Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z Dustyho (Wahlberg) a Brada (Ferrell) sú teraz kamoši. Dusty sa vykašľal na svoj imidž búrliváka  a Brad prestal robiť psie kusy, aby sa mu vyrovnal. Dokonca sa rozhodnú, že tohtoročné Vianoce strávia všetci spolu ako jedna veľká šťastná rodina s oboma manželkami a všetkými vlastnými aj vyženenými potomkami. Plán však dostane zásadné trhliny vo chvíli, keď sa na sviatky pozvú ich otcovia. S vrúcne milujúcim Bradovým otcom (John Lithgow) by v tomto smere nebol žiadny problém. Horšie to však bude s Dustyho tatkom (Mel Gibson), tvrďasom, ktorý neuznáva fyzický kontakt a s malými deťmi je schopný vtipkovať aj o mŕtvych prostitútkach. Dusty sa mu vždy chcel vyrovnať a teraz sa bojí, že ho svojou mäkkosťou totálne sklame. A ešte viac sa obáva toho, že otcova prítomnosť premení idylické Vianoce na vojnové pole. Presne k tomu to však smeruje, keďže ani Brad, ani jeho ocko nechcú v tejto neľútostnej bitke ťahať za kratší koniec. (CinemArt SK)

(viac)

Diskusia

vin55

vin55 (hodnotenie, recenzie)

DamonS

jednička byla taky u nas bez dabingu a nakonec to koupilo HBO a nadabovalo to neboj dřiv nebo později koupi určitě i druhej dil a nadabujou to protože HBO kupuje i pokračovani pokud mji předešly dily aby to měly komplet musiš hold jen počkat ja osobně si myslim že to koupijou v letě

Uživateľ DamonS zmazal svoj príspevok.

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

Jednička - slabší 4*, ale zasloužené, ale TOTO? Jedna z nejlepších komedií !!! Ferrell, Lithgow a Gibson si kradli prostor pro sebe. Jedna lepší hláška či vtipná scéna za druhou. Trapnost zde rozhodně není. Wahlberg byl rovněž skvělý, i když zde se trochu upozadil, ale to nevadí. SPOKOJENOST jak vyšitá a i celé kino se smálo na celé kolo! A to posl dobou smutním jak točí v současnosti debilní a trapné komedie. 

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Cooller

Cooller (hodnotenie, recenzie)

jednička byla p*čovina ale když tu tak vidim toho Mela napsanýho tak s řikam že to tak špatný třeba nebude :D

zipS

zipS (hodnotenie, recenzie)

jednotka mala svoje momenty... ale dieru do komedie nespravila. Dvojka dufam prekvapi :)

Mejkveli

Mejkveli (hodnotenie, recenzie)

To vážně někoho napadlo po té sračkozní jedničce natočit i dvojku? holy fuck

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnotenie, recenzie)

od jednotky som nečakal nič a bavil som sa slušne ..na toto sa teším trailer vyzerá super :)

Súvisiace novinky

Mel Gibson se vrací do války

Mel Gibson se vrací do války

01.05.2018

Určitě si pamatujete, jak Mel Gibson před dvanácti lety upadl v hollywoodskou nemilost. Jeho kariéra byla 10 let prakticky v limbu, v roce 2016 ale natočil Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny a téměř vše… (viac)

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (viac)

Reklama

Reklama