Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy shání Barb a dělá si čím dál větší starosti. Zjistí taky, co udělal Jonathan. Joyce je přesvědčená, že se s ní Will snaží komunikovat. (Netflix)

Recenzie (51)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Odvíjame sa hneď v niekoľkých rovinách. Chlapci za pomoci divného divčatka hľadajú Willa. Nancy hľadá Barb. Joyce komunikuje s Willom. Hooper v prípadoch stále niečo nehrá. Prevedenie: Konečne sa atmosféra detskej scifi komédie mení na temnú scifi drámu. A vo veľa ohľadoch to sérií prospieva aspoň teda v mojich očiach. Pocity: Neustále sa motáme okolo horúcej kaše a niečo vo je zvedavé kam sa bude príbeh odvíjať a niečo vo mne je zas znudené a hovorí mi aby som to už vypol. Zatiaľ pokračujem dúfam že to nebude mega debilné rozuzlenie lebo inak sa sklamem veľmi v tunajšom hodnotení seriálov. 60% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Eepizóda, ktorá rozhodne, či vás seriál definitívne chytí, alebo dáte prednosť radšej niečomu odlišnému. Začína sa hrať už dosť na city, ale v tom dobrom zmysle slova. K slovu sa dostáva aj otázka studenej vojny, tá tu bola prítomná od začiatku, len je to vyslovené nahlas. Tvorcovia nás dávajú prvýkrát skutočne nazrieť do druhého sveta, i keď iba na pár okamihov. A konečne funguje poriadne aj gradácia v závere a vytvára napätie, čo bude ďalej. ()

Reklama

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Klasický koncept vlády ktorá utajuje "top secret" plán ma strašne baví.. Mysteriózne prvky fungujú a ľúbi sa mi, že odkrývajú tajomstvá, pomaličky, ale isto. Zdá sa, že matka strateného chlapčeka prichádza o rozum. Ona však prichádza nato, že jej syn sa nachádza v inej dimenzii a nemôže sa odtiaľ dostať.. Ďalšia obeť, tučnučká Barb už tiež skončila pod nánosom slizu v inej dimenzii, no čo sa stalo s ňou nikto nevie.. Podozrenie šerifa už začína padať na tajnú základňu v lese. Troška chaotickejšia časť. .Ale kvalitu si to stále drží. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Děj třetí epizody se ubírá cestou různých pátrání. Tato pátrání vede šerif, Mikeova parta i Nancy a ukazuje se, že minimálně jedno z nich už nemůže přinést pozitivní výsledek. Je škoda, že Willovu matku hraje právě Winona Ryder, tato postava mohla být jednou z nejzajímavějších, ale za současného stavu vždy doufám, že scéna s ní rychle skončí. ()

David.Darco 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ak vás niekedy mala nejaká epizóda donútiť pozerať ST ďalej, je to jednoznačne táto. Všetkého tu je akosi viac. Nadprirodzených prvkov, flashbackov a teda originu záhadnej postavy, romantický motív, motív priateľstva. Atmosféra by sa dala krájať. Seriál je v podstate zmeskou klišé ktoré poznáme z teen drám, sci-fi filmov, konšpiračných mysterióznych filmov a hororov (abeceda ako forma komunikácie) ale je to tak neodolateľne príťažlivá zmeska konvencií, že sa len ťažko bránim ešte silnejším sympatiám. Pripomínam, že seriál pozerám druhý krát. P.S. - milujem hru so svetielkami a záverečnú scénu v kaňone. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (7)

  • Z novinového článku v knihovně se můžeme dočíst, že doktor Brenner (Matthew Modine) pracoval na projektu MKULTRA. CIA ve skutečnosti vyvinulo stejnojmenný program zaměřený na výzkum telekineze a dalších forem ovládání mysli. (HellFire)

Reklama

Reklama