Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z Dustyho (Wahlberg) a Brada (Ferrell) sú teraz kamoši. Dusty sa vykašľal na svoj imidž búrliváka  a Brad prestal robiť psie kusy, aby sa mu vyrovnal. Dokonca sa rozhodnú, že tohtoročné Vianoce strávia všetci spolu ako jedna veľká šťastná rodina s oboma manželkami a všetkými vlastnými aj vyženenými potomkami. Plán však dostane zásadné trhliny vo chvíli, keď sa na sviatky pozvú ich otcovia. S vrúcne milujúcim Bradovým otcom (John Lithgow) by v tomto smere nebol žiadny problém. Horšie to však bude s Dustyho tatkom (Mel Gibson), tvrďasom, ktorý neuznáva fyzický kontakt a s malými deťmi je schopný vtipkovať aj o mŕtvych prostitútkach. Dusty sa mu vždy chcel vyrovnať a teraz sa bojí, že ho svojou mäkkosťou totálne sklame. A ešte viac sa obáva toho, že otcova prítomnosť premení idylické Vianoce na vojnové pole. Presne k tomu to však smeruje, keďže ani Brad, ani jeho ocko nechcú v tejto neľútostnej bitke ťahať za kratší koniec. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (17)

Trailer 3

Recenzie (211)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $69miliónovTržby USA $104,029,443Tržby Celosvetovo $180,613,180Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,085,915Tržby za predaj DVD v USA $5,699,717║ Rovnako tupá vtákovina ako prvý diel, posun v zábavnosti nikde, ten režisér je fakt prach biedny. /35%/ ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Je to o trošku slabšie ako jednotka. Možno keby som si to dal cez vianočne sviatky, tak prižmúrim očko. Čo sa týka pokračovania, tak je šablóna podobná ako v prvom filme, no teraz sa pretekajú aj dedkovia a musím priznať, že ma El Padre Gibson neskutočne bavil a mam pocit, že aj on sa neskutočne bavil, pretože mu to fakt sadlo. Inak čo sa týka filmu je to podobne ako jednotka. Trápne vtipy, trápne situácie, ale s dobrými hercami. P.S.: za titulkami je jedna scéna tak neodchádzajte z betlehemu. 60% - 3* ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Bol som už opatrný. Opatrný, lebo už som sa tohto roku raz na vianočnej komédii popálil. Ale na druhú stranu som bol na "Daddy´s Home 2" zvedavý. Už len z titulu, aby som videl, ako sa popasujú oteckovia so situácoiu, v ktorej mamičky maximálne zlyhali. Vianoce. A musím povedať, že na tomto som sa dokonca aj miestami zabavil. Je super vidieť, že Will Ferrell a Mark Wahlberg v tomto filme už nie sú súperi, ale naopak robia maximum preto, aby veci fungovali pre ich deti. Čo je super. A majú tráviť prvé spoločné Vianoce, lebo deti nie sú spokojné, keď trávia dvojité Vianoce s dvoma otcami a dvoma rodinami. A teraz neprídu mamičky našich hlavných hrdinov, ale ich otcovia. Mel Gibson a John Lithgow. A mám pocit, že to celkom funguje. Nebol tu moment, ktorý by ma frustroval. Scénka so zrezaním telefónnej veže ma neskutočne pobavila, postavy sú okey a majú svoje dobré stránky, film nie je otravný a mám pocit, že sa tvorcovia aspoň trochu snažili dať do toho nejaké to srdce, aj keď je to viac-menej typická americká komédia. Neviem, či by som si to pozrel znovu, ale ako malý oddychový film mi to úplne stačilo. Žiadna komédia roka, ale stačilo mi to na pobavenie. A sem-tam som sa aj trošku zasmial. Takže si nemyslím, že by išlo o úplnú stratu času. Rozhodnite sa smi. Hodnotenie: C+ ()

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Nikdy bych nevěřil, že je to možné, nicméně druhý díl Daddy's Home 2 je téměř ve všech ohledech horší než díl první. V prvním díle bylo alespoň pár vtipných scén, které jsem si i po dvou letech dokázal vybavit, avšak zde se nenachází téměř vůbec nic. Snad jen smutné záběry na pitvořícího se Mela Gibsona. ()

Gogo333 

všetky recenzie používateľa

Vznik druhého dílu je mi záhadou, první byl hrozná ptákovina. V druhém tu máme táty naších tátů (stejně jako v Matkách na tahu 2 jsou matky matek) a na scénu se dostává Dustyho táta Mel Gibson. Mel to drží celé nad vodou a je to díky němu i koukatelné. Přeslazený konec v kině to dost zabíjí, ale co čekat od vánoční komedie. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (9)

  • Po skončení záverečných titulkov nasleduje ešte jedna scéna. (figis20)

Súvisiace novinky

Mel Gibson se vrací do války

Mel Gibson se vrací do války

01.05.2018

Určitě si pamatujete, jak Mel Gibson před dvanácti lety upadl v hollywoodskou nemilost. Jeho kariéra byla 10 let prakticky v limbu, v roce 2016 ale natočil Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny a téměř vše… (viac)

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (viac)

Reklama

Reklama