Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejní vyjednavačce Raquel je poprvé ve spojení s Profesorem. Jedno z rukojmích je ale důležitou součástí plánu. (Netflix)

Recenzie (24)

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Postavy jsou bezva, dialogy mají šmrnc, ale dost mě překvapuje, že jsou některé aspekty loupeže přitažené za vlasy. Profesor věděl 5 měsíců předem, že na exkurzi příjde jehně? Že se to nezruší, neonemocní... . Tisknutí peněz je taky haluz...žádný lupič nechce nové bankovky, protože je snadné dohledat číselnou řadu...i tu chybějící. Ale nevadí... dívá se na to dobře. ()

Ingtar2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhý diel je kvalitatívne niekde inde ako prvý, hlavne jeho druhá polovica. Zisťujeme, že celý seriál je vlastne hra o čas, aby ho partia získala čo najviac. Hovor Raquel a Profesora je scenáristicky výborný, ale niektoré iné rozhovory opäť strácajú. Koniec ukázal ako to má Profesor fantasticky naplánované, avšak začína mi to pripomínať Death Note, dúfam že sa neuberieme tým smerom. 76%. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po slabuckej prvej casti, konecne zaujimava epizoda. Divaci maju radi, ked zdanlivo nahodne a velke operacie majstrovsky ovlada nejaky "mozog" v pozadi. Atmosfera toho sa podarila velmi pekne navodit. Sice opat par naivnych veci a emocianalnych vybuchov, ktore by vdanej situacii realne nenastali, inak by mohli cele snazenie pochovat....ale privieram oci. Mierny nadpriemer. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Na scéne sa objavuje vyjednávačka Ráchel, ktorá je kľúčová pre Profesorov plán. Dostáva sa do popredia aj jedna konkrétna rukojemníčka a síce dcéra Anglického veľvyslanca. Prevedenie: Ráchel je veľmi sympatická žena a jej minulosť ju radí medzi postavy s ktorými musíte jednoducho súcitiť. Profesor sa s ňou postupne dostáva do interakcie a nám zostáva iba hádať, kam to všetko povedie. Pridaná hodnota: Tempo zatiaľ nespomaľuje... 95% ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Človek musí mať proti policajnému zákroku a vyjednávaniu výhrady, ak o tom čo to prečítal a videl aj iné filmy, ktoré sa viac približujú realite ale zatiaľ veľmi príjemné prekvapenie, časti v ktorých sa vykresľujú vzťahy medzi postavami sa striedajú veľmi citlivo s akčnými momentmi a tak je to zatiaľ veľmi príjemné prekvapenie. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama