Reklama

Reklama

Kristína: Ta Ne

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
Slovensko, 2015, 3 min

Recenzie (10)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Je vidieť, že je to hrané, čo nie je dobré, lebo necítiť z toho tú predstieranú prirodzenosť iných videoklipov, kde to nebadať, že na vás niekto niečo hraje a viete sa do toho vžiť, paradoxne to herectvo tu chýba. Inak je to sexi a zábavné ako takmer všetky Kristínine diela, no videoklip je proste taký divný minimalizmus a jednoduchosť, že keby tam nezakomponovala aj deti, ktorým pomohla, tak by som sa na to pozeral možno len veľmi negatívne. Tá tanečná choreografia išla mimo mňa, ale rád dám Kristíne lekcie, no keby o mňa zakopla, tak by som mohol len ďakovať, ale to neznamená, že nebudem úprimný a budem to tu vychvaľovať, keď si myslím, že dala už aj lepšie diela čo sa týka videoklipov a že možno aj dá alebo minimálne má naviac. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Kamil Peteraj napísal text neobyčajnej duchovnej výšky a intelektuálnej hĺbky. Dotkol sa dna. Kristína sa na dno dostala už dávnejšie, pri primitívnom popevku o najkrajších stromoch na Horehroní. Očakávaná šupa v medzinárodnej pesničkovej súťaži vtedy vyhorela. Čo sa naozaj divím, pretože Eurovízia roky rokúce preferuje len odpudivé popové výkaly. Nič iné. Ale vrátim sa k Ta Ne (vyslov: Ta Ňe). Speváčka absolvovala presun z horehronských lesov (mimochodom dnes dosť preriedených) až na rodný východ. Pastelkovo cukríková vizáž klipu s toporne predvedenou tanečnou choreografiou, no obsahujúcou aj zvodné roztvorenie ženských nôh do kosoštvorcového symbolu ženského pohlavia, splývajú do vizuálneho príťažliva v štýle ružovobielych penových cukríkov Jojo Marshmallow. Editácia (september 2015): Text je ozaj skvostný. Navrhujem len drobnú úpravu: slová "Že vraj ja som krv a mlieko " zmeniť na "Že vraj ja som kŕč a mlieko". Tak to bude presnejšie, ta ne? ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Videoklip je tak roztomile a naivne detský, až je pekný. Kristínke to sekne a pesnička je nesmierne chytľavá....Fajne, pardón,.. ta ne. ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Ta jo, ta jo! Tahle Kristína jo! Zpočátku její kariéry to vypadalo, že přišla jen zpívat. Jenže guma s kačerem se sešly a máme tady razantní slečnu, která neodolá pyjům. Od prvních hudebních krůčků se zformovala nejen její hudba, ale hlavně její pusa, která by potřebovala přežehlit a vykloktat. A se mnou by mohla kloktat evrydej. Hned by měla hudební nápady. Ale ty ona má. V téhle dance záležitosti prokazuje, že si nezavřu dveře od slovenské hudební scény. Nechám je jen tak mírně pootevřené, aby ke mně pronikaly melodie od této dobře stavěné slečny. Klip ladí k její image. Ona vypadá, že by čuráky před ní postavené nespočítala, ale mýliti se je lidské. Tahle holka není tak cudná, jak se prezentuje ve své neškodné hudební tvorbě a klipech jak z mateřské školky. Kristína ráda mate tělem i pusou. Jednou přijde den, kdy zapomene i svoje příjmení, které si po sexuálním maratonu ráda změní na pseudonym Peklíková. "Peklo" je hovorově piča, nemám s tím problém. Do té doby holka zpívej, skládej a raduj se. 80% ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (2)

  • „Vzhledem k tomu, že má píseň ‚Ta ne‘ vtipný text, chtěla jsem, aby videoklip působil barevně, živě a měl humorný příběh. Proto jsem si na natáčení pozvala Michala Hudáka. Je to skvělý bavič, úžasný herec a hlavně se narodil na východě, což si skladba trochu žádá. Myslím, že díky jeho účinkování to dostalo ten správný šmrnc,“ uvedla Kristína. (SONY_)

Reklama

Reklama