Reklama

Reklama

Vo svete zasiahnutom zombie nákazou sa Jacob (Anthony Conti) rozhodne zachrániť bezmocné dievča, ktoré sa objaví u jeho dverí. Napriek tomu, že je to neznáma osoba, sa ju snaží za každú cenu ochrániť pred nebezpečenstvami vonkajšieho sveta. (Marceloo)

Recenzie (14)

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Anthony Conti a jeho smutnej životní příběh. Těžko říct jestli by někdy prorazil do světa filmu. Takhle si aspoň mohl splnit svůj sen. Přitom měl okolo sebe spoustu známých herců ( i režiséra ). Dík patří všem co mu pomohli jeho sen splnit. Samotný film sice díru do světa neudělal a neudělá, ale celkově je na slušné úrovni. Navíc má snímek asi jen 12 minut. Zbytek tvoří závěrečné titulky s nepovedené scény. ()

Raziel_cz 

všetky recenzie používateľa

Můžete to vnímat dvěma způsoby. První je, že šestnáctiletý nadšenec napsal zombie horor, a napsal ho přesně tak, jak by ho napsal každý šestnáctiletý nadšenec. Druhý, že šestnáctiletý nadšenec napsal zombie horor a všechna klišé, co jich tam je, používá jako metaforu pro svoji nemoc. Inklinuji k tomu druhému. Ale v každém případě bych s tolika talentovanými lidmi, co se na tvorbě podíleli, čekal trochu vyšší úroveň. Poselství předáno a Anthony Conti se do filmové historie zapsal. Stejně mi ale nejzábavnější a nejemotivnější na celém snímku přijde Johnn Depp, když Tonyho rozesmává v nepovedených záběrech. ()

Reklama

blackJag 

všetky recenzie používateľa

Asi je tu především potřeba ocenit tu ideu... Kraťas má jinak podobnou obsahovou kvalitu s desítkami jiných v příslušném ranku (spoustě z nich se záznamu na filmových databázích ani nedostane), co ho odlišuje, je profesionální péče, které se příslušnému úryvku dostalo - a všechna čest, hvězdný ansámbl ani moc nepřehrává (jak v obdobných krátkometrážních případech charitativního charakteru bývá zvykem). ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Hlavnou devízou tohto kraťasu je, že si hviezdy na popud svojho svedomia odpustili nejakú tu párty a samoľúbe vystúpenie, aby sa na zrejmé želanie nenavrátne chorého mladíka ocitli v niečom, čo mu bolo po láske. V tomto prípade je to smutné. V prípade ostatnom, ako to berieme filmársky, ide iba o dužinu niečoho, čo by som chcel vidieť aj v celovečernej podobe. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

No popravdě kvality tenhle snímek zrovna moc nepobral – hlavně co se samotného děje týče, ale je pěkné, že si Anthony Conti mohl splnit svůj sen, než zemřel. Za to mu patří můj obdiv a taky jsem rád, že na tom podílela řada známých herců, hereček i sám David Lynch a Johnny Depp. Normálně bych asi hodnotit menším počtem „hvězd“, ale protentokrát udělám výjimku. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (1)

  • Anthony Conti, scenárista a herec hlavnej postavy, zomrel ešte pred oficiálnou premiérou filmu. Prehral boj s rakovinou. (Marceloo)

Reklama

Reklama