Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prišla jar a zvieratká sa prebrali zo zimného spánku. Zisťujú, že uprostred ich domova zrazu vyrástla vysoká zelená vec - živý plot. Medvedík čistotný menom RJ sa postaví na čelo zvieratiek ktoré sa rozhodnú svet „Za plotom“ preskúmať, čo samo o sebe spôsobí rad napínavých a zábavných momentov. (TV Markíza)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (496)

Skejpr 

všetky recenzie používateľa

S odstupem času jeden z nejlepších animáků všech dob. Ideově mile zvrhlý, jen v naprostém minimu případů infantilní, po většinou naopak poměrně sofistikovaný a rafinovaný. Dále dokonale nadčasový a do nekonečna opakovatelný. A samozřejmě velice často poměrně geniální :) Scéná s objevováním plotu například. ()

Sawy 

všetky recenzie používateľa

Na tenhle film jsem šel do kina spíš z nudy,protože nic jiného nedávali.A byl jsem velice mile překvapen!Po zklamání jménem Madagaskar se u DreamWorks pochlapili a vypustili do světa svěží a velice zábavný animák,který sice není ničím výjimečný,ale svůj účel,tedy pobavit,splní perfektně.Auta se mi možná líbily o něco víc,ale na Pixar jen tak něco nemá:-)80 % ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa

Něco s pointou, něco bez ní, něco s myšlenkou, něco bez ní.. Něco s humorem, většinou bez něho.. Uteklo to příjemně, vyběhly titulky, ale cosi tomu scházelo. Pro mladší diváctvo to bude každého druhého měsíce důvod, proč prositi maminku, aby jim pustila dvd, já mám bohužel dojem, že mě zase někdo podceňuje. Naleštěné a průměrné nic, které se ke mně napodruhé určitě nedostane!! Nic pro odborníky na výživu.. ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Je pravdou,že animované rozprávky vážne nemusím!Taktiež je pravdou,že hollywood nás čím ďalej tým viac doslova"atakuje" animákmy(továreň na peniaze)!Niesom ztoho veľmi nadšený aj keď Over the Hedge má niečo do seba.V jednoduchosti je krása a na tomto snímku je to názorne vidieť-jednoduchý scénar,pár hlášok+snaživé grafické zobrazenie..!Animák u ktorého sa zasmeju obe strany publika(deti aj dospelý)!Tento snímok miestami pripomína bojové pole,ako z tých"najdrsnejších"filmov-akcie dostatok,tak ako komediálnych prvkov.Avšak nejide o 100% animák,aj tento snímok má svoje chyby ako napr.vizuálne efekty,ktoré by sa dali ešte určite doladiť-(ALE)Celkový dojem je viac než dobry o čom svedčí aj konečný zárobok! ()

Marius 

všetky recenzie používateľa

Dokedy ? Dokedy nás bude Hollywood bombardovať počítačovými animákmi, ktoré sú spravené podľa jednej schémy, objavujú sa v nich dookola tie isté charaktery, akurát v inom kabátiku ? Asi dovtedy, kým nedeľné kino pre celú rodinu bude „in“. Za plotom nie je dobrý animák. Je to film plný prevarených klišé s klasicky vymakanou 3D grafikou, film bez poriadneho príbehu s rodinno-mravoučným odkazom podaným tým najpovrchnejším a najprvoplánovejším spôsobom. Napriek tomu, že ako celok film nie je nič moc , niektoré časti celkom fungujú. Zasmial som sa totiž „až“ dvakrát – pri Hammyho speede a pri zmienke, že superskalpovač je nelegálny všade okrem Texasu. Obávam sa však, že ešte jeden až dva takéto animáky, a budem podobné záležitosti odpadovať. 3/10 ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (16)

  • RJ v jednu chvíli řekne: „My jíme, abychom žili, ale oni žijou, aby jedli!“ To je narážka na Sokrátesovu hlášku: „Nežijeme, abychom jedli, ale jíme, abychom žili.“ (Krop)
  • Vývoj filmu začal už v roce 1997, když studio Fox koupilo práva na komiks a chtělo vytvořit hraný film, kombinovaný s počítačově dotvořenými zvířátky. (imro)

Reklama

Reklama