Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantný Samuel si užíva bezstarostný život na francúzskej Riviére. jedného dňa ho však navštívi víkendový flirt Kristin a oznámi mu, že dieťa, ktoré drží v náručí – je jeho. Odovzdá mu dievčatko a utečie. Samuel vyráža s malou Glóriou do Londýna, kde Kristin márne hľadá. Nakoniec mu nezostáva nič iné, než si nájsť prácu a vo veľkomeste sa usadiť. Samuel sa očarujúcim spôsobom púšťa do výchovy malej Glórie. Počas nasledujúcich ôsmich rokov sa ukáže, že je nielen milujúcim, ale tiež hodne neštandardným otcom. S humorom sa vysporiadava s nástrahami každodenného života osamelého Francúza v londýne. Rodinná idylka sa však rýchlo zmení, keď sa zničoho nič, pred jeho dvermi objaví Kristin... (Continental film)

(viac)

Videá (14)

Trailer 1

Recenzie (364)

Flego 

všetky recenzie používateľa

Tento námet je presne vypočítaný na emócie diváka a bolo len otázkou, ako sa s tým tvorcovia vysporiadajú. Lebo mohli skĺznuť do patetického dojáku s potokmi sĺz, ale mohli z toho urobiť aj vkusnú dramédiu. Prikláńam sa k druhej možnosti, a v tom má snímok svoju silu. Omar Sy to vie, dokázal to dávnejšie, opäť ponúkol odľahčený pohĺad na vážne veci a možno pridal aj niečo z hereckého umenia. Film hraje na city, niekedy aj utečie zlým smerom, ale stále je zábavný, umiernený a vkusný. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Strašně mě mrzí, že jsem film nestihl v kině. Takovouhle dávku patosu si dám vždycky velice rád. Omar Sy je jistota a jakmile jsem zjistil, že se chystá ambiciozní kousek podobný Nedotknutelným, tak jsem se začal hrozně těšit. A nakonec jsem viděl přesně to, v co jsem doufal. Skvělý feel good kousek s mladou a fantastickou hlavní hrdinkou, který sice malinko ztratí dech před posledním aktem, jenže závěrem to bez problému vynahradí. Doufám, že přijdou Francouzi brzy opět s něčím tak suprovým...9/10 ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

"Omar Sy" opätovne v hlavnej úlohe svojsky citlivého chlapíka. Po skvostnom opatrovateľskom "Intouchables", tento krát nečakane v roli otca. Veľký sympaťák je tento "mahagón", pričom "len" vďaka nemu zrejme tento snímok dosahuje tieto výšiny. emocionálne, i keď v mnohým prípadoch, totálne pritiahnuté za vlasy, nereálne, bez vysvetlenia, bez scenára, ktorý čokoľvek vysvetlí ... ()

kajas 

všetky recenzie používateľa

Čekala jsem francouzskou verzi "Kramerová versus Kramer" a dostala jsem v podstatě její hodně odlehčenou verzi. Prvním dvaceti minutám kraluje Omar se svým komediálním talentem, představitelka malé Glorie (taky Gloria, ha!) mu následně zdatně sekunduje. Jejich životní styl je neuvěřitelný a nepůsobí příliš reálně, ale já jsem si tu jízdu užívala s nimi, nenáviděla jsem Kristin a na závěr jsem si i poplakala (z důvodu, který by mě po přečtení synopse a zhlédnutí traileru vůbec nenapadl...). ()

boshke 

všetky recenzie používateľa

SPOILERS! Strašně pitomej, neskutečně na city hrající vykalkulovanej konstrukt. Proti Omarovi nic nemám, ale hraje tu zase takového vysmátého, pozitivního debílka jako v The Intouchables. Což o to, vtip funguje, za pochvalu stojí hlavně obtoustlá buzna Bernie, která mne bavila. Ale celé je to taková dvouhodinová kolekce deus ex machin, naši dvoučlennou rodinu stíhá jedna krutá rána osudu za druhou - nestačí jeblá matka (#kramervskramer) ani prolhanej fotr, přidáme ještě pointu se semínkem a dozdobíme trochou zhoubné, neléčitelné nemoci -, aby bylo hodně hodně veselo. Ve finále to vůbec pateticky netlačí na pilu a nechce se vám zardousit všech šest (!) scénáristů. Fakt ne... 50% ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)
  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)

Reklama

Reklama