Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) sú od detstva najlepšie kamarátky a bývajú spolu v Los Angeles. Jedného dňa sa u nich v byte objaví bývalý priateľ Audrey, ktorého prenasleduje banda nebezpečných zabijakov. Dodatočne vysvitne, že je tajným agentom, o čom sa dovtedy nikomu nezmienil. Dievčatá sa tak úplnou náhodou zapletú do medzinárodnej špionážnej misie, v rámci ktorej precestujú Európu, zlikvidujú zopár podozrivých indivíduí (väčšinou omylom) a pokúsia sa zachrániť svet. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (11)

Trailer 2

Recenzie (246)

kingik 

všetky recenzie používateľa

Dámská špionská jízda (Evropou). Zjištění, že Mila Kunis po hodinách procedur v maskérně je stále schopná se za bílého dne ukazovat mezi lidmi, sjíždět starou Prahu na kole a v blond paruce akčně zasahovat v Berlíně, dává naději, že jí Ashton Kutcher ještě napříště povolí turismus. Zatrhnout by měli Kate McKinnon její komediální herectví. Její trapné výstupy občas převažovaly a brzdily děj. Komerčně se film nepotkal s očekávaným výsledkem, o to víc příjemně překvapilo tvůrčí hledisko, zejména režie je hodně dobrá. A vysokou kvalitu mají akční scény. Režisérka Susanna Fogel je doposud zažitá jen jako televizní tvůrce, okamžitě se ale dokázala adaptovat i na filmové pole. Akčním scénám je povoleno být drsnější, takže nechybí časté průstřely a časté pády z výšky, které končí smrtelně. Počet úmrtí byl korigován u hlavních postav, film je přece jen veden za komedii, tudíž převládají úsměvné scény a vtipné momenty. Režie nasbírala četné plusy, scénář už tak extrovní není. Dokonce po nějaké době film vypadne z tempa, to je normální vzhledem k nemalé stopáži, prostor mají dialogová cvičení hlavních hrdinek, ani závěrečný zvrat nepatří k originálním. Duo sympatických hlavních ženských hvězd je poměrně originální odpovědí na mužské uhlazené hrdiny, režie je na vysoké úrovni, technické známky to má též vysoké, jen scénář má svá slabá a okopírovaná místa. 9/10 ()

MrHlad 

všetky recenzie používateľa

Mila Kunis a Kate McKinnon jako dvě obyčejné holky, které se octly ve válce špiónů. A je u toho spousta překvapivě solidní akce, ale i humoru, který však nešlape tak, jak by bylo ideální. Kate McKinnon se snaží krást si film pro sebe, bohužel dost často balancuje na hraně trapnosti. S kratší stopáží a sehranější hereckou dvojicí by to mohla být fajn komedie. Takhle je jen průměrná. ()

Reklama

carly 

všetky recenzie používateľa

Mila a Kate sú neskutočná dvojka. To priateľstvo aj všetky tie crazy stunts im veríte. Ten film je zábava. A je zábavný. Za akčné scény by sa nemusel hanbiť ani Logan či Deadpool. Ale stále je v hrdinoch istá až naivná bezprostrednosť, ktorá chytí za srdce a robí z nich viac než len stereotyp. Bola som zvedavá na Sama a fakt mu to išlo, chlapcovi. Gillian bola príjemné prekvapenie a jej scény s Kate boli lahodné. No a Hasan, ach Hasan. Možno to bola jednohubka. ALe nenudila, potešila a mnohé iné podobné filmy by si z nej mohli brať príklad. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Akcna komedia v rovnakom style a kvalite ako Spion s Melissou McCarthy. Cize spickovo pevedene oldschool R-kove akcne sceny vs. neakcna vypln, ktora sice chce byt za kazdu cenu vtipna, ale ja som sa nesmial. Dvojka Mila Kunis a hlavne Kate McKinnon je este neznesitelnejsia ako Melissa McCarthy. Rozhodne ale nelutujem, ze som si film pustil, lebo akcne sceny su presne tym dokonalym kompromisom medzi realnymi kaskaderskymi kuskami a trikmi, ze na prvy pohlad neviem rozoznat, co je trik a co realny kusok, takze som si ich vychutnal. A to aj vdaka prehladnej kamere a strihu. Aj dnes vznikaju spickove oldschool akcne sceny. Len skoda, ze v takych imbecilnych komediach. 4/10. ()

drake31 

všetky recenzie používateľa

The Spy Who Dumped Me je bezosporu najväčším filmovým sklamaním tohoto roku (áno, viem, blížime sa len ku koncu Augusta). Moje očakávania pre tento film neexistovali. Do kina som šiel len kvôli hlavnému duu Mila Kunis & Kate McKinnon. No to čo tento film zahodil je na zaplakanie. Počas trvania filmu som nedokázal vypudiť z hlavy myšlienku na to, aký by bol tento film v rukách kompetentnejších tvorcov a obzvlášť scenáristov. [Len tak mimochodom. Akčné scény boli nečakane dobre a kvalitne natočené.] To čo tento film mohol ponúknuť, mohlo byť na úrovni Spy. Toto mohla byť komediálna klasika. Toľko stupidity, toľko nezmyslov, a tých dier v scenári. Úprimne, niekoľkokrát som bol prekvapený nad kvalitou malinkých detailov, čo o pár sekúnd nasledovalo niečim čo ma z toho pozitívneho oparu prekvapenia vytiahlo späť do stupídnej reality tohoto filmu. Toto sa dielo počas celého runtimu, celé dve hodiny. No napriek tomu všetkému stupídnemu a mnohému inému čo som nespomenul, nedokážem sa prinútiť a zaradiť tento film do kategórie najhorších filmov roku 2018. A to len z dvoch dôvodov. Mila Kunis & Kate McKinnon. Tieto dve sú tak nehorázne šarmantné, vtipné, roztomilé a sexy! Tieto dve robia tento film niečím čo som si užil sledovať, aj napriek faktu, že som krútil hlavou skoro pri každej jednej scéne. Obe zakaždým dokázali otočiť každú sprostú nezrovnalosť či scénu do niečoho nad čím som pousmial, namiesto toho aby som nadával. Mila Kunis & Kate McKinnon si zaslúžili byť v lepšom filme. Ten premrhaný potenciál ma vytáča do nepríčetnosti a ľutujem kolegov v práci keď sa spýtajú aký bol tento film - ten rant ktorý bude nasledovať, bude dlhý. ()

Galéria (69)

Zaujímavosti (11)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech napříč Evropou – Budapešť, Vídeň, Berlín, Amsterdam, Milán, Paříž i Praha. Natáčelo se také v Dánsku a USA (Georgie). Natáčení začalo v červenci 2017. (Revivup)
  • V 5. minúte v televízii beží seriál Alf (od r. 1986). (figis20)
  • V kavárně, kdy Sebastian (Sam Heughan) zabije člověka v hrnci s fondue, tak je to narážka na film Casino Royale (2006), kde Bond zabije muže v umyvadle. (kellne)

Súvisiace novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (viac)

Reklama

Reklama