Reklama

Reklama

Rodina žije počas apokalypsy v podzemnom bunkri. Najmladšia členka rodiny z bunkru nikdy nevyšla von, ale keďže je pobyt v jednej miestnosti stále nepríjemnejší, rozhodne sa napriek zákazu konečne vyjsť na denné svetlo. Jej rodičia jej celý život rozprávali o nebezpečných nemŕtvych, kvôli ktorým nemôže opustiť bunker, lenže to, čo ju čaká vonku, je ešte omnoho horšie. (Marceloo)

(viac)

Recenzie (11)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Výborný atmosférický kraťas, který během 15 minut dokáže ojebat diváka doslova 3x po sobě. Příběh se zaměřuje na rodinu žijící v bunkru, kteří se schovávají před monstry venku a malá holčička je jediná, která ven nevychází a když se jí naskytne příležitost bunkr opustit a dozvědět se jaká je pravda, tak jí využije Pěkně natočený, napínavý, chytrý, atmosférický, dobře zahraný a opravdu si tvůrce skvěle pohrává s myslí diváka. Není to sice akční, je to spíš příběhovka, ale i tak velmi dobrá. 8/10. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Rodina žije počas apokalypsy v podzemnom bunkri. Najmladšia členka rodiny z bunkru nikdy nevyšla von, ale keďže je pobyt v jednej miestnosti stále nepríjemnejší, rozhodne sa napriek zákazu konečne vyjsť na denné svetlo. Jej rodičia jej celý život rozprávali o nebezpečných nemŕtvych, kvôli ktorým nemôže opustiť bunker, lenže to, čo ju čaká vonku, je ešte omnoho horšie. - Toto sa mi velmi páčilo. Zombie horory odohrávajúce sa v bunkroch s minimálnou prítomnosťou nemŕtvych väčšinou neoblubujem, ale v priebehu posledných mesiacov The Duffer Brothers a ich hororový seriál Stranger Things ukázali, že aj takýto základ môže byť začiatkom velkolepej kariéry. U tohto krátkometrážneho hororu nemám čo vytknúť, len je škoda, že sa nenašiel rozpočet pre trochu lepšie technické spracovanie. Tento nedostatok však nahrádza velmi inteligentná idea a jej presvedčivé spracovanie, ktoré to u mňa vytiahlo na silné hodnotenie. + herečka z The Wicked a Martyrs + herec z Worry Dolls ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Nejvíc profi "atmosférický horor" kraťas za poslední dobu. Peníze tam jdou vidět, herci nejsou jak z ochotnickýho divadla, hudba sem snad utekla z hollywoodských megafilmů, a ani pointa není vyloženě marná. Z Desmonda něco bude! ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Tento príbeh s bunkrom, maskami na ksichte a zákazom vychádzania sa dosť začína podobať na dnešnú korona situáciu. Snáď nás nebude čakať podobný koniec. ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je jednoznačně nejlepší short, který jsem měl zatím možnost vidět. Nekompromisní vizuál, výborný hlavní nápad, závěrečná pointa i na diváka tasené zvraty. Neskutečná pecka, nad kterou budu ještě dlouho přemýšlet. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Počáteční pasáž v bunkru a seznámení s malou hrdinkou tohoto krátkometrážního snímku vypadalo vcelku zajímavě. Očekával jsem spíš další zombie nebo mimozemskou „apokalypsu“, ale tvůrci si pro nás připravili menší překvapení a nemůžu říci, že by se mi to nelíbilo. Nicméně mi stejně při náběhu závěrečných titulků zůstalo v hlavě pár otazníků, na které se mi už nedostane odpovědí… ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Kraťas so skvelou atmosférou a môžem iba súhlasiť s užívateľom fisus že toto by si rozhodne zaslúžilo celovečerný film. ()

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

No tak tento kraťas sa mi veľmi pozdával. Twist na druhú, ktorý ma dostal. Čakal som ten prvý, ten druhý už nie. Paráda. Z tohto by bol celovečerný thriller ako vyšitý. 85 %!! ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Pôsobivo vymyslený kraťas s vynikajúcou a prekvapivou pointou na konci. Veľmi rád by som si podobný príbeh pozrel aj v celovečernej verzii. 80% ()

Reklama

Reklama