Reklama

Reklama

Moja prvá dovolenka

(relácia)
  • Česko Moje první dovolená
Reality-TV
Slovensko, 2016, 45 min

Obsahy(1)

Čo zažijú Slováci, ktorí po prvý raz v živote prekročia hranice Slovenska a vycestujú užiť si svoju prvú dovolenku v zahraničí? Nikdy neleteli lietadlom, nehovoria takmer žiadnym cudzím jazykom a často ani netušia, čo znamená služba "all inclusive". Vyskúšajú si, či sa rukami-nohami dokážu dohovoriť v zahraničí, aké sú ich orientačné schopnosti, či je more slané, ako chutia morské príšerky na tanieri. Uvidia miesta, ktoré doposiaľ poznali len z obrázkov, ale situácia im nikdy neumožnila, aby k nim vycestovali. V prvom rade si však užijú zaslúženú dovolenku, spoznajú svet a občas aj jeho nástrahy, ale nebude chýbať ani kus romantiky pri západe slnka. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (12)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Televízia si nájde nejakých polodementov, ktorým zaplatí dovolenku v nejakej destinácii a nechá ich strápňovať sa pred celým Slovenskom, rozumej inými ovcami, ktoré sa chytajú za bruchá. Videl som dvoch sedliakov, ktorí nevedia ani Yes povedať v New Yorku a dvoch maďarských retardov, čo chceli vyfajčiť Arnolda. Nechápal som, či takí ľudia naozaj môžu žiť, alebo je to hrané. Pravidelné sledovanie tohto programu spôsobuje mäknutie mozgu. ()

zpek

všetky recenzie používateľa

God die, alebo, Arnoldovi by sa to páčilo. A šak čo by niekto nevyužil príležitosť pocestovať aj za cenu toho, že sa na vás bude dívať celý národ. Veď z toho niekoľkodňového zážitku obetujete maximálne hodinu pre vysielací čas, možno sa na vás niekto posmeje ale zážitok z tej cesty vám ostane po celý život. ()

Reklama

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

V podstate nám komerčná televízia naservírovala presne to, čo bežný divák tejto TV chce vidieť. A to zrkadlo svojich životov. V šou sa predstavili úplne obyčajný/bežný ľudia Slovenska, a to, že práve toto ľudia chcú vidieť (nejaké splnené sny, ktoré asi sami nemôžu dosiahnuť) , je pomerne dosť smutné. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z rady licencovaných produktov. Dva mentálne zaostalé páry na ich ceste za prvou dovolenkou. Niet sa na čom zasmiať, iba sa hanbiť za zvolených protagonistov...'Johanka z Arku je nejaký žandár'. A aby toho nebolo málo, ešte to moderuje falošne pôsobiaca "Markizáčka" Rakovská. V tomto prípade robím výnimku a hodnotím už po prvom dieli. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Primitívna slovenská komerčná televízia JOJ si do svojich reality show vyberá iba primitívov. Tak je to i v prípade ich najnovšieho projektu "Moja prvá dovolenka". Že tam potrebujú zaostalých duševných chudákov a výstredných idiotov je mi jasné. Intelekt nie je zábavný. Je logické, že takéto stupidné kokotiny budú mať omnoho väčšiu sledovanosť ako nedeľná chvíľka poezie alebo film Davida Lyncha. No ja sa budem tejto nehoráznej sračke zďaleka vyhýbať. Už viac nechcem vidieť tento odpad! ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama