Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Lásenky a zločervi proniknou do srdcí party ze základky v Bridgetonu a dojde na romantická vyznání, vzteklé výlevy i nehezké pomluvy. (Netflix)

Recenzie (5)

kritkMd 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po zklamání čtvrtou sérií jsem ztratil očekávání. Ovšem díky bohu se žádná z mých tragických předpovědí nenaplnila. Rok utekl jako voda a přišel zpátky staronový Big Mouth, který naštěstí (i malinko naneštěstí) vychází z první, druhé i trochu třetí série a to svojí zábavností, vtipy, informovaností o různých problémech ale také například vnucenými pěveckými částmi nebo opakujícími se zápletkami. Ze čtvrté série si naštěstí nepřinesla žádné kraviny, které jí byly plné. Celkově se tato série více než povedla a přivedla mě zpátky na jistou kvalitu tohoto zábavného seriálu. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Stereotypný úbohý neofašistický humor Nicka Krolla, zosmiešňovanie kresťanov a Židov ale ani náznak vtipu o mu slimákoch, feministické sračky, ničenie starých symbolov, bububu patriarchát a rasistické urážky výlučne ľudí bielej farby pleti...tento novodobý fašizmus niekto považuje za nekorektný a pritom to je iba ukážkový príklad brainwashingu toho najtupšieho stáda, ktoré túto planétu obýva a na novú epochu ľudstva, liberálny neofašizmus. Rovnako úbohé ako väčšina predošlých sérii s tým, že sa na záver musíme ešte aj pozerať na ksicht toho mamrda. ()

Reklama

Toka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

|| 5. série – 90% Po horší čtvrté sérii návrat ve velkém stylu. Opět přibyl humor a k tomu se navíc přidaly nové potvory. Ono to celé tak trochu působí jako setup pro spin-off Human Resources, což vůbec není ke škodě. Mimo jiné se tvůrcům povedlo vytáhnout nové téma, které ještě nebylo zpracované, byť je velmi relevantní. A jako třešňička na dortu opět přibylo písniček. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mám pocit, že tento pandemický rok sa výrazne podpísal na kvalite seriálov. Rick a Morty boli slabší. Nového Archera som ani nebol schopný dopozerať a hoci toto som dal, niektoré diely boli pre mňa značným utrpením. Stále do určitej miery oceňujem, že sa snažia tvorcovia prekvapovať novými vecami ( animácia, finále s Nickom Krollom) ale v zásade je to len jeden obrovský guláš nechutných vtipov a vzťahových komplikácií, ktoré podľa mňa v zásade nikam nevedú. Postavy nerastú. Nedospievajú a ich vývin je stále uzavretý a odohrávajúci sa v jednom priestore. Začína mi vadiť snaha o nadhľad a zároveň snaha byť čo najnechutnejší. Jasné, je to v rámci animákov do určitej miery invenčné. Ale akosi mi chýba tá sofistikovanosť South Parku. A to rúcanie štvrtej steny mi tu doslova vadí. Dosť veľké sklamanie. 5.séria - 55% ()

MERKATtv 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Už to začína byť horší family guy a ku koncu sa to fakt nedalo pozerať. Dejová linka je iba o Tom že každý je s každým a to není zábava. Taktiež vtipy sú už úplne odveci. Chýba mi aké to bolo v prvých dvoch sériách. Toto bolo fakt o ničom. Plus Missy má v tejto sérii veľa priestoru a v podstate robí to isté čo v minulej, je nehorázne otravná. Moc to tlačia na pílu s jej príbehom a jej poznámky sú fakt otrasné. Jay a Lola už tiež neboli tak zábavný ako minulý sériu. No neviem, je to ako horší family guy a je to škoda. Začiatky tohoto seriálu boli celkom fajn. ()

Galéria (83)

Reklama

Reklama