Reklama

Reklama

Posadnutý pomstou

  • Česko Tichá msta (viac)
Trailer

Bohatý právnik žije spokojným životom, naplneným úspešne vykonávanou prácou. Z rutiny ho vykoľají až vražda jeho manželky a dcéry. Pretože polícia si s prípadom nevie rady, rozhodne sa smrť najbližších pomstiť na vlastnú päsť... (TV Markíza)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (62)

Ouwen 

všetky recenzie používateľa

Výborné akční scény, tedy souboje, perfektní choreografie, skvělé střihy, excelentní kamera. Zbytek je k ničemu. Banderas nemá žádný charisma, film mě hodně nudil, Urban tu je jenom chvilkově, a film nemá čim strhnout. Film vůbec nefunguje po emocionální stránce, a vůbec mě ani nezajímalo jak to dopadne. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Už po niekoľkýkrát ten istý motív, ktorý sa dokonale podarilo zobraziť len v Ctihodnom občanovi. Šťastný muž, rodinka a zrazu vražda manželky aj dcéry. Od takto okukaného námetu očakávam nejakú pridanú hodnotu, nielen pomstu, inak to zapadne prachom medzi béčkovými až céčkovými filmami podobného razenia. Hranie sa na nemého ani zakomponovanie filozofie Marca Aurelia to nijako neachránilo. 60-ročný Banderas už pôsobí v bitkárskych scénach skôr ako slon v porceláne. ()

Reklama

Hennes 

všetky recenzie používateľa

Hodnocení jsou tu poměrně nízká, ale v poslední době se v oblasti thrillerů objevují taková zvěrstva, že tohle je poměrně slušné. Tichý mstitel ztvárněný Banderasem je charismatická postava a klobouk dolů před tím, co Banderas v 57 letech předvádí. A postava, teda ta fyzická, Cristiny Serafini to je taky nádhera. Dějově žádný trhák, ale jako celek, včetně hudby, mi to celkem sedlo. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Nebylo to zas až tak marné, ale v rámci svého „druhu“, jde o dost průměrný film. Pár dobrých scén i bojových choreografií by se tu našlo, jenomže jako celek se mi to zas až tolik nelíbilo a kromě nemluvícího hlavního hrdiny, to mělo i dost nezáživných míst. Antonio Banderas se snažil, co to šlo a scénář mu dovolil, ale ani to na výrazné zlepšení nestačilo. Postrádal jsem vymazlenou atmosféru, nějaké hlubší pasáže… Paz Vega už nám lehce zestárla (už to není taková kobra jak zamlada), Karl Urban měl rozhodně dostat více prostoru, tohoto herce mám rád a má co nabídnout…45% ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

V tomto B-om filme sú zaujímavým predovšetkým za ňom skrývajúce filozofické vety / myšlienky. Príbeh, ako taký, je smutný a bolo mi fakt ľúto Frankovej rodiny. Muž, ktorý zmení svoj život o 180 stupňov, aby vypátral vraha svojej manželky a dcéry. Na Banderosovi bolo vidieť, že sa snažil – ja mu nič nevyčítam. Režisérovi však áno, že k tomu nedokázal dať väčšiu silu a psychické nasadenie. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se v Bulharsku a USA. (Yardak)

Reklama

Reklama