Reklama

Reklama

Temný Kraj

(seriál)
  • Česko Temný Kraj
Česko, (2017–2019)

Réžia:

Jitka Bártů

Hudba:

Robert Jíša

Hrajú:

Lukáš Vaculík, Kristýna Badinková Nováková, Jan Teplý ml., Karel Zima, Martin Trnavský, Saša Rašilov nejml., Tereza Kostková, Jan Novotný (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(26)

Obsahy(1)

Pražský elitný kriminalista z oddelenia vrážd Petr Kraj (Lukáš Vaculík) dáva zo zdravotných dôvodov zbohom veľkomestu a usadí sa na chátrajúcej fare po svojom strýkovi v malebnom kraji opradenom strašidelnými legendami a povesťami. Na zdanlivo pokojnom vidieku sa však cíti opustený rovnako ako osamelý strom za dedinou, ku ktorému ho viažu spomienky z detstva. Jeho návrat ku koreňom nie je nijako ľahký, ale postupne si zamiluje nostalgickú atmosféru a tajomnú malebnosť vidieka. Navyše stretáva aj nových kolegov z okresného oddelenia, ktorí sa vďaka nemu dostanú k vyšetrovaniu spletitých prípadov sériových vrážd a získajú príležitosť profesijne aj osobnostne rásť. Plachá Naďa Hamplová (Kristýna-Fuitová Nováková), snaživý Vojta Coufal (Jan Teplý) a bodrý Pepa Sláma (Karel Zima) sa vyznajú v temných zákutiach svojrázneho kraja. Petrovi sú nielen najlepšími parťákmi pri objasňovaní zločinov, ale aj spoľahlivou oporou vo chvíľach, keď všetkým nemilosrdne ubieha drahocenný čas pri vyšetrovaní zločinov. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa brasek k tomuto seriálu (9)

Temný Kraj (2017) 

S01 Na moje prekvapenie veľmi slabé hodnotenie, aktuálne iba 46%... hm, no neviem. Ja som si pri seriály oddýchol a obľúbil si ho. Aj keď mierne mi vadilo, že krimi zápletky v jednotlivých dieloch boli podobne ladené, v každom príbehu bolo viac či menej balastu, zbytočne až priveľa rodinných záležitostí ako v telenovele... ale aj tak, bol by som rád keby bola natočené pokračovanie. S02 Sklamanie z druhej série je dosť silné. Znižujem celkové hodnotenie o jednu hviezdu. ()

Spoutaní - 1. část (2019) (S02E01) odpad!

Druhá séria začala najhoršie ako mohla. Prvú sériu som si obľúbil a hodnotil za 4* ale túto epizódu som nevedel pozrieť až dokonca. Strašne fádne! ()

Spoutaní - 2. část (2019) (S02E02) 

Lepšie ako pilot iba z pohľadu, že sa zločin vyriešil. Stále pretrváva sklamanie a tá ich melódia mi začína liezť na nervy. ()

Husičky - 1. část (2019) (S02E03) 

Kriminálna zápletka, ktorá hovorí o sériovom vrahovi je zaujímavá. Zvyšok žiaľ iba balast. ()

Šílení - 1. část (2019) (S02E05) 

V podstate dobrý začiatok, potom omáčka ako z telenovely a nakoniec koniec. ()

Šílení - 2. část (2019) (S02E06) odpad!

Strašné niečo! Toto je akože kriminálka? Celé sa to zmenilo na trápnu ulízanú telenovelu. ()

Démoni - 1. část (2019) (S02E07) odpad!

Presne ako je už napísané z môjho pohľadu... plno blbých a zbytočných kecov navyše. Hodnotím odpad, pretože kriminálka ustupuje do pozadia a celé je to jedna strašná telenovela. ()

Démoni - 2. část (2019) (S02E08) odpad!

Tento diel som ani nedopozeral... o ničom a otrasné. ()

Reklama

Reklama