokojne povedať, že som videl skutočne skvelú romantickú komédiu, ktorá ma pobavila, dostal som sa do príjemnej romantickej nálady a môžem sa k nej kedykoľvek vrátiť. Jo. Je to tak. Práve tento film. "Long Shot" je pre mňa tento rok zlato vo svete romantických komédií. Prečo? V prvom rade za to môže fakt, že film má skvelú komédiu. Seth Rogen patrí medzi veľmi vtipných hercov a keď má s čím pracovať, tak nás vie poriadne rozosmiať. A v tomto filme rozhodne má dostatok priestoru na to, aby dokázal urobiť dobrú komediálnu šou. Málokedy poviem, že som sa na komédii skutočne smial. No pri tomto filme sme sa v kine skutočne rehotali. A rehotali sme sa poriadne. Malo to šarm, malo to dobrý humor. Okrem toho Charlize Theron je rovnako vynikajúca vo svojej role. Myslím si, že najlepšia časť je keď sa po telefóne snaží vybaviť, aby bol prepustený pilot zo zajatia. Pár najlepších monológov, čo som počul v celom filme a nemohol som sa prestať smiať. Skvelá práca. Okrem toho majú spolu vynikajúcu chémiu. A nie sú to herci, ktorí majú hrať, že sú zamilovaní. Pôsobia, že to medzi nimi skutočne iskrí. Majú skvelé dialógy, majú spolu skvelé momentky a hlavne si obaja skvelo rozumejú. A tak sa človek necháva príbehom unášať ďaleko a ďaleko a ani si neuvedomí ako rýchlo ten čas dokáže plynúť, keď má film výborný spád a dobrý humor. Osobne by osm povedal, že je tu len pár problémov, pre ktoré nedostane môj najvyšší rating (hoci by si ho možno aj zaslúžil). V prvom rade tu máme zase scénku keď sa musíme rozlúčiť pre isté okolnosti a potrebujeme čas na to, aby sme si uvedomili svoje chyby a pokračovali tam, kde vieme, že to nakoniec dojde. A potom je v tomto filme dokonca aj zloduch. A hoci viem, čo to chce adresovať, nemám pocit, že sme tu nejakého reálneho zloducha potrebovali. Najmä ak je takto nevyužitý. Inak ale nemám čo vytknúť. Je to energické, je to vtipné, je to romantické, má to skvelé postavy, skvelú hudbu a pekné momentky, na ktoré nezabudnem. Stojí za to vidieť? Rozhodne áno. Hodnotenie: A ()

Reklama

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Medzi Sethom Rogenom a Charlize Theron je skvelá chémia, lebo sú výborne vybratí do rolí nadriadenej političky a drzého novinára, je to celkom dosť humoru, aj solídna romantika, ale aj slabých miest. Škoda tej nevyrovnanosti, bol tu potenciál na jednu z najlepších romantických komédií desaťročia. Stačilo len viac vybrúsiť scenár. 7/10 ()

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Vemte velmi průměrný scénář, nechte ho vylouhovat, vyvařte ho, vysušte, vybělte a celý proces opakujte třikrát. Pak vám zbude Long Shot. Naprosto neambiciózní - bez nápadu, bez jediného vtipu, bez sebeméně zajímavé situace. Film prostě plyne a zanechává v divákovi maximálně rozčilení, že mrhá časem, když přitom zírat na rybičky v akvárku by poskytlo dramatičtější a zábavnější příběhy. Naprosté zoufalství o ničem, jen splácaných pár klišé. Mnohé scény jsou i trapné. Ani není jasné, proč se zamilovali, čím je ona tak skvělá politička a proč je on tak výborný novinář. O tom se jen kecá, neukáže se z toho však nic, takže u obou to beru jen jako hru na politické body. SHRNUTÍ: Charlize jako vysoká politička předvádí tak max svůj vzhled. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Romantický žáner je pre mňa porno bez sexu, v rámci ktorého na miesto silikónových koz a úprimného úsmevu počas dvojitého análu na diváka útočí iná zbierka nereálností. Srážka s láskou našťastie ponúka postavy medzi ktorými vzniká podivná chémia pripomínajúca skutočný vzťah. Dospelý, nadržaný, vulgárny, úprimný, navzájom sa doplňujúci a s potlačeným pocitom, že sa to určite musí posrať, ale keď sa to neposerie hneď dnes, tak je všetko v pohode. Nečakajte komédiu v pravom slova zmysle. Vtip je však prítomný. Dostanete klasiku naopak. Teda krásna, chytrá, úspešná a k nej debil s potenciálom. Ja som im fandil, čo viac chcieť? P.S.: Tá politická kulisa, kde tvorcovia hrajú na eko, gender a antitrumpovskú strunu, tak tá mi zážitok nekazila, pretože mi to vynahradila prekvapivá sympatickosť nevhodného páru. ()

Galéria (143)

Zaujímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskom meste Montreal a v severokolumbijskom prístavnom meste Cartagena. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (viac)

Reklama

Reklama