Reklama

Reklama

Jared Eamons je syn baptistického kazateľa a žije s rodičmi v malom mestečku v Arizone. Keď odchádza na vysokú školu, začne ho priťahovať spolužiak Henry. Ten ho však znásilní a potom zavolá Jaredovým rodičom, aby im oznámil, že ich syn je homosexuál. Otec sa po konzultácii s inými pastormi rozhodne prihlásiť svojho syna do programu na liečbu homosexuality. V kresťanskom centre "Láska v akcii" sa má Jared postupne zbaviť svojej orientácie a stať sa zdravým heterosexuálnym mužom. Liečba prebieha ambulantne, Jared cez deň navštevuje zariadenie a na noc sa vracia do hotela, kde ho čaká matka. Zariadenie vedie terapeut Victor Sykes. Po niekoľkých dňoch Jared zistí, aká je situácia v zariadení, a považuje svoj pobyt za zbytočný. Po konflikte s psychopatickým  Sykesom sa rozhodne odísť, opustiť rodinu a žiť po svojom. O štyri roky neskôr žije Jared v New Yorku a živí sa ako novinár a spisovateľ. Rozhodne sa opísať svoje zážitky z dospievania v autobiografickej knihe. Ešte pred vydaním knihy a reportáže v Timesoch sa vyberie navštíviť rodičov, aby sa zmieril s otcom. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Odurko

Odurko (hodnotenie, recenzie)

Film už vyšiel na DVD a stále nemožno hlasovať.

 

Okrem iného. tomuto filmu nemám z hľadiska technickej, hereckej, hudobnej stránke nič vyčítať. Pre ľudí, ktorí nenávidia vieru tam až tak toho mnoho nie je takže by to dokázali pozrieť. 

Čo mi ale vadilo, chýbal nejaký ťah na bránku. 

na príspevok reagoval Allien.9

Erik7595

Erik7595 (hodnotenie, recenzie)

a.kopecka

No tak bola by veľká škoda, ak by to nebolo vobec uvedené do kín, teším sa na to už nejakú dobu.. Ak to nepôjde do kín, je potom dosť smutné, že takto zaujímavý snímok nebude mať šancu dostať sa do povedomia ľudí, zatiaľ čo každá Marvelovka alebo komédia či akčný film je propagovaný až až..

a.kopecka

a.kopecka (hodnotenie, recenzie)

Erik7595

Jak píšu v článku a říkám ve videu, líbilo se mi to. A dost silně mi to narušilo mou sociální bublinu, protože jsem doteď ani netušila, že podobné fanatické organizace (převýchova homosexuálů ad. na "normální lidi") existují. A pod režií Joela Edgertona jsou všichni skvělí. Ohledně CZ/SK kin si troufám odhadnout, že normální distribuce se diváci nedočkají, spíš uvedení na některém festivalu - Mezipatra, Febiofest.

na príspevok reagoval Erik7595

Erik7595

Erik7595 (hodnotenie, recenzie)

a.kopecka

Dakujem za uverejnenie. Aký máš názor na film? Myslíš, že film bude mať ako taký úspech v našich kinách? Zatiaľ nie je stanovená žiadna premiéra tak sa obávam, že ak vôbec film pôjde do kín, bude to až okolo februára, marca čo bude už bude dosť neskoro...

na príspevok reagoval a.kopecka

Mathew234

Mathew234 (hodnotenie, recenzie)

Stačí mi vidieť mená ako Xavier Dolan či Troye Sivan a som nadšená! Som zvedavá, čo z toho Joel vykúzli :). 

Reklama

Reklama