Reklama

Reklama

Králik Peter

  • Česko Králíček Petr (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Rebelský králik Peter žije svoj veselý bezstarostný život spolu s ostatnými zvieratami na farme. Nový majiteľ statku sa však o svoj životný priestor deliť nemieni - a už vôbec nie so zvieratami. Začína sa tak bizarná vojna o teritórium medzi ním a obyvateľmi záhrady. (Itafilm)

Videá (12)

Trailer 3

Recenzie (205)

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Parádní "zvířátkovská" komedie necílí jenom na děti, zdaleka – překvapí totiž množstvím (britsky) inteligentního, až sofistikovaného humoru často s meta náběhy. Roztomilí digitální chlupáči mají skvěle vykreslené charaktery (a charakterové vady :)), lidské postavy přes jasné zjednodušení také, nikdo neotravuje a přehnaně infantilně se nešklebí. Přehledný skečovitý příběh svižně ubíhá a jestli hledáte nepodbízivou zábavu pro celou rodinu, plně doporučuji. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Dějově naprosto banální, ale líbí se mi, jak dokázali tvůrci dokázali ryze dětskou knížku zmodernizovat a vkusně přizpůsobit současnému divákovi. Zajíci jsou jak roztomilí, tak i správňácky oprsklí, má to překvapivě dynamiku a hlavně je to natřískané situačním humorem od začátku do konce (kohout a jelen vedou), takže se očekávaná nuda nekonala. Jen ty až příliš moderní hudební vsuvky... ale jó, i ty byly nakonec docela snesitelné. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $50miliónovTržby USA $115,253,424Tržby Celosvetovo $351,266,433Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,529,727Tržby za predaj DVD v USA $8,532,037║ Za pár šúp pohodový rodinný film z rangu Padingtona. Z občas troška prďáckym humorom ale zatiaľ ešte v znesiteľných mantineloch. Časom počítam že tieto filmy začnú byť otravné ako postupne sa stali Chipmankovia. Ale zatiaľ dobre, herci fajn. /60%/ ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Pán McGregor zomrie a na jeho miesto sa nasťahuje jeho synovec. Ten sa snaží vyhnať králiky, ako starým spôsobom (krompáčom), tak moderným (elektrickými ohrádkami alebo výbušninami). A tu sa objavuje najväčšia vada na kráse tejto detskej rozprávky. Králiček Petr nemá problém s tým niekomu ublížiť alebo ho dokonca zabiť. (Dokonca sa raduje z toho, že pán McGregor zomrie.) Možno to jednoducho tvorcovia trochu prehnali, aby záverečné ponaučenie naozaj vyznelo a aby do filmu dostali pár vtipných scén. Otázkou ale je, či už nie sme v dobe, keď králiček s mrkvičkou už v rozprávke nikoho neohromí a je potrebné, aby z neho bol ľstivý záškodník. Agresivita navyše ostro kontrastuje s podarenou animáciou. Králiky pôsobia ako živí, leskne sa im kožúšok aj oči, pri skokoch sa im pohybujú svaly presne ako živým králikom a navyše sú neuveriteľne roztomilí. Rovnako prirodzene vyzerajú aj ostatné zvieratá. ()

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Animačně naprosto luxusní animák. Příběhově to však trošku pokulhává. Celý příběh je založen na tom, že zajíc Petr je hrozný provokatér a škodí McGregorům. A to je špatně, mně ti králící celý film štvali, protože jenom dělali neplechu. Tvůrci si mysleli, že to bude vtipné po celou dobu, ale já byl na straně Thomase. Kdyby to bylo jenom místy, tak by to bylo fajn, ale nejde na tom udělat celou hlavní zápletku. Alespoň se mi líbily pasáže mezi Thomasem (Domhnall Gleeson) a Beou (Rose Byrne), ty byly hezké. :-) Edit: Po druhém a třetím zhlédnutí se mi to líbí více, celá rodina se u toho filmu nasmála. ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2018 v Los Angeles. (Varan)
  • Málokterému filmu bylo povoleno natáčení v obchodě Harrods, Králíčkovi Petrovi se to povedlo. Natáčelo se přes noc, když byl obchod zavřený. (griph)

Reklama

Reklama