Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dick navštíví spolu s Rachel dva staré známé. Jedna z osob z toho ale nebude příliš nadšená. Nukleární rodina vyrazí na výlet. (Netflix)

Recenzie (12)

Danken07 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Scenár sa zhoršil. Akiva Goldsman asi nevie ako používať nadávky, pretože vyzneli dosť trápne. V tejto epizóde predstavili nové charaktere - Hawk a Dove. Mohli ich aj vyvinúť, ale radšej sa rozhodli sústrediť na milostný trojuholník. Ja osobne som medzi nimi žiadnu chémiu necítil. Herečka, ktorá hra Dove je príšerná. Jedine v čom je dobra je usmievanie. Radšej ani nejdem hovoriť o Dickovej kolegyni, pretože by som jej venoval viacej času než tvorcovia. Efekty v tejto epizóde boli otrasne (krv). Mali by popracovať na soundtracku, pretože songy, ktoré tu púšťajú sa sem vôbec nehodia (to platí aj o 1 EP).Modrý filter kazí každú scénu. Nechápem, prečo Dicka kritizujú za to ako bojuje. Dove na začiatku sama doškriabala tvar mnohým zločincom. Úprimne povedané, každý z týchto "hrdinov" sa chova skôr ako antihrdina. Záporaci v tomto seriály nie sú vôbec strašidelný, bude to asi aj tým, že vyberajú zlých hercov. Zatiaľ ma ani jeden z týchto charakterov nezaujal. 40% ()

Reklama

dendev 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Aj keď sa tam nachádza strašná kopa ''starého-dobrého'' klišé, tak ma TITANS zatiaľ neskutočne bavia... Príbeh sa začína skvelo rozbiehať, dialógy sú zvládnuté (celkom) dobre, akcia sa (v rámci možností) dá a pri STEALTH scéne, ktorú má v epizóde ROBIN, som si v duchu párkrát ''WAU'' povedal. Jediná vec, ktorá by sa mohla zlepšiť, resp. dúfam, že sa s postupom času zlepší, je hranie/herecký výkon Teagan Croft (RAVEN) - NIE ŽE BY BOL VYLOŽENE ZLÝ, to rozhodne nie, oproti niektorým hercom ale trošilinku zaostáva... 75% - oproti prvej časti bezpochyby Progress, tak dúfam, že to tak bude pokračovať aj naďalej... ()

Mkartaylas56 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po solidním pilotu je tu druhý díl a musím říct, že s kvalitou se šlo nahoru. Atmosféra, akce a dialogy jsou zde opět skvělé, nové postavy celkem pěkně zapadly do dosavadního příběhu a i když jsme tentokrát neviděli Beast Boye ani Starfire, což mě celkem překvapilo, tak se nám aspoň mohli předvést "v celé své kráse" Robin a Raven. Robin je opět fajn a Raven jako postava také, i když asi chvíli potrvá, než mi pořádně sedne její představitelka. No nic, já se těším na další díl a tento ode mne dostává 80%. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (4)

  • Seznam kontaktů v telefonu Dicka Graysona (Brenton Thwaites) obsahuje kromě postav Bruce Wayna či Donny Troy / Wonder Girl také členy štábu Briana Wessela, Tony Solomonse a Brendana Steacyho. (NiWi)
  • Všechny hlavní postavy v epizodě jsou spojeny s určitými druhy ptáka – Robin (drozd), Raven (havran), Hawk (jestřáb) a Dove (hrdlička). (NiWi)

Reklama

Reklama