Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prišla jar a zvieratká sa prebrali zo zimného spánku. Zisťujú, že uprostred ich domova zrazu vyrástla vysoká zelená vec - živý plot. Medvedík čistotný menom RJ sa postaví na čelo zvieratiek ktoré sa rozhodnú svet „Za plotom“ preskúmať, čo samo o sebe spôsobí rad napínavých a zábavných momentov. (TV Markíza)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (496)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Ďaľší animovaný film a zasa to isté. Partia zvieracích hrdinov s ľudskými vlastnosťami sa snaží zabaviť predovšetkým najmenších divákov. Trocha poučenia, nadmiera bláznivého pobehovania, zopár vtipov pre zasmiatie, sem tam nejaká parafráza, ale hlavne profesionálne 3D animácie. Nie je to špatné, no už to na mňa prestáva fungovať. Farebný svet rodinných animákov akosi začína šednúť. *** ()

zdepapepa 

všetky recenzie používateľa

Nechápu vás ostatní, podle mě se tento rádoby vtipný snímek pouze veze na úspěšnosti ostatních děl, je tu pár vtípků, dabing je též z řady kvalitních. Jen se nemůžu zbavit pocitu že to všechno už tu bylo a v lepším provedení. Například veverka zde a v Karcoolce (tam byla lepší). Možná proto že jsem Karcoolku viděl první, ale když si animáče kradou i charaktery, tak je trochu problém u scénáristů řekl bych... ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

V roku 2006, keď som bol na tom v lete v kine, po celom dni na zlatých pieskoch, bol tento filmík pre mňa nadmieru dobrou zábavou. Vydarených fórikov bolo viac, ako je obvyklé aj na Dreamworks. Dnes, keď už som starší, by som znovu do toho nešiel. To ale neznamená, že budem kvôli tomu znižovať hodnotenie. Dreamworks prácou pre staršie publikum začali a skončili dvoma Shrekmi. ()

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Hilaaaaarious!!! Už dávno som nemal tak komplexný pocit uspokojenia. Film, ktorý každou sekundou myslí rovnako na detského, ako aj odrasteného diváka. Navyše je to jedna veľká škola permanentnej gradácie, kedy poväčšine prvá pointa v rámci určitej sekvencie je z hľadiska napätia a zábavy iba začiatkom... ;-) ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Všetko je tu tak detské, milé, hrajkavé a zároveň tak hlboké, inteligentné a vyspelé. Neotrepaný, čo do dĺžky krátky, no o to srdečnejší príbeh s postavičkami, ktoré sú proste na zožranie. Tomu pomohla aj skvelá vypiplaná grafika s rozkošnými zvieratkami, vyladenými nápadíkmi a milým dabingom. Spočiatku vidno však, že sa to ešte len rozbieha a nie každý záber bol vtipný. A čo je najsmutnejšie, tak to ostane skoro až do konca. 70%. ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (16)

  • Adaptace známého komiksového stripu vydělala během prvního severoamerického víkendu (19.–21. 5. 2006) 38,4 mil. amerických dolarů. Celkový hrubý výdělek v domovských kinech nakonec byl 155 milionů, ten celosvětový pak 339,8 mil. (imro)
  • 237členný štáb pracoval na filmu více než 3 roky. (Karlos80)

Reklama

Reklama