Reklama

Reklama

Sára (Linda Cardellini) kedysi urobila bežnú chybu. Zobrala si chlana Dustyho (Mark Wahlberg), ktorý bol zábavný a sexy, avšak len do chvíle, keď sa stal otcom. Ako otec zúfalo nefungoval. A preto ho neskôr vymenila za Brada (Will Ferrell), ktorý bol vždy seriózny a zodpovedný. Bohužiaľ, tieto jeho kladné vlastnosti si jeho deti neustále mýlili s nudou. Brad by sa kľudne nechal rozkrájať, keby ho deti brali ako otca, ale jemu to nejde... Po čase sa zrazu zjaví Dusty, ktorý je stále tou testosterónovou mašinou ako kedysi, a rozhodne sa Brada zničiť. Brad si uvedomí, že so slušnosťou a zodpovednosťou by v tomto súboji nemal šancu obstáť, a tak sa do Dustyho pustí jeho vlastnými zbraňami, ktoré však zúfalo neovláda. Aj preto sa z nenápadného podrýpavania stane regulérna vojna, do ktorej sa ako rukojemníci zapletú aj tí, o ktorých sa protivníci bijú – Sára a obe deti. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (11)

Trailer 1

Recenzie (271)

tron 

všetky recenzie používateľa

"Hlavne, že sa nikomu nič nestalo." - "Mne sa stalo." 30 %. Nevtipná komédia je utrpenie. Hodinu a pol v kine/izbe panuje hrobové ticho. Diváci tušia, že by sa mali smiať, ale nie je na čom. Mark a Will si rozumeli pri Fízloch zo zálohy a namiesto čakania na vydarený scenár zobrali prvý, ktorý mali po ruke: nezáživnú báchorku o dobrom otcovi, ktorý sa trpezlivo, nádherne, ukážkovo a nadštandardne stará o dve nevlastné deti, ale náhle do jeho života vtrhne ich nezodpovedný a veľmi nesympatický biologický foter, ktorý sa na ne pri všetkých dôležitých životných okamihoch vyflákol, avšak má svaly a motorku a tak si okamžite získa ich srdcia. Drzý a zákerný floutek následne nechutne manipuluje nielen citmi svojich detí a svojej ex, ale i emóciami ostatných: od rasistického kutila Griffa, až po Ferrellovho šéfa. Nevlastný otec je z toho nešťastný, hoci sa spočiatku snaží byť nad vecou a mať pre svojho konkurenta pochopenie. Nech ale robí čokoľvek, nakoniec je vždy za blbca. Aj manželka postupne začína pochybovať, či si vybrala správneho chlapa. Mrcha. Dá sa takémuto „zlému“ scenáru fandiť? Nedá. Môžete fandiť Farrellovi a aj to vás po chvíľke prestane baviť. A vtipy? Čomu sa máte smiať? Súpereniu dvoch mužov o srdce jednej ženy a dvoch detí? Veď je to smutné. Najhoršie je, že aj humorné scény (elektrické vedenie) sú nakrútené nezáživne. Ako vravela unudená pani manželka, pár dobrých momentov sa objavilo (lopta, tanec, pes Nádor, John Cena), ale čakať na ne sme musel niekedy aj 25 minút. A to fakt nešlo. ()

Yoshitsune 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle, bylo dost špatně retardované, po celou dobu filmu sem vlastně sledoval, jak se Ferrell, snaží zavděčit svým nevlastním dětem. Zatímco Wahlberg to má všechno v malíku, tak Ferrell dělá ze sebe kašpara a obecného blba. A tomu sem se jako že měl smát ? Ano pes nazvaný Tumor a sejmutí invalidního kluka, mělo něco do sebe a konec byl celkem i zábavný, určitě zábavnější než celý film. Aaa morální ponaučení, ano i to ve filmu je a hned několikrát, ohgh........no fuj, až moc přeslazené. Dost o ničem trailer, naznačoval stoprocentní plodnost humoru, ale film poskytl asi tak pětiminutovku, cigáro a peníze na taxi. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $50miliónovTržby USA $150,357,137Tržby Celosvetovo $242,786,137Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,574,268Tržby za predaj DVD v USA $11,089,302║ ďalšia americká bykovina akých je už neúrekom, povrchný humor si len ťažko nájde odozvu u diváka, záver mi to trošku zachránil ale ináč strata času /videl v kine: 35%/ ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Willa Ferella nemám rád, Marka Wahlberga rád mám. Jejich hašteření docela funguje a Linda Cardellini jim k tomu příjemně sekunduje. Film jako takový je ale přehlídka těch největších klišé, není to ani nijak extra vtipné, ani zábavné a family-friendly to taky úplně není, protože si tvůrci neodpustili trochy trapného fekálního humoru. ()

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Po prvních minutách jsem si říkal, že půjde o průměrnou americkou komedii s tradičními, občas trapnými vtipy. Ovšem s přibývajícím časem šla kvalita hodně nahoru a na konci jsem musel uznat, že šlo o velmi dobrou komedii. Byly tam dobré, vtipné situace a perfektní byl výběr písniček. Závěr potěšil, Dustymu se vrátilo přesně to, co dělal on Bradovi. :-D Těším se na pokračování. ()

Galéria (115)

Zaujímavosti (12)

  • Letiště ve filmu je New Orleans Ernest N. Morial Convention Center. (BloodMax)
  • Scénu na zápase NBA nakrúcali bez toho, aby o tom obecenstvo a niektorí hráči vedeli. Diváci sa naozaj zľakli, keď uvideli opitého Willa Ferrella, ktorý ubližuje nevinnej žene a ochranka ho vyviedla von. Žena, ktorej ublížil loptou, je Taryn Terrel, profesionálna wrestlingová zápasníčka. (shinigami491)

Súvisiace novinky

Tom Cruise a další neskutečný kousek

Tom Cruise a další neskutečný kousek

22.04.2015

Studio Paramount právě na CinemaConu představilo svoje nadcházející filmy. Komedie o tom, jestli je lepší táta Will Ferrell nebo Mark Wahlberg, si moc pozornosti neodnesla, stejně ale nešlo o zlatý… (viac)

Reklama

Reklama