Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cuky a Luky predstavia príbeh začiatku ich šialeného priateľstva, ktoré navždy zmení ich životy. Každá pochádza z iného sveta. Každá si žije svoj život. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci - lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu urobiť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy, Cuky? (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (124)

mira007 

všetky recenzie používateľa

" Tak tohle se ve VIP v Praze nestane! " No tam se stává kdeco horšího než tohle dílko, které svou odvahou zabloudit do vod žánrů absurdní komedie s prvky společenské satiry si u mne vydobilo respekt ikdyž 50% je trapno, 35% něco dobré ale nedotažené a 15% pecka, kdy jde člověk smíchy do kolen. Takže s ohledem na zdejší hodnocení plné despektu k této odvaze jsem našel věci, kvůli kterým dám pět hvězd: 1) technicky i herecky film slovenské první ligy ( otázka je jen jak moc jste schopni přijmout fakt, že na Slovensku se dá natočit absurdní komedie ) 2) playboy Latinák a cameo důchodce Lasica 3) růžové BMW X6 4) divoká svině 5) alergie na hasicí pěnu jako zlátá tečka, bez níž by bylo hodnocení poloviční ()

coscarelli 

všetky recenzie používateľa

Nuz, z principu odpad, to je nefer a prikomplexovane. Kredenc som otvaral kazdu sobotu, pobavil ma, ale tento pocin v kredenci nesedel. Sliapal si vlastny kamenny chodnicek, bol farebny, vesely a uleteny. Miestami vtipny, samozrejme nastala situacia kedy sa mi zpyrila pokozka, nechty som zadrel do operadla a z ust mi vysla zvlastna pachut. // Obsahuje dokonca sceny , pri ktorych som musel odvratit zrak od platna ( Tweens, Drobna) // . Dievcata svoje role velmi dobre zili, strateny Janak len neisto plnil spary medzi napadmi. Keby som vedel ze ide o totalny potrat, isto by som siel radsej na prvosienky. Celkovo neurazitelny a stravitelny pocin , pre tych co maju radi farby, absurd, prekvapive konce a neznasaju smotanku. Ta tretia je do fondu slovenskej kinematografie. P.S: Tych zvieratiek mi je luto,.... ()

Reklama

veverysiak 

všetky recenzie používateľa

Vôbec nerozumiem väčšine profesionálnych recenzií, ktoré ževraj čakali horšie, ževraj to má príbeh, ževraj nastavuje zrkadlo a podobné premúdrelé mindžoviny, ktoré sa snažia z hovna upliesť bič, no nie, nevyšlo to, teda ak všetkým obdivovateľom stačí úroveň novodobých českých masových komédií, na rozdiel od nich som však toto dopozeral do konca, veď som dáky patriot, a tak môžem zodpovedne povedať, že je to ozajstná bezobsažná sračka, jedna hviezda za nešťastníka Lasicu, zaujímavú výpravu a podarenú sviňu, takže 20%. ()

dopitak odpad!

všetky recenzie používateľa

Karel Janák odešel na Slovensko? Tak to je ta nejlepší zpráva týdne. Veľa šťastia želám. Duo Polnišová + Šebová - měli bychom ho znát? Z nějakého tříminutového seriálu. Přemýšlel jsem, za to by měla být jedna hvězda. Jedinej vtipnější moment byl bezďák s pleťovkou. Má to být parodie na slovenské VIP? Tak jo. Palec nahoru za Lasicu. ()

moviechecker 

všetky recenzie používateľa

figúrky cuky a luky sú práve o trápnosti niektorých individuuí v spoločnosti, a toto teda bolo mega trápnea svoju úlohu splnilo, zasmial som sa. samozrejme kto si myslí, že táto paródia by mala mať nejaký hlbší význam nechápem na čo ste to sťahovali, na také filmy choďte radšej do rakúska :-D ak to mam porovnať s trápnymi americkými komediami nič tomu nechýbalo ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)

Reklama

Reklama