Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Horor

Obľúbené filmy (5)

Pán a pani Smithovci

Pán a pani Smithovci (2005)

Skvely akcny film ktory zaujme nejedneho divaka svojou originalitou a vtipnostou. Brad a Angelina su taki mili spolu (: naozaj sa tam velmi hodia a aj ked je viac rozhovorov ako akcie, vobec to nevadi pretoze sa ohromne bavite. Velmi zaujimave je sledovat tie tvare a cakat kym sa nieco nepresvihne, ci ma nahodou neobjavi ako nema, celkovo je to take nacasovane az umele. Ale to mi nebrani v tom aby si pan a pani smithovci zasluzili plne hodnotenie. Letny trhak ktory sa urcite oplati pozriet.

Ostrov

Ostrov (2005)

Velmi dobry film ktory som mal moznost pozriet si nedavno a musim povedat, ze to boli naozaj prijemne prezite dve hodinky sledovania. Ja som vazne az do konca filmu nevedel, ze Lincoln 6 echo je vlastne obi wan kenobi :)) to robia tie fuzy. Film je vazne spracovany perfektne, na zaciatku by Vas nikdy nenapadlo, ze ostrov vlastne neexistuje kedze aj na zaciatku bola snimka prave na ostrov. Obsadenie vynikajuce, efekty takisto a musim pochvalit aj vyborny cesky dabing. Proste tento film je kusok pod mrakmi :) nad sa dostali len vazne hviezdy. To nebrani aby som tento film nemohol ohodnotit plnymi 5 hviezdickami.

Za plotom

Za plotom (2006)

Velmi dobre zvladnuty animovany film. Graficky je to spravene velmi dobre, postavy su naozaj jedinecne a nenapodobitelne. K obsahu, je to skvele, dost casto som sa na tom smial hlavne na scene so skunkom a kocurom. Bohuzial sa tam nachadzali aj veci ktore mi pripadali nerealne aj na animovany film :)))) ten atomovy vybuch pri otvoreni balicka s chipsami alebo motor ktory sa nejak zazracne upevnil na vozik a vyletel do vzduchu. Celkovo je to velmi mile a ma to tak 4,4 hviezdicky... bohuzial po zaokruhleni :) este ma hnevalo ze som to musel pocuvat s prisernym slovenskym dabingom a nemohol som si vypocut Bruca Willisa, Avril Lavigne alebo Catherine O'Hara.

Vojna svetov

Vojna svetov (2005)

Najvacsie prekvapenie ake som mohol zazit v kine. Zaciatok pribehu zacina ako kazdy normalny film, neusporiadana rodina, otec ktory nerobi to co by mal a deti, ktore su znacne rozcarovane z rodicov. Narozdiel od filmov typu Independence Day a pod. ste do deja filmu vtiahnuti hned co je znacne plus, ziadne vlady a ich nazory co by robili keby.. O napatie nie je nudza, vizualne efekty by si zasluzili oskara, opat tu mame vynikajuceho Toma Cruisa ktory podava svoj zivotny vykon a aj skvelu zacinajucu herecku Dakotu Fanning ktorej uverite uplne vsetko. Cely film je neskutocne napinavy a po skonceni z trochu nedomysleneho konca mate pocit, ze vam pod nohami cochvila zacne praskat zem a vyjde z nej velky robot. Film splnil svoj ucel a aj ked som od tohto filmu ocakaval velmi vela, splnil ho aj s urokmi. Film War of the Worlds je trhak leta 2005, pri ktorom sa neodtrhete zo stolicky!