Reklama

Reklama

Holidays

Trailer 1
Komédia / Horor / Poviedkový
USA, 2016, 105 min
(ďalšie profesie)

Hororová antológia, ktorá ukazuje významné sviatky v drsnom prevedení.
1. Deň svätého Valentína. Mladá plavkyňa je terčom posmechu ostatných dievčat, pretože je zaľúbená do svojho trénera. Na deň svätého Valentína sa však rozhodne, že so všetkými posmeškami navždy skoncuje.
2. Deň svätého Patrika. Utiahnuté dievča začne svojej učiteľke odovzdávať namiesto školských prác zvláštne symboly. Život učiteľky sa začne postupne obracať hore nohami, pretože to, čo malé dievčatko prináša, jej spôsobí najťažšie chvíle jej života.
3. Veľká noc. Malé dievčatko je ešte príliš nevyspelé na to, aby pochopilo kresťanské tradície o zmŕtvychvstaní Ježiša Krista, takže sa jej matka neobťažuje s ich vysvetľovaním. Keď sa však dievča uprostred noci prebudí, stretne v dome neznámeho návštevníka, ktorý jej pomôže odhaliť tajomstvá Veľkej noci.
4. Deň matiek. Žena musí navštíviť lekárku, pretože po každom pohlavnom styku napriek používaniu ochrany otehotnie. Tá jej odporučí návštevu uzatvorenej komunity v púšti, ktorá by jej mohla pomôcť s jej problémom. Táto komunita má však liečebné metódy, ktoré nie sú vôbec príjemné.
5. Deň otcov. Dlhé roky po zmiznutí otca obdrží jeho dcéra pásku s nahrávkami, ktoré nahral vo chvíľach pred zmiznutím. Sľúbi jej, že sa môžu stretnúť, a dá jej inštrukcie k tomu, aby sa dostala na miesto stretnutia. Na mieste ju však čaká oveľa väčšie prekvapenie, než je otec, ktorého dlhé roky nevidela.
6. Halloween. Muž, ktorý podniká v oblasti pornografie a ponúka služby dievčat, ktoré sa predvádzajú pred kamerou, odmietne dať svojím dievčatám deň voľna počas Halloweenu. Dievčatá sa teda rozhodnú, že si usporiadajú halloweensku oslavu v ich príbytku. Pre ich šéfa to všal nebude len obyčajná strašidelná halloweenska oslava, ale najdesivejší zážitok jeho života.
7. Vianoce. Mužovi sa na poslednú chvíľu nepodarí kúpiť vytúžený darček pre jeho syna, takže sa ho rozhodne získať nespravodlivou cestou. Darčekom sú parádne okuliare, ktoré používateľovi ukážu všetko, čo si jeho myseľ predstaví. Keďže ich však získal nespravodlivo, okuliare mu ukazujú hlavne jeho poškvrnené svedomie.
8. Nový rok. Spoznávanie partnera online je v poslednom čase veľmi obľúbené. Keď sa dvom osamelým ľuďom ukáže zhoda 96 %, je veľmi pravdepodobné, že si budú rozumieť. Problémom je však to, že nikdy neviete, kto je na druhej strane, až kým ho nestretnete. Vaše rande potom nemusí dopadnúť celkom podľa vašich predstáv... (Marceloo)

(viac)

Galéria (10)

Reklama

Reklama