Reklama

Reklama

Recenzie (3)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatiaľ čo sa Hodges podieľa na prípravách procesu s Freddie "Lou" Linklatterovou, proti ktorej mesto Bridgton a štát Ohio chystajú žalobu za vraždu Bradyho Hartsfielda, verejnosti známeho ako Pán Mercedes v meste dôjde k vražde 86-ročného spisovateľa Johna Rothsteina, autora známej knižnej trilógie o Jimmovi Goldovi. Billa Hodgesa sa vyšetrovanie dotkne osobne, pretožena knihách Rotsfielda vyrastal a osobne sa s ním stretol...Takže nakoniec sme sa spracovania knihy Stratení nájdení dočkali v tretej sérii. Najväčší rozdiel je v tom, že vražda autora trilógie o "bežcovi" Jimmovi Goldovi sa v knihe stala 31 rokov predtým, ako Brady vpálil autom do radu nezamestnaných ľudí pred mestským úradom a kufor s peniazmi objavil Peter Saubers tesne po tejto udalosti, keď si prechádzali jeho rodičia manželskou krízou ako podstatne mladší chalan a Bill Hodges takmer netušil, kto bol John Rothstein, avšak pre zvýšenie napätia pre televízny seriál to bolo možno prvýkrát, keď zásah do deja knihy (zatiaľ) príliš fanúšika Stephena Kinga nesklamal, skôr naopak. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Potom, co jsem dneska dorazil druhou sezónu, by mě ani nenapadlo, že bych se mohl u prvního dílu třetí řady dobře bavit. Ale stalo se. O dobrou náladu se mi postarali hlavně Debil 1 a Debil 2 (ten ovšem pouze krátce), chování Debila 1 mi silně připomnělo postavy ze seriálu Fargo a nebyla to pro mě ztracená hodina. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Právo nálezce je moje nejoblíbenější kniha z trilogie a konečně jsme se dočkali adaptace. Naprosto dává smysl, že až teď. A ani mi nevadilo, že pozměnili časovou osu všeho. Kdo nečetl, ani se to nedozví a bude se mu to líbit tak jako tak. Super první díl  :) ()

Galéria (25)

Reklama

Reklama