Reklama

Reklama

Titans

(seriál)
  • USA Titans
Trailer
USA, (2018–2023), 36 h 50 min (Minutáž: 40–53 min)

Hrajú:

Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Lindsey Gort, Ryan Potter, Minka Kelly, Jarreth J. Merz, Sherilyn Fenn, Martin Roach, Phillip Jarrett (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(49)

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (Netflix)

Recenzie používateľa Danken07 k tomuto seriálu (5)

Titáni (2018) (S01E01) 

Intro je natočené otrasne. Vypadá to dosť amatérsky, to vlastne aj celá táto epizóda. Raven mala byť asi hlavná protagonistka tejto epizódy, keďže sa dej točí okolo nej, ale zatiaľ je to najnudnejší charakter. Jej postavu sa snažili vyvinúť, ale bohužiaľ rýchle tempo a hrozný scenár tomu nepomohli. Po hereckej stránke je Teagan Croft dosť priemerná herečka. Zatiaľ o jej schopnostiach neviem nič, ale vôbec nechápem, ako sa jej mohlo snívať o smrti Dickových rodičov. Príde mi to skôr ako prostriedok, vďaka ktorému chceli scenáristi zblížiť charaktere Dicka a Rachel. Mohli si to radšej nechať na tu scénu, kde sa ho dotkne. O Dickovi nevieme zatiaľ nič. Nová kolegyňa Dicka je len další plochý charakter. Jej predstavenie bolo hrozné, a jej naväzovanie priateľstva s Dickom pôsobilo vďaka scenáru vynútené. Nebolo to spravené organicky. Modrý filter je otravný. Každá scéna vďaka nemu vypadá nudne a bez života. Je vidno, že sa snažili vytvoriť niečo temné, ale výsledný produkt je dosť trápny. Zatiaľ žiadny charakterový vývoj, iba set up. Dúfam, že v ďalších epizódach sa ich charaktere vývinu. Počas epizódy sa vizuálne efekty striedajú z priemerných na hrozné. Najzaujímavejšou postavou je zatiaľ Kori. Táto epizóda mohla byť lepšia, keby sa zamerala na budovanie charakterov Dicka a Rachel a ich vzťahu. Kori mohli predstaviť až v ďalšej epizóde. Najhoršie je zatiaľ to, že tvorcovia vôbec nevedia, ako navodiť správnu atmosféru do určitých scén. 40% ()

Hawk a Dove (2018) (S01E02) 

Scenár sa zhoršil. Akiva Goldsman asi nevie ako používať nadávky, pretože vyzneli dosť trápne. V tejto epizóde predstavili nové charaktere - Hawk a Dove. Mohli ich aj vyvinúť, ale radšej sa rozhodli sústrediť na milostný trojuholník. Ja osobne som medzi nimi žiadnu chémiu necítil. Herečka, ktorá hra Dove je príšerná. Jedine v čom je dobra je usmievanie. Radšej ani nejdem hovoriť o Dickovej kolegyni, pretože by som jej venoval viacej času než tvorcovia. Efekty v tejto epizóde boli otrasne (krv). Mali by popracovať na soundtracku, pretože songy, ktoré tu púšťajú sa sem vôbec nehodia (to platí aj o 1 EP).Modrý filter kazí každú scénu. Nechápem, prečo Dicka kritizujú za to ako bojuje. Dove na začiatku sama doškriabala tvar mnohým zločincom. Úprimne povedané, každý z týchto "hrdinov" sa chova skôr ako antihrdina. Záporaci v tomto seriály nie sú vôbec strašidelný, bude to asi aj tým, že vyberajú zlých hercov. Zatiaľ ma ani jeden z týchto charakterov nezaujal. 40% ()

Počátky (2018) (S01E03) 

Konečne začali vyvijať charakter aspoň jednej postavy (Dick). Síce to nie je dobre napísané, ale je to aspoň niečo. Nechápem prečo sa rozhodli vynechať Batmana z tohto seriálu. Nakoniec som sa mýlil v tom, že to kvôli hercom nie sú záporaci strašidelný. Každý záporak v tomto seriály je nudný. Vďaka svetlu vypadá ten modrý filter trocha lepšie. Efekty sú stále hrozne. Rachel je zatiaľ najotravnejšia a najhoršia postava. V tejto epizóde stretla Rachel Garfielda (Beast Boy). Po mŕtvej policajtke je toto druhé najhoršie predstavenie postavy. Bola to neuveriteľná náhoda. Najhoršie bola v tejto epizóde využitá hudba. Použitie pesničky Sunny od skupiny Boney M v bojovej scéne bolo fakt stupídne. 45% ()

Doom Patrol (2018) (S01E04) 

Budovanie priateľského vzťahu medzi Garfieldom a Rachel bolo fakt hrozne. Chvíľka konverzácie a zachviľku sú z nich najlepší priatelia. Scenáristi asi nevedia ako vyvíjať tieto charaktere. Dostali sme krátky flashback o Garfieldovej minulosti, ale to je asi všetko. Efekty boli tak ako vždy zle. Tento diel slúžil viac menej ako predstavenie tímu Doom Patrol. Členovia toho tímu sú zaujímavejší než náš hlavný tím (Teen Titans). Príde mi dosť vtipne ako Kori kritizovala Dicka, kvôli tomu aký je násilný, zatiaľčo ona upaľuje ľudí zaživa. Dokonca nemá ohľadom toho žiadny pocit viny. Finále bolo dosť priemerné. 50% ()

Spolu (2018) (S01E05) 

Už som si trocha zvykol na ten hnusný modrý filter. Scenár je stále zlý. Ešte stále nevybudovali vzťah medzi Garfieldom a ostatnými členmi tímu. Vôbec nepôsobia ako tím a tobôž nie ako priatelia. Vôbec nechápem prečo si s takým malým rozpočtom vybrali postavu ako Garfield (Beast Boy), pri ktorej budú musieť používať veľa efektov. Zatiaľ každá scéna s jeho premenou vypadala otrasne. Príbeh je vďaka pomalému tempu dosť nudný. Dej a postavy nie sú zaujímavé, pretože sa vôbec nevyvíjajú. Dúfam, že táto epizóda nebola začiatok vzťahu mezi Dickom a Kori, pretože ak hej tak tvorcovia odviedli mizernú prácu s jeho budovaním. Ja osobne som medzi nimi necítil žiadnu chémiu. Akcia bola v tejto epizóde dosť dobra. Tým myslím akciu v strede epizódy, pretože ta akcia na konci bola dosť stupídna. Tím zabijakov so zbraňami sa rozhodne pribehnúť bližšie k Dickovi, aby ho mohli lepšie zastreliť? Dáva to niekomu zmysel? S tými zabijakmi v strede epizódy to trocha chápem (aj keď to bolo taktiež trocha stupídne), pretože to neboli normálny ľudia. Čo je to vôbec za logiku ísť sám do nepriateľského útočiska? A ešte k tomu nepripravený. Jason Todd mal tretie najhoršie predstavenie v tejto sérii. Mám pocit, že tvorcovia nemajú potuchy ako predstaviť nové charaktere. 45% ()

Súvisiace novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (viac)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (viac)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (viac)

Bažináč se vrátí v novém seriálu

Bažináč se vrátí v novém seriálu

03.05.2018

Největšími hvězdami DC jsou bezpochyby Superman, Batman a Wonder Woman. Hollywood ale strávil spoustu času i s Bažináčem, který už se dočkal dvou filmů a dvou seriálů. Doktor Alec Holland, z něhož… (viac)

Reklama

Reklama