Reklama

Reklama

Hotel Transylvánia 3: Strašidelná dovolenka

  • Česko Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená (viac)
Trailer 6

Obsahy(1)

V najnovšom pokračovaní série Hotel Transylvánia sa Drakula, Mavis, Jonny a zvyšok  partie vydávajú na dovolenkovú plavbu na výletnej lodi. Všetko nasvedčuje tomu, že si od zvyčajných problémov na chvíľu oddýchnu, až do momentu, kedy sa Drakula nezamiluje do šarmantej kapitánky lode, Eriky. Hlava upírskej rodiny však netuší, že jeho nová láska je v skutočnosti potomkom legendárneho lovca upírov… (Itafilm)

(viac)

Videá (5)

Trailer 6

Recenzie (203)

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Lidi zase přišli, jdeme točit dál, dokud nebudeme mít pokoj. Je to hlučné, rychlé a barevné, jestli vám to stačí, budete se skvěle bavit. Jinak humoru povážlivě ubylo (krásně to ilustruje nová postava štěněte, která je skoro zoufale nevyužitá). Infantilně se chovají jen dospělé postavy, ale děti tam tentokrát skoro ani nejsou. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Ono sa to drží svojho štandardu. Netlačí to na pílu. Pracuje to s plejádou známych postavičiek, ktoré sú nám predstavené v predchádzajúcich dieloch a zase je to v rámci animácie o triedu lepšie. Lenže Adam Sandler prehráva aj keď je animovaný a hlavná dejová línia s Van Helsingom je nezáživná a predvídateľná. Končí to tak ako by sa očakávalo, ale predsa tomu chýba niečo čo by to posunulo dopredu. Na druhú stranu, aj keby vznikla štvrtá časť a niesla sa v takomto duchu, tak by to bola pozerateľná jednohubka, pretože je to zábavnejšie a farebnejšie ako Ice Age. A hlavne od začiatku sa to hrá na zábavu bez zbytočných moralít, hoci tu sú. Takže v zásade to plní účel a nebolí z toho hlava. Zelený sliz rules! ()

Reklama

Magika82 

všetky recenzie používateľa

První díl, zkrátka excelentní. Druhý díl v mnohém překonal díl první, leč v mnohém také nikoli. Oba tak zůstaly excelentními... Nicméně tento třetí díl přiškrtil vše, co nabízely oba předchozí díly dohromady... Kapitánka Erika? Jděte do háje zeleného... Parní konzerva Van Helsing? Humorného nic. V háji s Erikou jim bude dobře... Souboj hudebních skladeb matoucích tzv. Krakena pocházející z Atlantidy? Ne, k smíchu nic... Co vrací úsměv na rty? Děda Vlad v plavkách, pronásledován obdivnými pohledy (mých sester) čarodějnic. Rodina "strejdy" Helmuta v podobě demoliční čety jejich potomků v dětském koutku a náhle volné chvíle pro Helmuta a jeho paní (to už bylo řádné procvičení bránice). Rybí členové posádky a samozřejmě, nezapomenutelná Macarena... "A Haj!" :D ... Přesto, předchozím dvěma dílům sotva šlape na paty... 60% a Tři hvězdy. ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Oneskorený deň detí. Hotel transylavania 3, 3. Júna, niečo na tom bude. Bohužiaľ sa jedna o slabšie pokračovanie ako aj dvojka a silnú jednotku to neprekonalo ani nedobehlo. Film je určite pre násťročných a nakoľko ochvilu do tejto kategórii patriť nebudem tak mi neprekážalo to pozrieť. Strašidlá budú mat na dovolenke o zábavu postarané. Fajn hudba ale humor tu nehľadajte. 3* ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Kým prvé 2 filmy boli vtipné, len nepôsobili ako film, tak tentokrát sa vraciame s "Hotel Transylvania 3: Summer Vacation", ktorý stále nepôsobí ako film a aj humor už na môj vkus hapruje. Dokopy som sa zasmial všehovšudy asi 3x z toho 2x v závere filmu vďaka výberu skladieb Johnnyho. Neviem čo to signalizuje, ale podľa mňa minimálne fakt, že máte s filmom asi vcelku vážny problém a je treba to konečne nejako riešiť. Tentokrát mám pocit, že funguje veľmi málo. V prvom rade hlavná dejová línia je plná a plná všetkých možných klišé, ktoré som videl miliónkrát a absolútne nič nové to do tohto filmu neprináša. Je to tak predvídateľné, že si môžete zobrať do ruky príručku klišé a odškrtávať. Všetko čo si myslíte, že sa vo filme stane sa reálne skutočne stane. Úvodná časť animácie pôsobila veľmi zvláštne. Akoby miestami niektoré miesta absolútne nepasovali do pozadia. A potom mám pocit, kým prvé 2 filmy boli aspoň trošku civilizované a nepôsobili tak neskutočne preafektovane, tak tu je to úplný opak. Všetky emóciu sú animáciou tak zvýraznené, že miestami mi robilo ťažkosti sa na to pozerať. Lebo to pôsobilo absolútne neprirodzene. Nebol som fanúšikom série a myslím si, že tento diel je bez debaty najslabším. A ani tých pár dobrých momentiek a fórov to nezachráni. Jediné čo mi tento film skutočne doprial je asi ukážka toho, že staré klasiky majú v sebe viac energie a pozitivity než všetka moderná muzika, ktorá pôsobí ako hudobné zlo. S tým musím súhlasiť. Hold aj Macarena mala svoje čaro. A má ho doteraz. Neviem čo viac povedať len to, že film neodporúčam na pozeranie. Cítim sa tento mesiac akosi plný negatívnej energie. Asi potrebujem zase vidieť nejaké silné filmy. No uvidíme nabudúce. Hodnotenie: D+ ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy kapitánka Erika nastupuje do ponorky a všichni se mají vydat k podmořské sopce, je na barometrech vyobrazeno „Scott & Wills“, což odkazuje na uměleckého ředitele Sony Animation, Scotta Willse. (PAULOO)
  • V scéne, kde Helmut objaví detský kútik, si môžeme všimnúť chybnú animáciu dieťaťa, ktoré po skĺznutí na kĺzačke sa bez pohybu dá po štvornožky. (Odyseenko)

Súvisiace novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (viac)

Reklama

Reklama