Reklama

Reklama

VOD (1)

Dr. Brenner vyslýchá Hoppera a Joyce, zatímco kluci čekají s Eleven v tělocvičně. Ve Willově domě se Nancy s Jonathanem připravují na souboj. (Netflix)

Recenzie (46)

Wiikii 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mám rád napětí, gradaci, spojování vodítek a příběhů do sebe, parádní hudbu jako doprovod, hororové jumpscary, atd... Tohle vše a ještě více Stranger Things v první sérii nabízí, ale poslední díl byl o mnohé z tohoto ochuzen naúkor akce, která samozřejmě musí jít ruku v ruce se závěrem prvního roku tohoto seriálu. Mně sice tento ActionEnd tak WOW nepřišel, jako většině diváků, mně se více zamlovaly předešlé díly, leč těším se na další rok a nejspíš na něj hnedka skočím :)... ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Šerif Hooper a Joyce uzavrú dohodu s doktorom Brennerom a vstúpia do paralelného sveta, kde sa im podarí nájsť Willa. Steve prichádza za Jonathanom, aby sa mu ospravedlnil a zistí, že je uňho Nancy a spolu sa pustia do boja s monštrom a zrania ho, zachráni sa však útekom do druhej dimenzie. Brennerov tým prichádza do školy, aby chytili El, tá ich zastaví avšak stratí vedomie. Monštrum sa objaví v škole a zabije Brennera, Mikea a kamarátov pred nímochráni El, sama sa však stratí. Will sa po zotavení v nemocnici vráti ku kamarátom a k rodine. Stále však občas vidí druhú dimenziu a nie je to jediné, čo ho z paralelnom dimenziou spája. Šerif Hooper prináša do lesa sušienky...No, tak konečne našli Willa avšak musím povedať že toľko ospevované Stranger Things boli pre mňa miernym sklamaním. V seriály nie je postava, ktorá by Vám prirástla k srdcu a ani záporné postavy nie sú ako Ramsey Bolton a kedže aj dej je pomerne ľahko predvídateľný jeho vysoké hodnotenie ide na vrub masívnej reklame, pretože človek má strach otvoriť už aj konzervu bez obáv z toho, že naňho odtiaľ nevyskočí Netflix a Stranger Things. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Viete prečo sa táto vecička stala popkultúrnym fenoménom? Ľudia sú proste unavený a znechutený z dnešnej neživotnej, od progresivity odporne páchnucej a ľudsky zanedbanej doby. Nostalgia sa čoraz viac stáva nástrojom, s ktorým ľudia dokážu v tomto dojeb@nom svete prežiť. Vďaka za projekty, ako je TENTO! ()

David.Darco 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

FInále se vším všudy. V perfektných lokáciách. Komu nenaháňala hrôzu prázdna budova veľkej školy pri prespávačke ? Ale najmä vizuálne neskutočne vydarený svet upside down. Nechápem ako sa dá v seriálovej tvorbe takto perfektne vyriešiť efekty, ale mnohé filmy s omnoho vyšším rozpočtom by sa mohli hanbiť. Happy Christmas a skvelá pieseň zo Sám doma... alebo... nie všetko ostalo vyriešené. Hawkins je mestečko plné zvláštnych úkazov, slimákov v kanalizácii a miznúcich vaflí. Teším sa ďalej. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Takže, finále poslednej časti bolo neuveriteľné. Kým predošlá epizóda pripomínala skôr E.T mimozemšťana, táto išla surovo na VEC. Záchrana chlapca a boje s monštrom boli skvelé (škoda slabého CGI ale dá sa to vydržať) Záver pekne ukončený (ako v Twin Peaks) pri zrkadle. Takže už iba toľko, že sa teším na druhú sériu. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (2)

  • Při boji s nestvůrou v budově školy je vidět v jedné třídě periodická tabulka prvků. V 80. letech 20. století ještě některé nebyly objeveny, tudíž neměly svá jména a proto na tabulce nemohly být uvedeny. Z tohoto hlediska je evidentní, že tabulka pochází z pozdější doby. než se seriál odehrává. (czKarlos)
  • V epizodě zazní píseň „When It's Cold I'd Like To Die“ od Mobyho. (Duoscop)

Reklama

Reklama