Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kriminalistu Petra Kraja čaká medzi vianočnými sviatkami neurochirurgické operácia. Zmieril sa so svojím osudom a dáva si do poriadku osobné veci. Pri návšteve poisťovne stretne svojho bývalého parťáka z oddelenia, ktorý tu vyšetruje vraždu - otravu jedom. Spoločne sa púšťajú do vyšetrovania niekoľkých záhadných úmrtí zamestnancov poisťovne a ich klientov. Stopy vedú z mesta na vidiek, kde pri prípravách na tradičné oslavy Vianoc ožívajú staré adventné zvyky a tiež tajomné legendy o veštení budúcnosti. Čo čaká a neminie Petra a jeho psa? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

rakovnik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nechal jsem si tento díl až na reprízu, protože upoutávky na operaci Kraje a ne na tajemné vraždy mě opravdu nenalákaly. Přednost jsem dal opravdové krimi na ČT1 a dobře jsem udělal. Napětí se nekonalo, ale díky příjemnému obsazení se dalo dívat i na tuto telenovelu s vraždami. Jen Pepan Karla Zimy mi přijde už otravný svou neschopností a nadbytečností. Citováním pověstí má vnést do seriálu slibované mystično, místo toho je jen komickou figurkou. Potěšil mě naopak Milan Šteindler, bohužel ale ne na dlouho. ()

Reklama

nula87 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je fajn, že v Temném kraji máme nějaké jistoty - třeba tu, že když zůstalo zelené listí na stromech na Dušičky, vydrží tam i do Vánoc. Nejvíce pobavilo asi to, jak si z toho Milan Šteindler celou dobu dělal prdel, ale tvůrcům to asi nedošlo. No nic, bohužel těch věcí, které jim nedochází, je podstatně víc. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčeno v Konojedech a Praze. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama