Reklama

Reklama

Debbina 8

  • Slovensko Debbina osmička (viac)
Trailer 1
USA, 2018, 110 min

Réžia:

Gary Ross

Kamera:

Eigil Bryld

Hrajú:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

5 rokov, 8 mesiacov a 12 dní…Presne tak dlho plánovala Debbie Ocean (Sandra Bullock) najväčšiu lúpež svojho života. A presne vie, čo musí spraviť – zostaviť tím z najlepších expertiek vo svojom odbore. Spolu s parťáčkou Lou Miller (Cate Blanchett) získali do svojej skupiny – šperkárku Amitu (Kaling), pouličnú podvodníčku Constance (Awkwafina), najlepšiu priekupníčku na kradnutý tovar Tammy (Paulson), hackerku Nine Ball (Rihanna) a módnu dizajnérku (Bonham Carter). Cieľ je jasný - $150 miliónov dolárov v diamantoch – presne tých, ktoré budú na krku svetoznámej herečky Daphne Kluger (Hathaway) a tá bude stredobodom pozornosti najväčšej udalosti roka, bál MET Gala. (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (370)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Treťotriedna variácia na Soderberghovu trilógiu, ktorá sa snaží imitovať predlohu, ale výsledok je k smrti nevtipný, fádny, tupý heist bez akéhokoľvek napätia - a napriek móde a ženskému osadenstvu - i bez štýlu. Jediné, čo tu stojí za zmienku, je famózna Anne Hathaway, ktorá si užíva rolu rozmaznanej hollywoodskej hviezdičky. ()

HellFire 

všetky recenzie používateľa

Dannyho parťáci nepatří mezi filmy, na které bych se těšil, ale nemohu říct, že bych se při jeho sledování náramně nebavil. Ženská verze má nezajímavé postavy, příšernou hudbu a spoustu trapných (nebo nikam nevedoucích) scén... vlastně nic, na co bych si za týden vzpomněl. Když například postava Sandry Bullock ve filmu děkuje osazenstvu za jejich "hard work", její slova se míjí účinkem, jelikož film nám žádnou těžkou dřinu neukáže. Všechno jde jako po másle. Tohle je ten nejhorší typ filmu... nudný film. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Zoberme si najprv scenár, ktorý samozrejme zásadne pripomína prvý film s Georgom Clooneym. Tvorcovia do šablóny dosadili osem žien a s myšlienkou tiež radikálne zmeny už radšej nič nepridávali. Nutné ale povedať, že sa im stávka na istotu vyplatila vo všetkých ohľadoch. Dobre vymyslený plán zločinu nepotrebuje inovácie a tiež obsadenie slávnych žien Hollywoodu, ako už sme si za posledné roky zvykli rodovo vyvážené, prinieslo želaný efekt. Vybrať Sandru Bullock do úlohy Debbie bol skvelý ťah, herečka známa napríklad z komédie Slečna drsňák nestráca ani po päťdesiatke šarm. Navyše naozaj evokuje príbuzenecký vzťah s Clooneym, čo nie je tak ľahké nájsť. Okrem nej uvidíme Cate Blanchett v úlohe Lou, elegantnej ženy, ktorá pančuje vodku. Blanchett je extrémne charizmatická herečka a v žiadnej snímke sa nestratí. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Aj napriek mdlym trailerom a zlym recenziam som chcel, aby sa mi to pacilo. Ale je to strasna nuda. Motivacie postav skoro nulove. Napinave to nie je ani na sekundu. Plan lupeze slabucky. Cely film nemal pocit, ze sledujem nejaky poriadny heist film, ale dalsi diel Sex v meste. Akurat tentoraz tu bolo tych sexi zenskych viac. Lenze co z toho, ked sa vo filme okrem rôznych modnych prehliadok prakticky nic nedialo. A este aj toho Damona nakoniec vystrihli. Mrchy. 4/10. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

film, ktorý nie je ani vtipný (či aspoň nejako "zábavný"), ani akčný, ani napínavý, ani sexi (čo je až trestuhodné pri pohľade na herecké obsadenie) a len sa priživuje na "mene" a kulte jednej vydarenej heist trilógie, ktorej silu tým pádom devalvuje, si naozaj nezaslúži vašu pozornosť. keby to malo aspoň nejaký "guilty pleasure" moment, ale ani to, nič. prázdne, chladné, nudné... ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (21)

  • Celosvětová premiéra proběhla 5. června 2018 v New Yorku. (Varan)

Súvisiace novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (viac)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (viac)

Reklama

Reklama