Reklama

Reklama

Mike Regan (Pierce Brosnan) má všetko, čo si kedy mohol želať - šťastnú rodinu a luxusný "inteligentný" dom. Spoločnosť, ktorú vlastní, sa chystá zaviesť radikálne zmeny v systéme prenájmu súkromných lietadiel. V spoločnosti zamestná Eda Portera (James Frecheville), mladého muža so špičkovými znalosťami o IT technológiách, aby riešil firemné problémy. Pozve ho aj do svojho domu, aby mu zmodernizoval internetové zabezpečenia domácnosti. Keď Ed onedlho začne cez internet sledovať jeho i jeho rodinu, pochopí, že si ho pustil až príliš k telu. Je už však neskoro na to, aby to zmenil ... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (60)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Neser ITčkárov, pokiaľ sa ti hrabali v sieti v tvojom smart dome, alebo v práci. Nikdy nevieš, kedy im tak strihne, že ti zničia život. Na strane druhej, film dosť priemerný, žiadne nečakané prekvapenie, žiadne hroty alebo ťažké zvraty. Dalo sa to ale zvládnuť, je to príjemne dlhé, fajn obsadenie a nie je to zbytočne prestrelené. Objektívne dve, ale bol tam černý detektívos paťo a bonda som už videl aj vo väčších hovnách. 3 z 5 ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Priemerný technologický thriller, ktorý nášho diváka prilákal aj na štek Rytmusa, čo už fakt nechápem - nie je to ani herec, ani spevák, len vulgárna kopa neintelektu. Hackerské šikany nie sú to, čo ma na filmoch baví, ale tento námet nebol až taký zlý. Len nedotiahnutý, hoci vnukne aspoň tú myšlienku, že v dnešnom svete technológií stačí naozaj málo, niekto sa pohrá so systémom a človek je nahratý. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Mohla by to byť skvelá epizóda Black Mirror, keby tento seriál začal svoju púť v osemdesiatych rokoch. Itéčkár dneška samozrejme nemá problém nabúrať všetko, čo sa len dá, pretože to je vlastne základný predpoklad toho, aby sa vôbec niečo vo filme dialo. Vážne by som nechcel pozerať rozhovory s tvorcami a hercami pri propagácii, kedy asi museli hovoriť o nebezpečnosti hackerstva, sociálnych sietí a podobné veľmi vtipné záležitosti. A to nám bola pred vyše dvadsiatimi rokmi smiešna aj omnoho zábavnejšia Sieť. ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Thriller je tak dobrý, jak dobrý a uvěřitelný je hlavní záporák, a když se hlavní postavy nechovají jako blbci. Od určité chvíle je film žel jenom fraška a z chytrého kluka se hlavní záporák promění v debila, který vlastně jen šmíruje a fetuje, ó, jak originální. Pak tu máme chytrý dům, doslova vymítání a div ne exorcismus veškerého smart I.T. v domě, a stejně to nakonec zase skončí na férovku na pěsti, jako by tvůrci nemohli u podobného tématu vymyslet něco originálnějšího. No a Brosnan, ač si to produkoval, toho tady herecky moc nepředvede a jeho postava je rovněž na vodě postavená a bez nějakého plastičtějšího vhledu. A ostatně u dcery taky zjistíme, pokud jde o její povahu, psychologii a charakter, jen to,  že si to ráda dělá ve sprše. ()

viperDavid 

všetky recenzie používateľa

Taková nicneříkající nelogická IT kravina. Jasně že moderní dům, který obvykle ani nebývá na internetu hackeš :) A když už se ti to stane, tak jednoduše rozmlátíš všechny tablety a je to, kdo by trávil sekundu tím, ho prostě odpojit ze sítě že ? Brosnan se nám pěkně zfotrovatěl, ale dcerušku tam měl pěknou, to zase jo. Bohužel to bylo slabý jak punčocháče v létě. ()

Galéria (84)

Zaujímavosti (9)

  • Film měl být uveden v kinech, ale k tomu nedošlo kvůli sporům mezi producenty, kteří se následně po dokončení filmu soudili a filmová společnost zkrachovala. (Johnny.ARN)
  • Když poprvé vidíme jméno doktora manželky, píše se Klien, podruhé však Klein (Roy Nini). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama