Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keby šlo všetko podľa plánov drogového baróna Barilla (Willem Dafoe), v Mexiku by onedlho malo dôjsť k zmene vládnej moci – s výdatnou pomocou generála Marqueza (Gerardo Vigil) totiž plánuje zosadiť úradujúceho prezidenta krajiny (Pedro Armendáriz Jr.)! Správy o tom sa medzičasom doniesli aj agentovi CIA Sandsovi (Johnny Depp), ktorý sa rozhodol angažovať bezmenného Mariachiho (Antonio Banderas). Charizmatický gitarista má zhýralého generála zabiť – ale až po tom, ako ten splní svoju zlovestnú úlohu! Sands veľmi dobre vie, prečo si na túto špinavú prácu vybral práve Mariachiho... Ten má totiž s generálom Marquezom ešte nejaké nevybavené účty: práve generál je totiž zodpovedný za smrť jeho milovanej Caroliny (Salma Hayek) a ich spoločnej dcérky! Pochopiteľne túži po pomste. A ak si popritom privyrobí ešte aj zopár dolárov... Prečo nie? Kým Barillo a Marquez intenzívne pokračujú v príprave útoku, ani temný muzikant nezaháľa: požiadal totiž svojich niekdajších spoločníkov a verných priateľov Lorenza (Enrique Iglesias) a Fidea (Marco Leonardi), aby ho podporili a pomohli mu. Dve otázky však stále viac a viac vystupujú do popredia: aké sú vlastne skutočné Sandsove motívy a čo presne chce svojimi sprisahaneckými plánmi dosiahnuť? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (471)

ripo 

všetky recenzie používateľa

Mexický guláš - to by mal byť podtitul tohoto filmu.... Po zhliadnutí Desperada, som od Rodrigueza očakával opäť akčnú pecku so skvelým strihom a báječnou hudbou. Ostala len hudba ... aj to len vďaka chytľavým mexickým gitarovým melódiám. Počas celého filmu som mal pred očami chaos, nedokonalé akčné scény, v mnohých momentoch až preštylizované. Pod chabé hodnotenie sa podpísal scenár. Ale aký scenár, také hodnotenie. Škoda ho. Bola to premárnená šanca, ako nadviazať na úspech Desperada ....... ()

Gimli 

všetky recenzie používateľa

Jedna hvezdicka je za Johnnyho Deppa a hudbu. Jinak je treti dil mariachi trilogie naprosto nezvladnuty. Vypraveni je zmatene, pribeh zbytecne prekombinovany. Elegance a vtip prvnich dvou dilu jsou ty tam. Akcni sceny (snad krome napadu s okovy) jsou jen horsi verzi jiz videneho v El Mariachim a Desperadovi. Ztrata casu, penez a jedno velke zklamani. ()

Reklama

Big Bear 

všetky recenzie používateľa

Děj je krapet zamotaný pravda, ale silná koncetrace herců slavných jmen potěšila. Co se vysoce vyvyšuje je soundtrack. Je neuvěřitelé, že režii, scénář, kameru i hudbu má na svědomí jeden jedinej chlápek... Od Rodrigueze jsem ale zvyklý na lepší kousky... Pokud tohle měl být návrat k Desperadovi, tak se až tak nepovedl... Tři mexické dolary. * * * ()

Renton 

všetky recenzie používateľa

Scénář: Robert Rodriguez .. Nevím, kde by tento flick skončilo bez Deppa a hudby. Abych se přiznal, scénář a politika v něm mi nijak nevadila, ikdyž vyprávění bylo přeci jen trochu zmatené.. Ale akční scény, ty mě nebraly téměř vůbec! Už v Desperado mě nudilo pořád to stejné - jeden proti 'stu', všichni stříly ale jen El se strefuje (a nejlépe rovnou do hlavy). Tohle jsem ještě přežil Tenkrát v Komandu, od te doby to moc nemusím.. 50%. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Načo sa rozpisovať. Veď všetci vieme o čom je snímok "Vtedy v Mexiku". Takže odcitujem len text songu pražskej kapely Tři Sestry, ktorý podľa mňa najlepšie vystihuje atmosféru tohto snímku. "Kolem kaktusy, je horko tak to si na hlavu nasadím sombrero grande. Viva Zapata! Mě hoří za pata - mám v Porto Pueblo rande. Snad má mě ráda a piňacoláda. Na cestu neškodí, když je chlap macho. Do kapsy tortilly a láhev tequilly. Má milá mi přihřeje nachos. Strašlivý vedro a můj mezek Pedro klopýtá okolo malého ranče. A to není celý, taky je skvělý, že tu slyším výt Komanče. Jsem speedy Gonzalez, však radši bych zalez tam, kde je nejbližší kojotí nora. Však nehledě k tomu, že pospíchám domu, mě vyhlíží krásná seňora. Vylétla kulka, z mé hlavy je půlka, než jsem spad, už bylo od krve poncho. Teď nade mnou stojí, už pět neděl svoji, má milá a sousedů Pancho. Mexiko, Mexiko sombrero grande tequilla. Donde esta zapateria, čeká mě milá. *** ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (21)

  • V době natáčení režisér Robert Rodriguez hledal kapelu, která by zněla jako Los Lobos, ale nemusel by za ní jezdit z texaského Austinu do Kalifornie. Kolega Carl Thiel mu ukázal Del Castillo. Rodriguez byl nadšen a spolupráci navázal tak, že Ricka Del Castillo požádal o lekce hry na kytaru. Pak mu začal nosit ukázky z filmu a ptal se, co by k tomu zahrál. První scénou, které dal Rick Del Castillo zvuk, byla chvíle, kdy Carolina (Salma Hayek) odhalí sadu nožů pod sukní. Rick Del Castillo také hrál za El Mariachiho (Antonio Banderas) těžké kytarové pasáže. Spolupráce vyvrcholila založením Rodriguezovy dvorní kapely Chingon. (Mautycka)
  • Snímka vyšla aj pod názvami El Mariachi 3 či Legend of Mexico. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené