Reklama

Reklama

Mike Regan (Pierce Brosnan) má všetko, čo si kedy mohol želať - šťastnú rodinu a luxusný "inteligentný" dom. Spoločnosť, ktorú vlastní, sa chystá zaviesť radikálne zmeny v systéme prenájmu súkromných lietadiel. V spoločnosti zamestná Eda Portera (James Frecheville), mladého muža so špičkovými znalosťami o IT technológiách, aby riešil firemné problémy. Pozve ho aj do svojho domu, aby mu zmodernizoval internetové zabezpečenia domácnosti. Keď Ed onedlho začne cez internet sledovať jeho i jeho rodinu, pochopí, že si ho pustil až príliš k telu. Je už však neskoro na to, aby to zmenil ... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (60)

chelseaman22 

všetky recenzie používateľa

Trailer nalákal, film zklamal. Slibná zápletka se zvrhla ve střípky napětí, akce a dobrého konce. PÍRS nejspíš prokázal, že na velkou roli už nemá, zatímco hlavní záporák prokázal, že by spíše měl jít smažit jarní závitky do Chinatown v NY. Jediným zpestřením byla mladistvá dcera závislá na iPadu. 41%. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

I.T. asi ani reálne komentár nepotrebuje. Popravde nemám k tomu moc čo povedať. Je to veľmi jednoduchý, predvídateľný a nie veľmi zaujímavý príbeh. Postavy sú mi dokopy ukradnuté, akcie sa moc nedočkáme a má to veľmi málo prekvapení na to, aby som to dokázal v čomsi výrazne pochváliť. Je to proste film spracovaný tak, aby fungoval. Aby nebol moc nudný, aby nebol moc zložitý a nepotreboval žiadnu výraznú prídavnú hodnotu. Pierce Brosnan tomu nevie moc pridať, James Frecheville je celkom okey, no miestami už pôsobil príliš. A smutné je, že som pri sledovaní úplne zabudol,že bol vo filme aj Michael Nyqvist. Ako sa vám podarí niečo také? Proste priemerný film, ktorý v televízii nijako nenadchne. Ale asi ani neurazí. Dá sa na to pozrieť s kľudným výrazom. Hodnotenie: C ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Dosť aktuálny triler s príjemným obsadením na čele s Bondom. Potešil aj už žiaľ nebohý Michael Nyqvist. Ale hlavný záporák teda fakt sympaťák moc nebol, niežeby mal byť, ale taký Wahlberg to kedysi zahral ďaleko lepšie aj lepšie vyzeral. Ale na druhú stranu to bola taká zaujímavá variácia na modernejšie Americké Psycho. ()

Lucjen odpad!

všetky recenzie používateľa

Pierce sa stále drží zubami nechtami pred kamerou a ja som bola po dvoch rokoch, od tohoto zvedavá, čo má nové. Očividne stratil schopnosť rozlíšiť dobrý scenár od príšerného. Hrá tu otca, ktorý svoju dcérku miluje a nikomu ju nedá, už vôbec nie svojmu zamestnancovi, ktorého po viacerých pokusoch priženiť sa do rodiny vyhodí aj z práce. Lenže zamestnanec je strašne dobrý ajťák a rozhodne sa pomstiť. To neznie úplne zle. Ale je to ešte horšie. Film sa 95 minút tvári hrozne vážne, jeden dramatický záber strieda druhý a napätie stúpa. ...a teraz seriózne. Dramatická kamera je nanajvýš podivná, neprirodzená a o stúpaní či klesaní napätia sa nedá hovoriť, pretože tu proste nie je. Herecké výkony sú na zasmiatie aj zaplakanie, Frecheville sa do úlohy nebezpečného psychopata absolútne nehodí. Prekvapilo ma, že aj Brosnan miestami zúfalo prehráva...muselo byť ťažké sa to naučiť, pretože ho inak považujem za solídneho herca. Vrcholom všetkého je pán, ktorý rodine pomôže pomocou googlu - zistí, že záškodník má psychické problémy. Wau! O technickej stránke filmu hovoriť nebudem, myslím že o tej sa tu rozpíše spolusledovateľ, ktorý celú stopáž od srdca nadával, so všetkými podrobnosťami čo a prečo ajťák robí zle. Odpady teda nerozdávam rada a často, ale tentokrát... ()

Acrobat 

všetky recenzie používateľa

Ono v digitálnej dobe sa netreba čudovať takýmto námetom. celkom ma bavilo napriek všetkému tá prízmenosť, že sa to nezvrhlo do celoamerickej katastrofy a napätie ostáva v rodine. Vyšinutý ITéčkár pôsobí dosť dobre démonicky, i keď miestami prvoplánovo. Myslím si, že spôsob akým technika ihneď do pár nanosekúnd dokáže zničiť pohodový psychický život, je nastolený solídne a uveriteľne. samotný film však zo začiatku nudí, herci sú toporní a nesedel mi ani zvláštne umelecký formálny strih filmu (nejaké zvláštne kamerové filtre, i uhly záberov). Primitívne to nie je, ale či vás to strhne vyhodiť S8 a Jablká to pochybujem - nemám ani jeden, som jeden z tých odstrihnutých. (videné 26.02.2018, Archív) ()

Galéria (84)

Zaujímavosti (9)

  • Film měl být uveden v kinech, ale k tomu nedošlo kvůli sporům mezi producenty, kteří se následně po dokončení filmu soudili a filmová společnost zkrachovala. (Johnny.ARN)
  • Mike (Pierce Brosnan) je zatčen ve městě Baltimore, které je od jeho bydliště ve Washingtonu vzdáleno 50 mil. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené