Reklama

Reklama

Temný Kraj

(seriál)
  • Česko Temný Kraj
Česko, (2017–2019)

Réžia:

Jitka Bártů

Hudba:

Robert Jíša

Hrajú:

Lukáš Vaculík, Kristýna Badinková Nováková, Jan Teplý ml., Karel Zima, Martin Trnavský, Saša Rašilov nejml., Tereza Kostková, Jan Novotný (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(26)

Obsahy(1)

Pražský elitný kriminalista z oddelenia vrážd Petr Kraj (Lukáš Vaculík) dáva zo zdravotných dôvodov zbohom veľkomestu a usadí sa na chátrajúcej fare po svojom strýkovi v malebnom kraji opradenom strašidelnými legendami a povesťami. Na zdanlivo pokojnom vidieku sa však cíti opustený rovnako ako osamelý strom za dedinou, ku ktorému ho viažu spomienky z detstva. Jeho návrat ku koreňom nie je nijako ľahký, ale postupne si zamiluje nostalgickú atmosféru a tajomnú malebnosť vidieka. Navyše stretáva aj nových kolegov z okresného oddelenia, ktorí sa vďaka nemu dostanú k vyšetrovaniu spletitých prípadov sériových vrážd a získajú príležitosť profesijne aj osobnostne rásť. Plachá Naďa Hamplová (Kristýna-Fuitová Nováková), snaživý Vojta Coufal (Jan Teplý) a bodrý Pepa Sláma (Karel Zima) sa vyznajú v temných zákutiach svojrázneho kraja. Petrovi sú nielen najlepšími parťákmi pri objasňovaní zločinov, ale aj spoľahlivou oporou vo chvíľach, keď všetkým nemilosrdne ubieha drahocenný čas pri vyšetrovaní zločinov. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa Mamlas k tomuto seriálu (13)

Temný Kraj (2017) 

První série byla zajímavá, druhá je líný komerční odpad. ()

Husičky - 1. část (2019) (S02E03) odpad!

Docela to už připomíná Růžovou zahradu, což je takový symbol pro sračku. A zajímavé je to jako trampolína bez pružin. ()

Démoni - 1. část (2019) (S02E07) odpad!

Tolik blbých a zbytečných keců a záběrů v jedné hodinové epizodě, to už je fakt umění. ()

Démoni - 2. část (2019) (S02E08) odpad!

Co říct po 8. dílu? Bože, to je tak blbá nudná zhovadilá ubohá Růžová sračka! A téma dnešního dílu? 2 koblihy na stole. Blejt. ()

Kejklíří - 1. část (2019) (S02E09) odpad!

Stejná sračka jako obvykle. A tentokrát jsou na stole 3 koblihy. ()

Kejklíři - 2. část (2019) (S02E10) 

Tento díl mírně překročil "kvalitu" Hospody a Ulice. ()

Vzkříšení - 1. část (2019) (S02E11) odpad!

Stejná ubohost jako obvykle. A ta kráva s přilbou tam ještě chyběla. Teď už je to opravdu jako Růžová zahrada skřížená s Hospodou. Blejt. ()

Vzkříšení - 2. část (2019) (S02E12) odpad!

Memento tohoto dílu? Bláboly a nuda. Kdyby tam byla poblíž nějaká nemocnice, tak by to mohli spojit dokupy s Růžovkou. Hezky by to do sebe po všech stránkách zapadalo. Mohli by tam oživovat nějaké oběti, padouchy a policajty. Ještě by se to mohlo spojit s Hospodou a Ulicí. To by byl panečku konečně univerzální superseriál pro českou veřejnost. Každý den aspoň 3 díly, až do zmagoření a pak ještě dál. ()

Bestie - 1. část (2019) (S02E13) odpad!

Další snůška žvástů a nudy. Myslím, že už ani toho Egona to nebaví, zvláště sedíce v cigaretovém kouři. ()

Bestie - 2. část (2019) (S02E14) 

Co říct na závěr 2. série? Něco mezi odpadem a jednou hvězdou, nuda, kecy, atmosféra Ulice. Snad to už nebude pokračovat. Rozpustit, zapomenout a zkusit znovu a jinak. ()

Reklama

Reklama