Reklama

Reklama

Lovci myšlienok

  • Česko Lovci myšlenek (viac)
Trailer

Hrdinové tohoto filmu jsou členové FBI, kteří mají za úkol stát se odborníky na sériové vrahy, tzn. přijít na motiv, pochopit jejich myšlení a na tomto základě, vraha chytit a usvědčit. Tým sedmi mladých lidí je proto poslán na opuštěný ostrov, kde mají pod dozorem arogantního a sobeckého profesionála podstoupit závěrečný test. Jejich úkolem je vyřešit fiktivní případ sériového vraha. Horor nastává v okamžiku, kdy se na scéně objevuje vrah opravdový a postupně likviduje členy skupiny. Na každého z nich používá jiný druh děsivé pasti. Jak přibývá mrtvých a zároveň i stop, začíná být jasné, že vrahem je někdo z týmu a ne neznámá osoba. Podaří se dosud žijícím přátelům včas odhalit, kdo z nich má na svědomí mrtvé kamarády? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (291)

fallangell 

všetky recenzie používateľa

Tomuhle nametu by sluselo spis serialove podani, i ten strih by tomu odpovidal. Ale zbesile zabijeni skupiny agentu FBI, mezi kterymi je jeden vetsi posuk nez ten druhy, kdy vlastne o nic nejde, jelikoz je uplne jedno kdo prezije. Vam k srdci moc nepriroste a kratka stopaz tohoto filmu se tak stava strasne dlouhou. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to dosť dobrý thriller od Rennyho Harlina. Má veľmi dobrý príbeh o skupinke nádejných vyšetrovateľov FBI, špecialistov na správanie vrahov, ktorí majú pred sebou ešte jednu skúšku, vyšetriť pripravenú vraždu na opustenom ostrove. Lenže až časom zistia, že na ostrove je aj skutočný vrah, ktorý ich dobre pozná a len tak ich odtiaľ odísť nenechá. A kľudne môže byť aj jedným z nich. Spracovanie je na tom dobre, síce tu nič výraznejšie neprekvapí, približne všetko ide tak ako má, jedine identita vraha zostane utajená až do poslednej fázi filmu, ale aj tak si nemôžem sťažovať, dej je dostatočne zaujímavý po celý čas, ponúkne viacero zaujímavých situácií a veľmi dobre sa na to pozerá až do konca, keďže ani hluché miesta sa tu nenájdu. Čo sa týka samotnej akcie, tak som celkom spokojný, síce vraždy nie sú moc originálne, ale jednotlivé situácie sú pomerne zaujímavé, chválim dobrý nápad s hodinami, keď postavy vždy vedia čas, kedy niekto z nich zomrie, poteší aj niekoľko výborných prvkov ako usmrtenie pomocou vlastnej pištole, ale dobre je na tom aj zvyšná akcia. Ale aj tak najzaujímavejší je originálny záver v bazéne. Herecké obsadenie sa mi páči, síce Christian Slater a Val Kilmer, teda najzaujímavejšie mená z obsadenia tu až tak moc priestoru nemajú, ale aj tak je celková skupinka policajtov dobre vybraná na čele s Kathryn Morris a LL Cool J. S réžiou a technickou stránkou som nadmieru spokojný, Renny Harlin sa nestratil ani v tomto žánri, páči sa mi vizuál, výsledok je viac než dostatočný. Lovci myšlienok určite nie je žiadny kult, ale ani mu nemám čo výraznejšie vytknúť, páči sa mi príbeh, postavy a aj akcia, oplatí sa pozrieť aj viackrát. Objektívna kvalita filmu- 68%, film sa páči mne na 74%. ()

Reklama

TeeAge

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Wayne Kramer, Kevin Brodbin, Ehren Kruger (uncredited) / Story by Wayne Kramer | Hudba: Toumas Kantelinen | Produkcia: Cary Brokaw, Akiva Goldsman, Robert F. Newmyer, Jeffrey Silver, Rebecca Spiklings | Distribúcia: Dimension Films (USA), Columbia Pictures (Worldwide) | Štúdio: Columbia | Rozpočet: 27 miliónov $ | Tržby: 21,148,829 $ || ()

Dannysek4U 

všetky recenzie používateľa

Tak moc to mohlo bejt pekny, tech napadu jako napriklad finalni souboj v bazene, to relativne novy prostredi... a pritom je to tak nehorazna sracka plna nelogicnosti a kiksu. To by jeden brecel. Hodne tady lidi pisou, ze ve svym zanru nadprumer - boha, v jakym zanru? Vzdyt tady se patla vsechno dohromady a nakonec je z toho zemlovka jak svin. Sladka, slana, kysela i horka, proste k nesezrani :o( ()

Rockwood 

všetky recenzie používateľa

No tak tenhle film si ode mě zaslouží čtyři hvězdičky. Příběh a celkový námět je dobrý. Když přišla první pastička při které zahynul jeden z teamu, tak to byl pro mě docela šok. Už kvůli tomu že se mi jevil tak nějak jako hlavní hrdina, který věechno přežije a on jako první. Což si u mě vybudovalo velké plus. A pak už to pěkně narůstalo. Jako první polovina filmu vás nechala aby jste si mysleli kdo to může být, od poloviny už ste si mysleli kdo to je, kvůli přemýšlení těch postav a nakonec to vypadalo na někoho jiného a pak to byl zase někdo jiný. Trochu zamotané, dobře promyšlené, dobře vychytané. Mě se to líbilo. ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (6)

Reklama

Reklama