Reklama

Reklama

Debbina 8

  • Slovensko Debbina osmička (viac)
Trailer 4
USA, 2018, 110 min

Réžia:

Gary Ross

Kamera:

Eigil Bryld

Hrajú:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

5 rokov, 8 mesiacov a 12 dní…Presne tak dlho plánovala Debbie Ocean (Sandra Bullock) najväčšiu lúpež svojho života. A presne vie, čo musí spraviť – zostaviť tím z najlepších expertiek vo svojom odbore. Spolu s parťáčkou Lou Miller (Cate Blanchett) získali do svojej skupiny – šperkárku Amitu (Kaling), pouličnú podvodníčku Constance (Awkwafina), najlepšiu priekupníčku na kradnutý tovar Tammy (Paulson), hackerku Nine Ball (Rihanna) a módnu dizajnérku (Bonham Carter). Cieľ je jasný - $150 miliónov dolárov v diamantoch – presne tých, ktoré budú na krku svetoznámej herečky Daphne Kluger (Hathaway) a tá bude stredobodom pozornosti najväčšej udalosti roka, bál MET Gala. (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer 4

Recenzie (370)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Treťotriedna variácia na Soderberghovu trilógiu, ktorá sa snaží imitovať predlohu, ale výsledok je k smrti nevtipný, fádny, tupý heist bez akéhokoľvek napätia - a napriek móde a ženskému osadenstvu - i bez štýlu. Jediné, čo tu stojí za zmienku, je famózna Anne Hathaway, ktorá si užíva rolu rozmaznanej hollywoodskej hviezdičky. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

V podstate nejde o nič iné, iba remake prvých Parťákov, len so ženským obsadením. Všetko, okrem veľkých hviezd, je ale poddimenzované. Nakoniec má divák z výsledku dojem, že tu pri samotnej lúpeži šlo iba o to, aby sa na kamere na pár sekúnd ukázali svetové celebrity rôznych profesií, čo poteší možno povrchné paničky, ale priaznivcov kvalitných heist záležitostí sotva. Ide o neškodný priemer a keďže prvý Soderberghov diel odo mňa dostal plnú paľbu, tak pri niečom, čo je o dve triedy slabšie, to aritmeticky vychádza na 60%, dojem je však ešte o niečo slabší. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Podobne, ako ma svojím spôsobom potešilo ženské preobsadenie KROTITEĽOV DUCHOV, aj tento ďalší feministický kúsok na motívy ´´mužského´´ námetu, mi spôsobil príjemné chvíle strávené pred obrazovkou. A to dokonca ešte s omnoho väčšou dynamikou, ako spomínané paranormálne javy skúmajúce baby. Je to viditeľne film svojej doby ( všetko sa teraz krúti okolo gender problémov bla bla bla ), ale aj napriek tomu je to svižná lúpežnícka zábava, ktorú by som označil za to najlepšie ( tí ,,rýchlozbesilí,, sú predsa len iná kategória ) od DANNYHO JEDENÁSTKY. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Zaujalo ma to viac ako Dannyho parťáci, ktorých vlastne ani neviem či som nejakú časť dopozeral ž do konca. Hlavne začiatok bol dobrý v podobe pár podarených trikov ako si ľahko" zarobiť. K tomu občasný vtip. Neskôr to však skĺzlo do rutiny v podobe plánovania, čo ma už tak nebavilo, aj keď uznávam, niektoré nápady boli zaujímavé. Našťastie tu vystupoval Clúnyj iba na fotke, takže s čistým svedomím priemer. 60/100 ()

Goldbeater 

všetky recenzie používateľa

Unavený, uměle vyšňořený, na efekt dělaný dámský plagiát (nikoliv spin-off) Dannyho parťáků, v němž každý pokus o humor... a vlastně veškerý pokus o cokoliv končí křečí. Debbie a její parťačky si mohou podat ruce s Ghostbusters Paula Feiga a vzájemně se dělit o post dvou nejlínějších cash grabů posledních let. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (21)

  • Osem hlavných herečiek vlastní dokopy 4 Oscarov, 2 ceny Emmy, 9 cien Grammy, 6 Zlatých Glóbusov, 5 cien BAFTA a 10 cien SAG. (dwdb)

Súvisiace novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (viac)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (viac)

Reklama

Reklama